Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har kun de bedste anbefalinger til Fundraising.how - Samarbejdet med Søren har været særdeles produktivt og professionelt. Han har fundet frem til 25 fonde, hvor jeg allerede har profiteret et d... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg kan på det varmeste anbefale Fundraising How. Med Sørens hjælp har jeg anskaffet over 80.000 kr. i legater til mit studieophold i Australien. Søren har været utrolig struktureret, professione... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Jeg har fået en ide, som jeg ønsker at realiserer. Derfor ville jeg igang med at søge støtte hos fonde. Det viste sig hurtigt, at det var noget af en jungle, så jeg rakte ud til Søren, som lavede en... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har brugt fundraising.how til vores legat søgning for stuideophold til High school USA. Meget kompetent og profesionel behandling af Søren. Fik tildelt legatliste på alle 43 fonde der vedrørte... Mehr ansehen

1. Berufsberatungsstelle für Schüler

Über Fundraising.how

Vom Unternehmen geschrieben

Fundraising.how is a grants finding service which - primarily - serve Scandinavian university students.

4,7

1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

En anbefalelsesværdig virksomhed!

Hvis du står i en situation og skal til at søge legater, kan jeg med det varmeste anbefale Fundraising.how.

Jeg var igennem længere tid i kontakt med Søren, som både gav mig en oversigt over relevante legater jeg kunne søge samt gode råd og tips til mine ansøgninger. I alt endte jeg med at modtage støtte på 86.000 kr.

Tak for din/jeres professionelle hjælp!

18. September 2019
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fundraising.how har virkelig hjulpet…

Fundraising.how har virkelig hjulpet mig godt på vej til at sende en god ansøgning afsted første gang, hvilket har været vigtigt for min situation. Jeg har indtil videre modtaget 126.000kr til hjælp til min skolegang og har haft en rigtig positiv dialog med Søren, der er gået udover hvad jeg forventede at få af hjælp og opfølgning på ansøgninger. Jeg kan kun give min varmeste anbefaling videre. Og udsende en kæmpe tak for hjælpen og dialogen, som stadig er igang.

17. September 2019
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Lad mig starte lidt klichéagtigt

Lad mig starte lidt klichéagtigt: Hvis du er i tvivl om du vil købe denne service, så burde du ikke være det efter at have læst dette her.

Med Fundraising.how’s hjælp, er jeg så heldig at jeg har modtaget et legat på 40.000, et på 5000, samt et til hvor de ikke har afsløret beløbet endnu, men det ligger mellem 5000-15.000. Dette kunne jeg ALDRIG have klaret uden Fundraising How!

Min historie:
Jeg skal til at starte på en teaterskole i Californien og har haft rigtig svært ved at finde legater som passede til min situation. I min søgen stødte jeg på fundraising.how. Jeg læste en masse gode anmeldelse, men jeg var stadig lidt skeptisk, dog valgte jeg at tro på dem og bestemte mig for at afprøve det selv. For som det gik på daværende tidspunkt, brugte jeg al den tid jeg skulle bruge på skrive ansøgninger, på at lede efter legater jeg kunne søge, og jeg var ved at give op fordi jeg ikke troede at jeg passede ind i nogle af kategorierne.
- Men så kom jeg i kontakt med Claus, og han gav mig troen tilbage, da han ud fra min profil mente at jeg havde muligheder for at få legater!
Dertil kunne jeg meget hurtigt mærke at han var utroligt dygtig og kompetent, og havde en viden som jeg kunne lære meget af! Han svarede hurtigt og grundigt på alle mine mange spørgsmål og var utroligt venlig service-minded. Jeg valgte derfor at købe Premium-pakken, og har (ligsom mange andre skriver) ikke fortrudt det på et eneste tidspunkt!!

For det første var det uundværligt at få en lang liste med god oversigt over en masse legater jeg kunne søge! For det andet, var det fantastisk at kunne sende min ansøgning til Claus og få hans profesionelle kommentarer på den. Sidst men ikke mindst, var det virkelig godt at have en skypesamtale hvor jeg kunne få afklaret en masse ting. (Et lille fif er, at det er en god idé lige at tjekke fondens hjemmeside igennem, for jeg oplevede at nogle få af de oplysninger Claus havde, var lidt forældede, men dette mener jeg også han nævner). Senere skrev jeg også med Søren, som kun kan roses ligeså højt.

Igennem Fundraising How føler jeg at jeg er kommet ind i legatverdenens “tankegang”. Min tanke var at hvis ikke jeg skulle få nogle legater til denne studietur, så havde jeg i det mindste fået en uddannelse i legatverdenen som jeg kan bruge når jeg helt sikkert skal søge legater i fremtiden, men jeg er dog også så heldig at jeg har modtaget 3 legater indtil videre.

Det korte af det lange er: Claus og Søren er utroligt hjælpsomme. De yder den bedste service og det er bestemt pengene værd! Selv mange måneder efter vores samarbejde var afsluttet, var de ekstremt hjælpsomme, da jeg henvendte mig for at spørge om noget nyt!

Hvis du overvejer at få hjælp af Fundraising.how, kan jeg kun give de største og varmeste anbefalinger.
Tak til Fundraising.how!

17. September 2019
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

300% afkast på under en uge!

Det lykkes mig at få mit første legat på 10.000 kr (dvs 300% afkast på investeringen), blot EN DAG efter at have snakket med Søren fra Fundraising.how og sendt min første ansøgning afsted. Det er utroligt så langt man kan nå med den rette vejledning. Jeg kan intet andet end at anbefale Fundraising.how! 10-stjerner herfra!

10. September 2019
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg valgte at bruge Fundraising.how…

Jeg valgte at bruge Fundraising.how fordi at jeg ingen indsigt havde i den danske fondssektor. Senere hen fandt jeg så ud af at det var en særligt god ide, da den danske fondssektor er utrolig rodet og uoverskueligt. Så med Fundraising.how i hånden, fik jeg det nødvendige overblik og hjælp til at komme igennem de mange RELEVANTE legater. En kæmpe hjælp, og hver en krone værd.

Efter at have studeret et år i Boston og Shanghai sidder jeg pt på bagsædet af en Volkswagen Tiguan igennem Nevadas ørken inden næste semester i San Francisco starter on 3 uger. Dette ville ikke have været muligt uden en stor pose penge hvilket Søren og fundraising.how hjalp mig til at få fingre i.

Legater: 220.00kr

8. September 2019

Rejste over 350.000,-

Med hjælp fra Fundraising.how rejste jeg i 2016 over 350.000,- til min uddannelse i udlandet.

Sørens hjælp til at finde flere legater, end jeg selv havde kunnet, var afgørende for mit gode resultat. Ligeledes var hans en-til-en rådgivning og tips til at skrue en god ansøgning sammen uden tvivl med til at forbedre mine chancer og gøre mig økonomisk i stand til at færdiggøre min uddannelse.

Fundraising.how har mine varmeste anbefalinger!

6. September 2019
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg kan VARMT anbefale Fundraising.how…

Jeg kan VARMT anbefale Fundraising.how og Søren, som er den mest arbejdssomme, dedikerede og positive person, du nogensinde vil møde i dette felt! Legatansøgningsprocessen kan ofte virke overvældende, men Sørens rolige person og fantastiske overskud sikrer, at denne process er så let og overskuelig som muligt. Det absolut fedeste ved samarbejdet med Søren, er, at det føles som et "team". Aldrig er man "alene" med sine ansøgninger; Søren er med hele vejen! Fundraising.how's nye software sikrer samtidigt, at din legatpakke bliver så individualiseret som muligt, sådan, at du er kvalificeret til samtlige fonde, du søger. Efter blot tre måneders samarbejde med Søren, har jeg allerede modtaget fem legater med en samlet værdi af 125.500 kr. til støtte til min kandidat i USA (udover et tidligere legat på 40.000 kr. til min bachelor også). Dette var ALDRIG sket uden Sørens ekspertise og store engagement.

5. September 2019
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg kan klart anbefale FundRaising.How…

Jeg kan klart anbefale FundRaising.How som sparringspartner til legat ansøgningen. Søren fra FundRaising.How har gjort et kæmpe stykke arbejde for at hjælpe mig, og han har været med til at sikre at jeg indtil videre har fået 107.000 DKK. Hans store indsigt I legatansøgning generelt, hans gode udsøgning af relevante legater samt hans mange svar på min spørgsmål har gjort hele forskellen. Hvis i har brug for en stor sum penge gennem legater for at udleve jeres uddannelsesdrømme, så kom I gang og hiv fat I Søren...

2. September 2019
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Eminent succes med fundraising.how

Jeg har haft fornøjelsen af at få hjælp fra Fundraisinghow til to udlandsophold nu, et på min kandidat på et år i USA og Canada, og nu til en Ph.D. i Canada.

Af første omgang fik jeg en legat liste for 1200 kr som resulterede i 14 modtagne legater til mine studieophold i udlandet, under min kandidat, med en bevillingssum på 130.000 kr. Min liste var præcist skræddersyet til kun de fonde min uddannelse passede til.

Til min Ph.D. startede jeg d. 5. maj 2019 med at søge legater med tæt sparring med Søren fra virksomheden. Han har hjulpet, og vil fremover hjælpe mig med, at finde støtte til mit 4 år lange studie. Allerede 2 mdr. og 17 dage efter jeg investerede 2500 kr i rådgivning modtog jeg et legat på 38.000 kr. Efter et år har jeg med hjælp fra Søren modtaget 190,600 kr. med rekordbevillingssummer fra de mest kompetitive danske fonde.

Søren har en imponerende og dybdegående indsigt i hvad danske fonde uddeler til og hvordan man skriver de mest kvalificerede ansøgninger for at sikre at man rammer plet på fondenes fundatser.

Jeg håber andre vil bruge virksomhedens rådgivning.

29. Juli 2019
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg vil ikke anbefale fundraising

Jeg vil ikke anbefale fundraising til nogen, min søn har betalt kr. 2.500 for at få adgang til 50 specielle legater som lige nøjagtig var udvalgt til hans uddannelse, han rejse til USA som udvekslingsstudent, ikke en eneste legat tildelte ham penge, selvom vi havde fået oplysning om at det nok ville give minimum kr. 40.000, de fleste legater var forældet og var forlængst ophørt med at uddele penge på grund af økonomi, de andre var der enten forkert adresse, forkert email, og ikke mindst forkert advokatfirma som stod for legatet. Vi brugte mange måneder på at finde de rette oplysninger.Efter en klage til FundRaising fik vi tildelt 3 ekstra legater med akkurat de samme fejl i. Så bruge ikke dem de malker jeres børn for penge, alle oplysninger er forkerter, de aner ikke hvilke legater der passer til de forskellige uddannelser.

29. April 2019
Fundraising.how-Logo

Antwort von Fundraising.how

Kære Ole. Vi ærgrer os over din oplevelse hos Fundraising.how. Vi garanterer aldrig bevillingen af midler som resultat af et forløb hos os, idet den endelige vurdering af hvem der tildeles midler foregår ude i fondsbestyrelserne. Vi oplevede, at du igennem forløbet kontaktede og delvist ansøgte fondene telefonisk i stedet for at bruge den vejledende ansøgningspraksis herunder fremsendelse af ansøgninger, hvilket desværre kan medføre forhåndsafslag, idet fondene ej kan ansøges telefonisk. Vi beklager dog din kundeoplevelse trods vi stod til din disposition på e-mail i denne sag.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr