Fundracers Bewertungen

TrustScore 4 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Et initiativ der bare giver mening! I Fundracers har jeg ikke bare fundet et højere formål med min træning - jeg har fundet et fælleskab af ligesindede, som ønsker at dyrke motion og samtidig g... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk projekt, hvor frivillige kræfter bruger deres fritid på en så vigtig sag. Jeg løb CPH MARATHON med Fundracers og fik alt den information jeg havde brug for og svar på alle mine spørgs... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Godt formål – men meget dårlig oplevelse med personen bag Det er vigtigt for mig at starte med at sige, at jeg synes, det er et rigtig godt og vigtigt formål, som Fund... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Wohltätigkeitsorganisation

Vom Unternehmen geschrieben

FundRacers - Til fordel for Børnecancerfonden! Via forskellige initiativer som WebShop, Motionsevents og Julebanko forsøger FundRacers er gøre en forskel for kræftsyge børn og deres familier.

4,1

Gut

TrustScore 4 von 5

23 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Alle Bewertungen

1 Bewertung in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kan på ingen måde anbefale Fundracers længere

Godt formål – men meget dårlig oplevelse med personen bag

Det er vigtigt for mig at starte med at sige, at jeg synes, det er et rigtig godt og vigtigt formål, som FundRacers samler penge ind til. Det er netop derfor, jeg oprindeligt sagde ja til at løbe og støtte op om projektet.

Min oplevelse med personen, der står for FundRacers, har desværre været så dårlig, at jeg ikke længere har nogen tillid til ham eller den måde, tingene bliver håndteret på.

Inden løbet havde vi kontakt på Messenger, og på det tidspunkt blev jeg forsikret om, at alt så fint ud. Efter løbet ændrede situationen sig pludselig fuldstændigt, og det viste sig, at der åbenbart var forskellige ting, jeg skulle have gjort eller registreret, som aldrig tidligere var blevet fortalt mig.

Da jeg havde problemer med at få min T-shirt, skrev jeg først til den mailadresse, der står på hjemmesiden. Jeg fik ikke svar. Efter flere forsøg kontaktede jeg ham på Messenger, og så blev problemet løst. På intet tidspunkt blev der sagt, at jeg manglede at registrere mig et bestemt sted.

Efter løbet forsøgte jeg igen at få hjælp til at få mine 900 kr. tilbage for billetten. Igen skrev jeg til mailadressen på hjemmesiden uden at få svar. Til sidst ringede jeg til det telefonnummer, der også står på hjemmesiden. Han tog ikke telefonen, men skrev efterfølgende til mig på SMS.

Kommunikationen blev også her meget mærkelig. Til at begynde med skrev han nærmest som en tredje person, så jeg faktisk ikke var klar over, hvem jeg skrev med. Først efter en række beskeder gik det op for mig, at det var ham selv, jeg kommunikerede med.

Herefter har der gennem de sidste 3-4 måneder været en lang række beskeder frem og tilbage, hvor forklaringen og kravene hele tiden har ændret sig. Først skulle jeg gøre én ting, så noget andet, og til sidst skulle jeg pludselig registrere mig et sted, som jeg aldrig tidligere havde fået besked om.

Og som om det ikke var nok, kom der i det allersidste opslag/svar på Facebook pludselig en helt ny oplysning: Her blev det skrevet, at det faktisk er Børnecancerfonden og ikke FundRacers/ham selv, der skal stå for udbetalingen af pengene.

Det var første gang i hele det 3-4 måneder lange forløb, at jeg fik den information.

Kort efter forsvandt opslaget igen, eller også blev jeg blokeret, så jeg ikke længere kunne se det. Jeg kan naturligvis ikke vide, hvad der konkret skete, men timingen var påfaldende.

Det, der frustrerer mig mest, er ikke engang de 900 kr. Det er måden, jeg er blevet mødt på, efter at jeg faktisk har sagt ja til at hjælpe med at samle penge ind til et godt formål.

Når man har brug for hjælp bagefter, burde man kunne forvente en ordentlig og respektfuld kommunikation. I stedet har jeg oplevet en meget arrogant tilgang, manglende svar på mails og gentagne ændringer i, hvad jeg skulle gøre for at få afsluttet sagen.

Jeg har derfor ikke længere tillid til Jacob som den person, der står for FundRacers.

Det synes jeg oprigtigt er synd, for selve formålet fortjener opbakning, og jeg håber virkelig, at de penge, der bliver samlet ind, kommer de kræftramte børn til gode.

Men et godt formål gør ikke automatisk håndteringen af de mennesker, der hjælper, god.

Min oplevelse har desværre været så dårlig, at jeg ikke kan anbefale FundRacers, sådan som det bliver håndteret i dag.

5. September 2026
Fundracers-Logo

Antwort von Fundracers

Du er et sørgeligt menneske Martin. Dine børn må skamme sig over at have en far der skaber sig, og taler sådan til andre mennesker.

Og nu fortsætter du her, fordi vi har været nødt til at blokerer dig alle andre steder fordi du ikke kan forstå at du ikke skal spamme og chikanere os på private sociale medier, sms og opkald.

Fortsætter det må vi tage andre skridt for at få dig til at stoppe.

Der er heldigvis mange tusinde brugere der kan kan finde ud af at opføre sig ordentligt, og som gør en reel forskel for syge børn

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fundracers er et initiativ du ikke kan…

Fundracers er et initiativ du ikke kan løbe fra. Jeg har løbet 2 marathonløb med Fundracers og udover at det har hjulpet syge børn, så hjalp det også mig selv i en periode hvor jeg havde brug for at se verden fra en anden vinkel en min egen næsespids. Kæmpe ros og anbefaling til Jacob og Fundracers.

Fantastisk projekt

Jeg løb CPH MARATHON med Fundracers og fik alt den information jeg havde brug for og svar på alle mine spørgsmål.

Endnu en gang et fantastisk projekt og Jakob er en kæmpe inspiration.

Tusinde tak til hele holdet, der gav mig en oplevelse jeg aldrig glemmer ❤️

4. Mai 2025

Fantastiske oplevelse!!

Fundracers har været en helt fantastisk oplevelse! Det var supernemt at hoppe med på holdet og samtidig støtte Børnecancerfonden. Alle de frivillige, der står bag, er så søde, imødekommende og hjælpsomme – man føler sig virkelig velkommen. Jeg vil 100% være med igen en anden gang💪🏼

8. Mai 2025

Super godt samarbejde

Super godt samarbejde mellem mig (løber til Cph Marathon 2025) og fundracers! Kæmpe stor ros til Jakob Bay, og teamet bag, de gør en kæmpe indsats, og er udelukkende hele grunden til at fundracers sender så store beløber børnecancerfondens vej hvert år. Det er et arbejde ikke alle kan gøre. De bruger deres liv på frivilligt arbejde og gør det nemt som deltager til et af deres arrangementer. Deres indsamling guide er genial og det hele er overskueligt så længe man læser de mails man modtager osv. så alt i alt kan jeg kun anbefale at deltage til et løb som fundracer. Fantastisk arbejde og budskab.

10. Mai 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg løb for Fundracers til Cph Marathon…

Jeg løb for Fundracers til Cph Marathon i maj og selvom det var kæmpe stort, at gennemføre løbet, var det endnu større at være en del af så fantastisk et fællesskab, båret af frivillige kræfter! Jeg er virkelig imponeret over det arbejde og tid som de lægger i det 💜

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg er vild med at være en del af…

Jeg er vild med at være en del af FundRacers! At være med til at gøre en forskel for familier som kæmper med en modbydelig sygdom, og samtidig gøre det på en måde som giver mig glæde. 🤩 Det er en fantastisk måde at hjælpe på og det ikke sidste gang jeg vil lave samarbejde med FundRacers.

8. September 2025

Fantastisk organisation!

Jeg har løbet CPH Marathon i 2023 og 2025 for FundRacers. Sagen er helt i top, og informationsniveauet har der ikke været en finger at sætte på. FundRacers har været rigtig gode til at hjælpe og til at skabe nogle oplevelser jeg aldrig vil glemme. At alle pengene går 100% til Børnecancerfonden er helt fantastisk.
Mange tak til de frivillige som får FundRacers til at køre rundt!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk forening med KUN ét formål…

Fantastisk forening med KUN ét formål for øje, nemlig at samle så mange penge som muligt ind til børn med kræft. - Jeg løb CPH maraton sammen med Fundracers i 2025, og den vildeste oplevelse EVER - Jeg samlede over 30.000.- ind som går direkte til Børne Cancer fonden - Og jeg gør det igen i 2026. Det var ALDRIG sket uden FundRacers. - Og Jakob der står bag, har et kæmpe lilla hjerte, og er i min verden en kæmpe personlighed, med et kæmpe drive. - Virkelig en af hverdagens helte. - Foreningen er 100% frivillig arbejde, som desværre ikke alle sætter pris på.

Fantastisk oplevelse

Fantastisk organisation.
Jeg løb mit første maraton nogensinde i forbindelse med Fundracers. Det var en kæmpe oplevelse at være en del af Fundracers' fællesskab. Der var god opbakning i månederne op til løbet, og før og under løbet var der ekstra opbakning fra andre fundracers.

Det var en ære at løbe i den lilla trøje og vide at man havde samlet penge ind til Børnecancerfonden.

Folkene bag ligger mange timer i Fundracers.

For mig var det en så god oplevelse at jeg har tilmeldt mig endnu engang.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bedste formål i verdenen!

Bedste formål i verdenen! Nemlig, at hjælpe andre i en situation som de ikke selv er herre over og som kan koste dem livet. Specifikt indsamles der til hjælpe kræftramte børn og deres helbred.

Fundracers støtter Børnecancerfonden ved at indsamle penge gennem frivillige donationer ved sportslige begivenheder.

Jeg købte selv en billet til Mammuthmarch 2025 og blev mere motiveret og forpligtet ved at lave en indsamling til et godt formål.

Den bedste gode, foruden at hjælpe børn, er at fællesskabet i fundracers er unikt i sin helhed. Det er frivilligt at deltage, det er frivilligt hjælpe, det er frivilligt at donere. Der er dog nogle krav til indsamlingerne, for at alle hjul kan løbe rundt.

Alt er frivilligt! Hvis du kræver andet af fundracers, så er dette ikke et sted for dig.

16. August 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Et initiativ der bare giver mening!

Et initiativ der bare giver mening!

I Fundracers har jeg ikke bare fundet et højere formål med min træning - jeg har fundet et fælleskab af ligesindede, som ønsker at dyrke motion og samtidig gøre deres til at knække koden til bedre behandling af - og måske endda en kur - mod børnecancer.

Jeg er pt tilmeldt halv- og helmaraton i København og glæder mig til at repræsentere Fundracers.

Whats not to like?

8. September 2025

Fantastisk fælleskab og formål

Jeg løb CPH Marathon 2025 med Fundracers, og jeg havde en fantastisk oplevelse. Jakob og hele organisationen bag gør et kæmpe stykke arbejde, og det er tydeligt at se, hvor dedikerede alle (inklusive mig selv) er til at donere så mange penge så muligt til Børnecancerfonden.

Jeg har kun positive ting til overs for organisationen og menneskerne bag, og jeg glæder mig allerede til at løbe med jer igen næste år. Keep it up! 💪

Outstanding

alt spiller. Jeg lavede Ironman med Fundracers 2025 og det var verdensklasse! Jakob især er en ildsjæl uden lige og får ikke en krone for det! Det er organisationer som Fundracers, der gør en forskel for så mange mennesker, og de samtidig kan skabe rammerne for os atleter og give et sammenhold. Jeg har intet dårligt at sige - tværtimod!

17. August 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr