En sølv kæde kirurgisk stål til min kæreste har nu holdt i 5 år , uden at have ændret sig det mindste ♥️
Unternehmen hat geantwortet
Jeg har efterhånden købt mig en omfattende Gade & Juul smykke-garderobe; dvs. smykker, ure, tørklæder samt nu også tasker; og en dag vil jeg være Gade & Juul smykke-konsulent. 📿💍⌚🧣👜 Siden j... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Gade & Juul er dansk design og smykker i høj kvalitet. Vores grundmateriale er kirurgisk stål 316L, og det er et helt bevidst valg, for materialet er holdbart, uforanderligt og allergivenligt. I Gade & Juul har vi særligt fokus på, at vi i vores kollektion har smykker, som er multifunktionelle, hvor et smykke kan have mere end en funktion. Vi har en kollektion, som du kan mixe og matche på kryds og tværs og skabe dine egne favoritstyles. Du kan forandre de smykker, som du allerede har - ved at tilføre noget nyt. Vi er meget stolte af, at vi har en design-selv-kategori, hvor du kan sammensætte dit eget smykkeudtryk og sætte din personlighed på dagsordenen.
Vodskovvej 28, 9310, Vodskov , Dänemark
- Info@gadeogjuul.dk
- gadeogjuul.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
De smukkeste smykker i et smukt og…
De smukkeste smykker i et smukt og stilrent design der med deres elegance passer til de fleste. Men det at man kan tilpasse for eksempel farver gær at man kan skræddersy smykkerne til præcis ens egen stil
Elsker deres smykker
Elsker deres smykker. ❤️
Super flotte, elegante, super kvalitet. Elsker der er så mange muligheder for kombination med smykkerne og at alle deres ringe kan udvides så os med "pølsefingre" også kan bruge dem.😊
Lækre smykker til priser hvor alle har mulighed for at være med 😃
Anbefaler til alle og bruger dem klart igen og igen 😊
Smukke skønne smykker 💍…
Har efterhånden et lille lager af diverse Gade og Juul smykker, elsker at de kan kombineres 🥰😁 og at ringene kan justeres (og tåle hiv ud/tryk ind) 💍ja en del år siden 1 halskæde og armbånd blev købt 🤩 stadig smukke. Skønt med jeres "live" og hurtig leverance
Super dejlig betjening
Super dejlig betjening, og skønne smykker, 😍👍
Det er er fantastisk firma
Det er er fantastisk firma, med en rigtig god kunderservice. God kvalitet, smukke smykker, og meget af det er helt unikt 🥰🥰
Super service, hurtig levering af smukke kvalitets smykker. 👍😍
Jeg bestilte 1 ur
Jeg bestilte 1 ur, kom til at trykke på 2, og spurgte,om det ene kunne slettes. Jeg fik besked 2 dage senere, at de ville sende penge retur for nr 2 ur. Pakken kom efter 2 dage.
Man får en helt igennem professionel og god hjælp på en meget venlig og menneskelig måde. Uden at være påtrængende. Jeg kan kun anbefale firmaet varmt
Hos gade og Juul
Hos gade og Juul, får man en fantastisk service🌟🌟🌟🌟De er søde til at hjælpe og gode til at fortælle om deres vareo og give gid inspiration. Det er ihvertfald ikke sidste gang jeg handler hos dem🥰
Jeg er meget glad for Jeres smykker
Jeg er meget glad for Jeres smykker. Jeg elsker at man man kan kombinere dem. Virkelig smart koncept!! Og da jeg har nikkel allergi, er det lykken med smykker af kirurgisk stål. Så jeg er en meget tilfreds kunde.
Bedste service jeg længe har oplevet
Bedste service jeg længe har oplevet, ringer ang en halskæde som er en fejl på, og hvor jeg regner, med at skal sende den tilbage, ja det skal jeg da, men de sender en ny halskæde og med den, er der en returpose, så først der skal jeg sende, den tilbage, det vil jeg kalde, kanon god service, og skønne smykker, jeg vil klart anbefale gade og juul .

Antwort von Gade & Juul A/S
Altid dejlig og venlig betjening
Altid dejlig og venlig betjening , og hurtig afsendelse af varer

Antwort von Gade & Juul A/S
Det var en mega hyggelig aften
Det var en mega hyggelig aften, hvor værtinde stod med hjemmebag og kaffe og koldt af drikke. Smykkerne blev fremvist på meget professionelt vis af søde og dygtige piger der viste en masse forskellige måder smykkerne kunne bruges på. Tak for en dejlig aften. Med venlig hilsen Birthe Rasmussen

Skønne smykker
Skønne smykker. Inspirerende små live I laver. 😊

Kundeservice
Fantastiske smykker.
En helt igennem fantastisk kundeservice.

Flotte smykker
Har brugt Gade & Juul i nogle år nu det er nogle flotte smykker og jeg er super glade for at de er lavet af kirurgisk stål pga nikkelalergi.👌😀

Antwort von Gade & Juul A/S
Top service og lækre smykker
Top service og lækre smykker.
Fik ikke min “måneds gave” med i min forsendelse, kun en tom pose med et lille kort. Efter henvendelse gik der kun to dage så havde jeg modtaget min gave.
Tusind tak for det🙏🙏
Smukke fine smykker
Jeg har købt flere gange og altid har jeg været tilfreds. De har nogle helt unikke smykker som skiller sig ud fra alt andet man kan købe. De er hurtig med levering og altid smuk pakket ind. Jeg har fået øjenene op for smykker, mange smukke unikke smykker takket være Gade & Juul. Min voksen datter og jeg ynder at gå “ klædt” i smykker og tørreklæderne.
Kun rosende ord herfra.
En fantastisk service
En fantastisk service. Fået ændret en lås på en perlekæde, til en magnetlås. Nu kan min gamle mor selv tage kæden på og af. Tusinde tak.
Har altid været tilfreds
Har altid været tilfreds med deres produkter, Hurtig levering og altid go service derfra.
Verdens bedste kvalitet
Verdens bedste kvalitet og verdens bedste kundeservice
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.