Heel blij met mijn gepersonaliseerde ketting en armband van Galore! Unieke en verfijnde exemplaren. Leuk ook dat Chrissie’s domein zowel atelier als shop behelst! En dan is het ook nog eens zo, dat... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Mooie armbandjes, maar het slotje is zo klein en fijn. Het is heel moeilijk om te sluiten. Ook bij baby’s valt het armbandje net in de vouw van de pols.
Over de afgelopen maanden heb ik meerdere sieraden bij Galore gekocht. Ik ben helemaal fan! Draag alles dagelijks en het blijft mooi. Kettingen, armbandjes, enkelbandjes en hangertjes. Je kan alles oo... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
I’m just a girl, standing in front of her customers, asking them to love her ☺️❤️ Galore is a jewelry brand from Maastricht that's all about sustainability. We've got jewelry for everyone - babies, kids, moms, grandmas, sisters, you name it! Our silver, gold, and packaging are made from 100% recycled materials, and our lab diamonds are guilt-free and eco-friendly.
Dorpstraat 16c, 6181GX, Elsloo, Niederlande
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Antwort von Galore
Great service, and beautiful jewellery! Safe and comfortable for my babies.

Antwort von Galore
Love it, it's beautiful and delicate. Looks good quality. Definitely buying again in the future!

Antwort von Galore
Juwelen waren heel erg mooi, de winkel ziet er top uit. Ik wilde de besteĺling zelf ophalen, was geen probleem. En zeer vriendelijk!

Antwort von Galore
Ook bij baby’s valt het armbandje net in de vouw van de pols.
Mooie sieraad en zoals het beschreven was geleverd gekregen.
Snelle verzending en ook snelle reactie op een vraag die ik had gesteld.
Onwijs blij met mijn sieraad!

Antwort von Galore
I buy two bracelets for me and for my daughter.Very very nice,I recomend it!

Antwort von Galore
Fantastisch kado voor mijn nichtje van 3 maanden. Mooie prijs - kwaliteit verhouding. Snel geregeld. Alleen postnl was druk en kwam de armband later dan aangekondigd
Voor de tweede keer een bestelling gedaan. Prachtige, unieke en met smaak ontworpen jewelry voor kids.
Heel blij van!✨

Antwort von Galore
Ik ben helemaal blij met de Mixed Pearls armband die ik kocht bij Galore. Heel tof dat het sieraad handgemaakt is. Snelle verzending en prachtig verpakt.

Antwort von Galore
Ik heb nu (samen met mijn dochter) een aantal sieraden van Galore en ben er zo blij mee! Het zijn tijdloze ontwerpen die na jaren nog steeds mooi zijn om te dragen.
Voor wie niet te ver woont, is het een aanrader om het atelier eens te bezoeken. Dan kun je ook (vrijblijvend) de sieraden in het echt bekijken en bijv. zien wat de opties zijn qua personaliseren.

Antwort von Galore
Voor ons dochtertje vlak na de geboorte een armbandje gekocht met het diamantje en het rondje met haar initiaal. Super goede kwaliteit en erg mooi. Voor haar verjaardag willen wij een ketting geven van dezelfde collectie! Helemaal leuk!

Antwort von Galore
Had al heel wat websites afgezocht om een matching armbandje te vinden voor mijn baby en mezelf. Geen enkele website had iets wat ik echt erg mooi vond. Of het was niet mooi genoeg of de kwaliteit was minder belovend. Deze kwaliteit zou beter zijn en dat is het echt. Heb de armband altijd aan, ook om te douchen en is nog steeds even mooi. Ook mijn baby’tje draagt hem elke dag en houd deze ook aan in badje en ziet er nog steeds even leuk uit! Top!

Super leuk cadeau!
Het was echt top verpakt en ready to give!
Snel geleverd en mijn vrouw was er erg blij mee.
Bedankt voor de service

Antwort von Galore
Mooie producten, ik heb meerdere aankopen gedaan bij Galore.
Hier heb ik ook de beste hulp gehad bij het uitzoeken van een product.

Antwort von Galore
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.