Gågrøn! Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dette var min første handel hos 'GÅGRØNT' men ikke den sidste. Jeg skal afholde en stor reception og vil gerne slippe for opvasken men ikke skade miljøet. Derfor søgte jeg efter fornuftigt engangsser... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Efter lidt startvanskeligheder fk jeg min pakke. Der var nemlig sket en ombytning af dao og gls pakke, så der gik en lille smule længere tid, før jeg modtog pakken. Jeg modtog rigtig god og venlig hjæ... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk service. Noget gik galt med fragt, men i leveret til døren, dagen før jeg skulle bruge de fantastiske tallerkner, som fungerede perfekt til min mands 50 års fødselsdag. Mange tak hjælpen 🤗... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg fik mine varer som ønsket og leveringen var helt efter bogen. Jeg overvejede dog, om jeg kun skulle give 4 stjerne, for jeres hjemmeside og ikke mindst jeres checkoutflow kunne godt trænge til en... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Geschäft

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Gågrøn! er både en webshop og en fysisk butik på Jægersborggade 48, 2200 KBH N. Med en bæredygtig profil tilbyder vi en bred vifte af funktionelle, holdbare produkter af høj kvalitet, og vi opfordrer altid til omtanke, genbrug og upcycling.

Kontaktinformationen

9 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Fin service

Fin service , hurtig levering, men desværre den forkerte vare, min søster tog i den fysiske butik og fik den rigtige vare, så fint og venlig personale.
Jeg har sendt den forkerte vare retur, så venter kun på at få mine penge tilbage.
Venlig hilsen
Hanne Mette Troulsen
Haslev.

14. Dezember 2020

Hej Hanne

Jeg beklager, at der var fejl i din ordre, men godt at I fandt en løsning!
Tak for den fine anmeldelse :-)

De bedste hilsner,
Aske fra Gågrøn

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg er en tilfreds kunde

Jeg er en tilfreds kunde, både ift kundeservice og produkter.
Meget tilfredsstillende at handle bæredygtigt.
Else Kjøller

10. Dezember 2020

Antwort von Gågrøn!

Hvor er det dejligt at høre, Else. Og tak for din positive anmeldelse.
Det betyder meget for os :-)
De bedste hilsner fra
Nanna // Gåfrøn.

Høj service niveau

Bestilt en polito madkasse og kleen kanteen, jeg fik flasken i den forkerte farve, hvilke var ærligt da det var til min nevø. Men jeg kontaktet butikken og de beklaget og skynd sig at sende en flaske, så de kunne blive byttet rundt. Det er over forventning og handler bestemt gerne ved gågrøn igen.

9. Dezember 2020

Hej Casper.
Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det betyder meget for os.
Vi er glade for, at du vil handle i Gågrøn igen.
Mange hilsner
Nanna // Gågrøn.

Hurtig forsendelse og i…

Hurtig forsendelse og i genbrugsindpakning. Gennemført Gågrøn👌

23. November 2020

Hej Charlotte.
1000 tak for din flotte anmeldelse. Den er vi virkelig glade for :-)
Mange hilsner Nanna // Gågrøn

Fantastisk service

Fantastisk service. Hurtig levering. Rigtig godt emballeret på en bæredygtig måde med genanvendt papkasse. Jeg købte korkdækkeservietter, som viste sig at være endnu smukkere i virkeligheden end på billedet. En tandbørste der bare fungerer. Og nogle servietter, som dog viste sig at være meget små, da jeg troede, at størrelsen var sammenfoldet, men viste sig at være udfoldet. Charlotte refunderede beløbet for servietterne med tak og uden at jeg havde bedt om det, fordi hun var enig i, at beskrivelsen kunne misforstås. Men Duni servietterne fungerer faktisk, de er superdejlige bløde og behagelige. Derudover synes jeg, at priserne er helt perfekte.

11. November 2020

Hej Vibeke
Tusinde tak for de velvalgte og yderst venlige ord!
Vi er meget taknemmelige for de mange stjerner og for at du føler, at du har fået en tilfredsstillende service på trods af, at der var en vare, som ikke levede op til dine forventninger.
Mvh Charlotte // Gågrøn

Super fin service

Super fin service. Der var desværre dannet rustpletter i min klean kanteen flaske, købt i Gågrøn. De ansatte var meget venlige og sørgede for at jeg fik en ny.

9. November 2020

Antwort von Gågrøn!

Mange tak fordi du har taget dig tid til at anmelde din oplevelse hos os Anne-Sophie! Vi er meget glade for stjernerne og de pæne ord, og for at du føler dig ordenligt behandlet af os :-)

Fin oplevelse

Fandt hvad jeg søgte, kunne hurtigt afhente i butikken. Fin oplevelse

7. November 2020

Antwort von Gågrøn!

Tak for din anmeldelse Simon, vi bliver altid oprigtigt glade for både ros of stjerner. Håber at se dig i butikken på Jægersborggade igen :-)
Mvh Charlotte // Gågrøn

På alle måder super!

Hurtig levering, god kundeservice, sender i kasser der er brugt flere gange, bruger ansvarlige materialer som fyld i pakken, og fakturaen er selvfølgelig på genbrugspapir 👍🏻

3. November 2020

Antwort von Gågrøn!

Tusinde tak for den fine omtale Liv, vi er meget bevidste om at genanvende det materiale vi selv modtager varer i, så det er vi glade for, at du bemærker og sætter pris på :-)
Mvh Charlotte / Gågrøn

Glimrende butik.

3. November 2020

Antwort von Gågrøn!

Tak for de pæne ord René! Vi sætter virkelig pris på, at du har taget dig tid til at anmelde vores butik :-)
Mvh Charlotte / Gågrøn

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Meget tilfreds med mit online køb

Meget tilfreds med mit online køb, hurtig levering. En af varerne var defekt og jeg fik en ny sendt med det samme uden problemer.

21. Oktober 2020

Hej An

Mange tak for den fine anmeldelse! Jeg er glad for, at du havde en positiv oplevelse på trods af den ødelagte vare :)

De bedste hilsner,
Aske

Kan anbefales

Jeg har købt to puder herfra. De er super fine, og vi er meget glade for dem - især fordi de er af genbrugsmaterialer!

Det var en fin oplevelse at handle hos Gågrøn.

5. Juni 2020
Bewertung ohne vorherige Einladung

Antwort von Gågrøn!

Hvor er det godt at høre, at I kan bruge puderne og er glade for dem. Tak for den fine anmeldelse!
De bedste hilsner
Ida // Gågrøn

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr