Garn & Metervarer Bewertungen 417

TrustScore 4.5 von 5

4,7

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fint og imødekommende feedback på spørgsmål. Og prompte informativ besked, da den ønskede bestilling blev ramt af restordre. Der ud over, at det dejligt, at man kan bestille en klippe-prøve.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Købte 15 meter okkerfarvet velourdug. Farven svarede nogenlunde til fotoet på jeres hjemmeside. Dugen var egentlig fin og heldigvis ikke for tynd i stoffet, men desværre flossede den ekstremt meget, d... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Jeg er tilfreds med forsendelsen. Men informationsniveauet fra køb til modtagelse.synes jeg er for mangelfuldt. Ingen info om modtagelse af ordre. Faktisk har jeg kun fået kvittering for købet dagen f... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Købte for et par uger siden et stykke stof via hjemmesiden. Det viste sig at have en overset fejl, hvilket jeg reagerede på. Fik straks den fineste beklagelse og var ude i deres showroom, hvor jeg fik... Mehr ansehen

1. Stoffgeschäft
  2. Textilhersteller
  3. Stoffgroßhändler

Über Garn & Metervarer

Vom Unternehmen geschrieben

Velkommen til Garn & Metervarer – Din destination for kvalitetsstoffer og kreativ Inspiration!

Garn & Metervarer er en passioneret virksomhed, dedikeret til at levere en exceptionel oplevelse for alle, der elsker tekstiler og håndværk. Grundlagt på en dyb passion for syning og stofkunst, er vi forpligtet til at bringe dig det bedste udvalg af materialer, uanset om du er professionel designer, håndværker eller DIY-entusiast.

Et bredt udvalg af stoffer

Vores omfattende udvalg af stoffer spænder fra klassisk bomuld, elegant silke og varmt uld til moderne syntetiske materialer syntetiske materialer og bæredygtige alternativer. Vi sætter en ære i at tilbyde stoffer, der passer til enhver smag og ethvert projekt, herunder modebeklædning, boligindretning, børnetøj og meget mere. Uanset om du er på udkig efter det perfekte stof, til en skræddersyet kjole eller materialer til dit næste quilteprojekt, har vi noget, der vil inspirere din kreativitet.

Kvalitet og stort udvalg produceret i nærområdet

Hos Garn & Metervarer forstår vi betydningen af kvalitet. Derfor håndplukker vi nøje vores stoffer fra pålidelige producenter og designere så tæt på Danmark som muligt. Vi bestræber os på at holde os opdateret med de nyeste trends inden for tekstiler, samtidig med at vi også værner om klassiske og tidløse materialer.

Mere end en Butik - Et community

Vi er mere end bare en butik – vi er en community. Gennem vores workshops, tutorials via blog og sociale medieplatforme som Instagram, Facebook opmuntrer vi til deling af ideer, tips og inspiration. Vores mål er at skabe et rum, hvor kreativiteten blomstrer, og hvor hver enkelt kunde føler sig støttet i deres håndværksmæssige rejse.

Fokus på kundeservice

Kundeservice er kernen i alt, hvad vi gør. Vores dedikerede team er altid klar til at hjælpe dig med at finde præcis det, du leder efter, og besvare enhver spørgsmål, du måtte have. Vi forstår, at hver kunde er unik, og vi stræber efter at give en personlig og opmærksom service hver gang.

Din feedback på Trustpilot

Besøg os på Trustpilot for at se anmeldelser fra vores mange tilfredse kunder eller tilføj din egen. Din mening er uvurderlig for os og hjælper os med at forbedre og vokse.

Besøg Garn & Metervarer

Oplev Garn & Metervarer - hvor kvalitet, udvalg og service går hånd i hånd. Besøg os online eller i vores butik, og lad os hjælpe dig med at realisere dine kreative drømme!

4,7

1 Stern

Hat 83 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super service. Fantastisk godt kvalitet af købte stof. 100% tilfredshed. Beskrivelsen af varen på hjemmesiden svarer 100% til den modtaget vare. Kan hjertelig anbefalles. Vh

8. März 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Virkelig en flot kvalitet på mine meter…

Virkelig en flot kvalitet på mine meter varer , det er jo ikke altid til at se på nettet

Hej Anna – mange tak! 😊

Det glæder os virkelig at høre, at kvaliteten levede op til forventningerne - især fordi det kan være svært at vurdere online, som du nævner.

Hvis du en anden gang vil være helt sikker, kan du også bestille en stofprøve.

Vh Jesper / Garn & Metervarer”

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Alt var perfekt og en god kundeservice…

Alt var perfekt og en god kundeservice der hjalp da jeg ved en fejl havde bestil til afhentning.

Hej Flora – tusind tak for de 5 stjerner! 😊

Skønt at høre, at alt var perfekt, og at kundeservice kunne hjælpe hurtigt, da afhentning blev valgt ved en fejl. Dejligt at vi fik det løst. Rigtig god fornøjelse med dit køb.

hurtig og nemt

hurtig og nemt. :-)

3. Februar 2026

Antwort von Garn & Metervarer

Hej Anni – tak for topkarakteren! 😊 Fedt at høre, at det var både hurtigt og nemt. Rigtig god dag – og tak igen. Vh Jesper / Garn & Metervarer

Antwort von Garn & Metervarer

Hej Mona – hvor skønt at høre! Dejligt at høre, at leveringen var hurtig, og at varerne var fine. Vi står klar næste gang også.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super gode varer og hurtig levering!

Super gode varer og hurtig levering!

Antwort von Garn & Metervarer

Hej Anette – tak for topkarakteren! Skønt at høre, at du er glad for varerne, og at leveringen var hurtig. God sy-lyst!

Mørklægningsstof til gardin

God og hurtig levering efter, at jeg på nettet havde bestilt. Varen var helt som det annoncerede. Perfekt stand.

Antwort von Garn & Metervarer

Hej Judith – mange tak for din anmeldelse! Dejligt at høre, at dit mørklægningsstof til gardin kom hurtigt frem, og at varen var præcis som beskrevet og i perfekt stand. Rigtig god fornøjelse med gardinprojektet.

Super god service

Super god service hele vejen igennem.

30. Jänner 2026

Antwort von Garn & Metervarer

Hej Karen – mange tak for din anmeldelse! Dejligt at du oplevede god service hele vejen igennem. Rigtig god dag, og tak igen.

Skøn oplevelse

Hos G& M får man de varer, som man forventer, det som står i beskrivelsen. Det er super vigtigt at dette stemmer overens for mig.
God og hurtigt kundeservice, betyder varerne kommer som lovet… skønt og det føles trygt😁👌

Antwort von Garn & Metervarer

Hej Doris – tusind tak for de 5 stjerner! 😊 Det glæder os virkelig at høre, at beskrivelserne matcher varerne, og at det giver dig en tryg oplevelse - det er præcis sådan, det skal være.

Tak også for rosen til kundeservice og den hurtige levering. Rigtig god dag, og du er altid velkommen til at handle hos os igen!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God kundeservice fantastiske priser til…

God kundeservice fantastiske priser til en rigtig god kvalitet og hurtig levering. Kan kun være glad😀

Antwort von Garn & Metervarer

Hej Susie – tusind tak for de 5 stjerner! 😊 Hvor er det dejligt at høre, at du både oplevede god kundeservice, skarpe priser, rigtig god kvalitet og hurtig levering. Tak fordi du tog dig tid til at skrive det - og god fornøjelse med dit køb.

Antwort von Garn & Metervarer

Hej Arne! – tusind tak for de 5 stjerner! Dejligt at høre, at både ekspedition og levering gik hurtigt, og at du er glad for produktet. Du er altid velkommen til at handle hos os igen en anden gang!

Hurtig ekspedition og levering

Hurtig ekspedition og levering. Dejligt produkt.

29. Dezember 2025

Antwort von Garn & Metervarer

Hej Annette – tusind tak for de 5 stjerner! Dejligt at høre, at både ekspedition og levering gik hurtigt, og at du er glad for produktet. Du er meget velkommen igen.

Altid god kvalitet og god service

Altid god kvalitet og god service
Top karakter herfra

1. Dezember 2025

Antwort von Garn & Metervarer

Hej – tusind tak for de 5 stjerner! Det glæder os virkelig at høre, at du altid oplever god kvalitet og service. Tak for topkarakteren - Dét betyder meget for os!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig levering og god kvalitet.

Hurtig levering og god kvalitet.

28. November 2025

Antwort von Garn & Metervarer

Hej Michael – tusind tak for de 5 stjerner! Skønt at høre, at du både fik hurtig levering og er tilfreds med kvaliteten. Du er meget velkommen igen en anden gang.

26. November 2025

Antwort von Garn & Metervarer

Hej Erling – tusind tak for de 5 stjerner! Dejligt at høre, at leveringen var hurtig. Du er altid velkommen igen!

Venlig hilsen Jesper / Garn & Metervarer

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr