Klampenborg Galopbane Bewertungen 5

1. Eventmanagement-Firma
  2. Vergnügungszentrum
  3. Tickethändler
  4. Veranstaltungsstätte

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Klampenborg Galopbane er både en sportsarena og en kulturinstitution; men ikke mindst et mødested, hvor socialt samvær of familiehygge er i højsædet. Vi ligger i et af de mest vidunderlige naturområder i Danmark, og det er med en vis ret, at banen bete...

3,5

2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Festligt og fint arrangement

Festligt og fint arrangement. MEN det er latterligt at man ikke kan komme på spilapp.: Bets25. Der er dækning on/off så man bliver helt ligeglad. Det kan gøres bedre med alle de penge der er i området

2. August 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Skøn dag ved galopbanen! ⭐⭐⭐⭐⭐

En helt fantastisk oplevelse!
Vi kom virkelig tæt på både ryttere og heste – det var så spændende! 🐎
Indgangen var billig, og boderne havde fornuftige priser 🍔🥤
Stemningen var hyggelig, festlig og nærværende – man føler sig virkelig velkommen 🎉
Kan varmt anbefales, hvis du vil have en sjov, billig og anderledes dag tæt på galoppen! ❤️

12. April 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Find noget andet og spise

Vi var derude til stor firmafest.
Maden var en gang skrub af mad, man fik serveret, som sku forestille en hovedret! Mangel på noget så simpelt som brød, sovs og kartofler.. Da sovsen kom var det iskoldt og kartoflerne havde måske været i ovnen i 2minutter.. Brødet så jeg aldrig. Fuldstændig rå kartofler. Køden var koldt og oversaltet. Dårlig service og dårlige tjener. Jeg kommer aldrig igen vil hellere have en den billigste frysepizza jeg kan finde på markedet.

19. August 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Var til firma 60 års fødselsdag.

Var til firma 60 års fødselsdag.
Ok underholdning, men forfærdelig mad.
Forret: Stenbider rogn med asparges - fylder ca. 1/4 tallerken og ingen brød.
Hovedret: "Langtidsstegt oksesteg", der var så sej, at jeg måtte bede om en ny tallerken - og efterlade 1/2 delen, som ikke var til at skære igennem.
- Hvor er nærmeste pølsevogn !!
Natmad, som var halvt stægte pølser og kedelig garniture.
Var en tur forbi "vip toilettet", som var i en bygning der ikke havde set rengøring i 10 år, og slet ikke gulvtæpper i 30 år - hvilken dunst.
Mand det er dårligt !
Kan være, at de vil lave et godt "tilbud" til jeres firma - lad være !

28. April 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

time lange køer til drikke og mad, spil virker heller ikke.

Flot at skrive "drikkevare må ikke medbringes" når man skal stå i time lange køer hvorefter man kun kan vælge mellem rød sodavand eller eller halvfladt fadøl til pænt opskruede priser.
Spil på heste er udliciteret til BET25, som jo overhovedet ikke havde kapacitet til at løfte opgaven, selv de garvede heste-folk opgav simpelthen at spille på flere af løbene og det var ikke p.g.a. dårlig forbindelse men spillefirmaets totale mangel på server-kapacitet.
Men så har vi da prøvet det, ikke sjovt, men der er heldigvis andre steder man kan fornøje sig en skøn lørdag og endda få blot lidt for pengene.
Endda veganernes demonstration om dyremishandling ramte helt forkert, det er jockeyerne der ikke får mad nok, hestene lever leve super godt,

15. April 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr