its osme colur n design every detail of…
its osme colur n design every detail of lehnga excellent according to price doble layered cane cane loved it
217/218/219 Avadh Rituraj Market, 395010, SURAT, Indien
I have bought online lehenga from gagan trends their quality and service amazing we recommend you all to buy from them
I have bought 2 lehengas from Gagan Trends Surat, received same as shown, happy with quality and service, will keep on buying thank you again Gagan trends

Antwort von Gagan Trends
Gagan trends ka lehanga mujhe accha laga aap log yaha aake bhi le skte he

Antwort von Gagan Trends
Mujhe bahut accha laga gagan trends ka lehenga maine apni aur apni sister ke liye liya thanks

Antwort von Gagan Trends
Gagan trends lehengas are amazing thank you for providing best quality

Mujhe bahut accha lahenga mila thankyou Team Gagan Trends

Antwort von Gagan Trends
I have purchased 3 lehenga for my shop from Gagan Trends received same thank you I will come to your shop and buy more for selling

Antwort von Gagan Trends
Amazing lehenga thank you Gagan Trends for best quality lehenga choli

Antwort von Gagan Trends
Mere ko kal lehenga mila hai Gagan Trends se bahut achha aya hai, main apne known ko bhi aapka store jarur recommend karungi or kuch time baad mere ghar me shadi hai main jarur edhar se hi shopping karugi

Antwort von Gagan Trends
Best quality received same as shown there is no difference in what is shown thank you gagan trends for providing best quality

Antwort von Gagan Trends
First of all the quality is very bad, they don't have customer friendly return policy, if u have taken and u don't like u are stuck. The no shared on website is never answered.
Better to take from Amazon atleast u can return and the item is worth.