Finanza Bewertungen

3 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Wir überprüfen Bewertungen

Svindel og bedrag

Bestilte ting til afhentning, fik en underlig adresse til afhentning ved et hus, ingen der kom når man ringede på døren. Skrev en email for at annullere ordren og man hører intet tilbage. Intet telefon nummer til kontakt heller. Total svindel virksomhed.

23. Juni 2026

Betalte for fragt med PostNord - det kom med DAO

Betalte for fragt med PostNord, modtog med den lidt billigere version DAO: = tyveri af mine fragtomkostninger.
Åbner pakken, finder en anden vare en den bestilte, og opdager efter mailkorrespondence med et helt andet firmanavn end det jeg bestilte fra (ansvarsfraskrivelse tyder det på), at den ikke-bestilte vare jeg har modtaget er en såkaldt compassion-vare. I den gebrokne mailkorrespondence hævder personen at det er en gratis vare jeg har modtaget og at den bestilte vare er trukket fra fakturaen = lodret løgn. Jeg har betalt for en vare, modtaget en anden vare , der slet ikke lever op til forventningerne for den originale bestilling.

Simpelthen den værste oplevelse længe. Hold jer væk hvis i går op i service og kvalitet.

Ejeren af funsextoys burde både skamme sig og modtage en dom for tyveri og potentielt for bedrageri.

29. Jänner 2026

Ringe kvalitet kinavarer

Ringe kvalitet kinavarer. Forkerte priser på hjemmesiden, trækker bare det forkerte fra som "surpirce surprice" var det billige. Sender så det dyre crap - uden at give besked om deres "fejl".
Jeg må selv skrive og får flabede svar.

Det er lige før jeg vil sige det er et scam og intet har med en seriøs webshop at gøre.

Køb IKKE her!

29. Oktober 2022

Okay, but Chinese rip off

Okay service, but the product I got was a Chinese rip off.

Ordered an item form the site (which isn't very aesthetic set up) and it arrived surprisingly quickly which is the only nice thing.

However it was a cheap Chinese rip off which was probably resold from wish.
That being said the price was also 1/3 of what it was on almost every other site so it was to be expected.

So to conclude:
Go to the site if what you want isn't something specific or you're open to something that basically similar.
If you're looking for authentic products than its a nope.

3. Februar 2021

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen