Furbysofie Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har handlet hos furbysofie en del gange. Hver gang er en ualmindelig god fornøjelse. Produkterne er i fantastisk kvalitet og holder længe. Servicen er til toppen og altid en lille håndskrevet note/tak... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Af❤️ Det kunne ikke være bedre, de 6 hår-elastikker levede til fulde op til forventningerne....oven i dem alle, var der den sødeste hilsen fra Sofie, jeg har også lavet et opslag på Face Book om den p... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Virkelig god og hurtig service, man kan virkelig mærke at det er en lille virksomhed hvor kunden betyder noget. En rigtig positiv oplevelse og min frakke er så flot! Kan virkelig anbefales!

1. Geschäft für Modeaccessoires

Vom Unternehmen geschrieben

Furbysofie tilbyder en vifte af smukke pelse og accessories til formidable priser uden at tilsidesætte kvaliteten.

Hervorragend

2 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Tak for hurtig ekspedition

Tak for hurtig ekspedition, sikker på hårspænderne vækker glæder hos tvillingerne

29. November 2022

Hej
Tusinde tak, det håber jeg også for tvillingerne :D.

Helt fantastisk service

Helt fantastisk service. Det smukke pandebånd kom dagen efter jeg bestilte.

1. November 2022

Hej Dorthe
Tusinde tak. Det er jeg meget glad for at høre. Venlig hilsen Sofie, furbysofie

Minkhuer

Super lækre produkter.
God og hurtig betjening og levering 😀
Vh. Gitte

27. Februar 2022

Hej Gitte
Tusinde tak. Det er meget pænt af dig at skrive.

Tilfreds kunde

Fine kvalitetsprodukter - har handlet der flere gange - god service - hurtig levering

11. Februar 2022

Hej Lis
Dejligt at høre. Jeg er glad for du vender tilbage og handler hos furbysofie igen og igen. Tusinde tak.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg syntes at det er super lækker…

Jeg syntes at det er super lækker produkter har kønt flere elastikker og et spænde og en minkhue der er så smuk
Men den har svært ved at blive siddende på hoved falder af har et lille hoved har du en ide om hvad jeg gør for at den bliver på
VH Isa

7. Jänner 2022

Hej Isa
Tusinde tak for din fine anmeldelse. Huen er designet til at den skal sidde lige over øjenbrynene i panden, som vist på billederne hjemmesiden. Ellers så send en mail eller ring, så kan min bundtmager lave den mindre til dig.

Mega god service

Mega god service her op til jul. Og at man få en lille personlig hilsen med i sin pakke er bare ekstra god service!
Bliver ikke sidste gang jeg køber noget hos Furbysofie 😃

27. Dezember 2021

Hej Jesper
Tusinde tak. Det er dejligt at høre du er tilfreds 😊 Godt nytår.

Super god service

Super god service, og minkbåndet er bare flot👍

13. Dezember 2021

Hej Vibeke
Tak, det er jeg virkelig glad for at høre.

SUPER

SUPER
Hurtig betjening
Takker

7. Dezember 2021

Hej Jan
Tusinde tak. Det er dejligt at høre du er tilfreds :)

Fantastisk 😊

Fik ikke købt mit halstørklæde lige da jeg så det - men et smut ind på hjemmesiden, og vupti - 2 dage senere var det rundt om halsen 😊

5. Dezember 2021

Hej Christina
Fantastisk dejlig historie. Det er dejligt at høre, at du er blevet glad for det :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Købte en vare på hjemmesiden rabatkode…

Min kone Jette købte en vare på hjemmesiden hvor rabatkode desværre ikke virkede, skrev til Sofie, og rabat refunderes uden problemer.
God service 😉

4. Dezember 2021

Hej Steen og Jette
Det var godt i skrev, så vi kunne få løst det. :D Jeg håber den heldige bliver glad for huen.

En fornøjelse

Altid dejligt at handle hos Furbysofie.
Varerne er i orden og når man handler via nettet, følger der en sød hilsen med varen.
En fornøjelse!

3. Dezember 2021

Hej Ruth
Tusinde tak. Det er altså bare skønt at høre :D :D

grøn pels hue

Har købt en pels hue, som er dejlig varm, meget blød, og rummelig. Jeg har prøvet pels huer fra andre leverandører som strammer og er mere stiv, men denne er meget behagelig og passer perfekt (strammer ikke og er heller ikke løs på hovedet). Den grønne farve er meget smuk og passer godt til mine øjne (grøn).

2. Dezember 2021

Hej Desislava
Det er da helt fantastisk at høre. Jeg er meget glad for at du er virkelig glad for den. :)

Fantastisk og hurtig levering

Fantastisk og hurtig levering
Fine produkter af god kvalitet

18. November 2021

Hej Helle
Tusinde tak for den fine og søde anmeldelse. Det betyder rigtig meget.

Super hurtig levering.

Lækkert pandebånd og hurtig levering.

17. November 2021

Hej Line
Skønt at høre. Tusinde tak.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Sortimentet er altid i høj kvalitet

Sortimentet er altid i høj kvalitet, kundeservicen er i top og leveringen er hurtig.
Kan helt klart anbefale Furbysofie.

16. November 2021

Hej Mille
Sikke en skøn anmeldelse at få. Tusinde tak, det betyder utrolig meget.

Pelskrave

Virkelig skøn silverfox krave, fint forarbejdet (og fint pakket ind!)
Er yderst tilfreds.

13. November 2021

Hej Jytte
Tusinde tak. Jeg er virkelig glad for du kan lide den. :)
Venlig hilsen Sofie, furbysofie

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr