Fysio North Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg startede hos Emil for noget genoptræning af en mindre bakers cyste i min knæhase. Jeg følte mig tryg igennem hele forløbet, og der blev samtidig hele tiden sørget for, at øvelserne udfordrede mig... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har været hos Emil Præst tre gange pga. problemer med min lænd, og jeg følte mig taget seriøst fra start. Efter en grundig undersøgelse og afprøvning af forskellige øvelser lagde Emil en plan... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Stor anbefaling herfra til Thomas! Han er utrolig lyttende, løsningsorienteret og rigtig god til at tilpasse genoptræningen, så den tog udgangspunkt i mine behov og passede ind i min hverdag. Jeg har... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har netop afsluttet et rigtig godt forløb hos FysioNorth, og jeg kan varmt anbefale dem. Hele teamet er meget professionelt, engageret og dygtigt til det, de laver. Det, jeg især satte pris på,... Mehr ansehen

1. Krankengymnast

Vom Unternehmen geschrieben

Hos Fysio North bliver du mødt af erfarne fysioterapeuter i Aalborg. Vi står klar til at hjælpe dig, hvad enten du har brug for hjælp til at komme af med en skade, du har brug for personlig træning i forbindelse med et vægttab, eller du har brug for hjælp i forbindelse med genoptræning efter en operation eller andet.

Hervorragend

Alle Bewertungen

9 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super service og personlig program

Fik en super god, personlig, lyttende og nær oplevelse ved Thomas. Der blev lyttet til mine bekymringer, taget højde for hændelsen og strak et personligt program sammen der passede lige til mig. Kan varmt anbefale, de møder altid en med et bredt smil.

10. Jänner 2024

Super forløb hos jer.

Super forløb hos jer.
Jeg kom med at skade i min skuldre, jeg kunne næsten ikke bevæge mig unden jeg havde mega ondt. Men forløbet hos Thomas lærte mig hvordan jeg kom tilbage på rette spor, og hvordan jeg i fremtiden kan stoppe skaden inden det går så galt som denne gang. Tak for støtten og de mange øvelser som jeg bestemt tager med mig

10. Jänner 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Den største anbefaling herfra!

Efter sprunget akillessene for 2. gang, havde jeg brug for en der kunne få mig HELT tilbage til alm. træning.

Har gået hos Thomas, som har været super god til at guide mig og "presse" mig til at prøve mere. Altid imødekommende og smilende.

Et forløb hvor du træner med skaden og ikke bare kommer til tjek.

17. Jänner 2024

Super venligt miljø

Fik gerne pension danmark 15 gange til optrænning vedligeholdelse af nedre ryg.
Super venlige gutter og meget stille og rolig men en løs tone
Kan kun anbefale cross fit fysio

12. Jänner 2024

Lærerigt, trygt og professionelt

Gennem mit forløb hos Fysio North, er jeg blevet mødt med enorm professionalisme men dertil trygge rammer at lære i. Jeg kom til Martin med en albueproblematik, og med den smule egen viden jeg havde, har Martin med sin ekspertise udbedret og vejledt mig rigtig godt videre. Derfor har jeg valgt at holde mig tæt til hos Fysio North, så jeg fortsat kan forbedre og ikke mindst forebygge problematikker.
Jeg kan varmt anbefale enhver med behov for fysioterapeutisk behandling og vejledning, at henvende sig, uagtet om det er sportsrelateret eller

3. Jänner 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super oplevelse og kanon behandling

Jeg har været i forløb hos Martin med hensyn til en dårlig skulder.
Det har været en super god oplevelse at være ved Martin. Hans ekspertise indenfor bl.a. styrketræning har virkelig været guld værd. Hans måde at guide en gennem forløbet og sikre at man har alle de værktøjer man har brug for er også bare kanon.
Jeg kan ikke andet end at anbefale
Fysio North

22. Dezember 2023

Kanon oplevelse

Jeg havde et godt forløb hos Martin i forbindelse med en skulderskade. Hans ekspertise inden for styrketræning gjorde en afgørende forskel, og jeg er fuldstændig tilfreds med behandlingen. Professionalisme og viden mødte mine forventninger, og jeg kan varmt anbefale Fysio North.

12. Dezember 2023

Professionelle

Blev anvist til Fys og kontakter Fysio North.
Rigtig god og opmærksom på hvem jeg er og havde problemer med.
Gode råd og vejledning.

14. Dezember 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk oplevelse med genoptræning!

Jeg modtog en helt fantastisk god og kompetent hjælp til genoptræning af mit knæ. Samtidig er der en meget behagelig atmosfære og der bliver lytte til ens egne ønsker og behov omkring træningen. Kommer helt sikkert igen når næste skade indtræffer ;-)

9. Oktober 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det en rigtig godt sted til en…

Det en rigtig godt sted til en genoptræning. Jeg har været så glad og tilfreds at være her. De er venlig, tålmodighed og god til at kommunikere. Efter 1 år har brækket ankel jeg er så glad for at være hos fysio North 👍👍👍👍

27. November 2023

Knæskade forløb

Har været i forløb hos Martin et par måneder med en revne i menisken og andre småting, Mit knæ er fuldt funktionelt igen, og meget tæt på at være tilbage hvor det var før skaden! Martin gør det meget enkelt, overskueligt og let at forstå, og er meget behjælpelig hvis man har spørgsmål eller udfordringer. Kan varmt anbefales!

22. November 2023

Kæmpe anbefaling herfra!

Jeg vil gerne give min varmeste anbefaling til Fysio North og deres dygtige fysioteraperuter. De er gode til at lytte, forstå og tage sig god tid til klienter. Jeg er vild med deres tilgang til skader og genoptræning. De har fokus på at uddanne klienter i at håndtere egen genoptræning og forstå sine smerter. Sammen med Martin har jeg fået implementeret nogle øvelser i mit træningsprogram, som virker rigtig godt. Jeg har hurtigt kunne mærke fremgang!

7. November 2023

Kæmpe anbefaling

Jeg kom ind med en tennisalbue samt behov for at styrke mine hofteled og min generelle holdning. Min tennisalbue er nu væk og jeg kan se en klar forbedring i min generelle styrke/holdning. Tilgangen har været overskuelig styrketræning/øvelser på et niveau hvor jeg har følt jeg kunne være med, og hvor jeg samtidig føler at jeg rykker mig fra gang til gang. Martin er superbehagelig, anerkendende og motiverende. Kæmpe anbefaling herfra.

25. Oktober 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk forløb ved Martin!

Jeg har haft et forløb hos Martin med min skulder. Jeg har været begrænset pga. smerter og meget frustreret, da det har begrænset mig i min træning. Han har været fantastisk at gå ved, da han virkelig har hjulpet mig både fysisk og mentalt, så jeg nu står et sted hvor jeg kan mere og har lært min skulder bedre at kende!
Alle mine varmeste anbefalinger hans vej!

2. Oktober 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk Oplevelse hos Fysio North!

Jeg vil gerne give min varmeste anbefaling til Fysio North og deres dygtige fysioterapeuter. Efter at have revet min skulder af led, blev jeg henvist til dem, og jeg har været utroligt imponeret over den professionelle og dedikerede behandling, jeg har modtaget.

Efter blot to måneders intensiv behandling var min skulder fuldstændig klar igen, hvilket overgik mine forventninger. Jeg er i dag i stand til at træne Crossfit uden smerter eller begrænsninger, hvilket jeg ikke troede var muligt så hurtigt.

Personalet hos Fysio North er yderst kompetent, lyttende og venlige, og de skaber en tryg og behagelig atmosfære. De forstår virkelig at skræddersy behandlingen efter den enkeltes behov og sørger for, at man føler sig i trygge hænder gennem hele forløbet.

Jeg er dybt taknemmelig for den indsats, Fysio North har lagt i min genoptræning, og jeg vil ikke tøve med at vende tilbage, hvis jeg skulle få brug for fysioterapi i fremtiden. Hvis du leder efter en fysioterapiklinik, der leverer resultater, kan jeg varmt anbefale Fysio North. De har gjort en kæmpe forskel i min genoptræningsproces, og jeg er nu tilbage til at leve et aktivt og smertefrit liv.

25. September 2023

Kun ros herfra

Jeg har efter en ulykke, været i genoptræningsforløb hos (Thomas Sørensen) FysioNorth. Thomas er utrolig kompetent og rar, fra start har han guidet mig stille og roligt, men samtidig effektivt igennem min genoptræning. Thomas har lyttet og eksekveret på mine input/ønsker ifht. træningsprogram og øvelser, hvilket har gjort genoptræning lettere at komme i gang med. Tak for det 👏🏽
Jeg vil klart anbefale FysioNorth - her er plads til alle, kompetent personale, god stemning og højt humør. 😃

18. September 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg vil helt sikkert bruge dem igen

Dejligt, med en fysioterapeut som sætte realistiske mål til hjemmeøvelserne, så jeg fik en følelse af at lykkes med min genoptræning. I stedet for de samme 3 øvelser 3x10 gange om dagen, som jeg ender med ikke at få lavet, var det overskueligt at have 2-3 gode træninger hjemme om ugen med flere øvelser.
Jeg har haft mange fodboldskader i løbet af livet, så jeg har prøvet at genoptræne før. Men det er første gang, at jeg føler for alvor er lykkes med et genoptræningsforløb, fordi jeg kunne leve op til kravene og kom tilbage fra skaden.

8. September 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr