Gammelhavn Restaurant & Konferencecenter Bewertungen 12

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Maden var igen en sand fornøjelse

Maden var igen en sand fornøjelse, smagfuld samt smuk præsenteret . Søde piger til at servere.
Men - Hoooooold nu kæf.... hvor var det koldt i restauranten 🥶
Godt de søde piger havde varme tæpper til vores ben samt masser af varm kaffe.
Kærligst Vita

20. November 2025

Perfekt aften

Vi nød en lækker middag med konceptet 4 retter for 599;- incl. drikkevarer.
Alt var helt perfekt. Maden var dejlig, serveringen var sød og smilende og vinene passede fint til maden😊
Vi kan varmt anbefale Huset Gammelhavn og kommer helt sikker igen.
TAK for den oplevelse🙏

13. September 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vi bestilte tre is med kugler i bæger

Vi bestilte tre is med kugler i bæger, for det første var kuglerne stablede så voldsomt så det væltede ud over det hele. For det andet pigerne der arbejder der, står med 20 hvepse inde i huset. Vi sad først udenfor men måtte løbe da vi blev jagtet af fire hvepse, vi gik længere ned af havnen men måtte lade livet på vores is da vi ikke kunne være til for de jagtede os. Hvepse kan man ikke gøre for udenfor, men de stakkels piger der arbejder skal ikke stå med 20 hvepse inde i ishuset så må man tage nogle tiltag. Vi kommer ihvertfald ikke igen.

Fredericia.

24. Juli 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Konfirmation i Huset gammelhavn.

Konfirmation i Huset gammelhavn.
Lokationen var i topklasse med udsigt og terrasse.
Maden var niveauer over det vi kunne forvente af et arrangement, som dette.
Personalet var outstanding. Søde rare og hjælpsomme.

Næste gang vi skal holde fest, bliver det hel sikkert hos Huset Gammelhavn igen.

4. Mai 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kan varmt anbefale Gammelhavn….En god…

Kan varmt anbefale Gammelhavn….En god oplevelse lige fra du ankommer …Man bliver mødt af søde og meget service mindede piger maden og betjeningen var rigtig god dejlige udvalg af vine,øl,vand , men vigtigst af alt en god stemning man føler sig som den vigtigste gæst utrolig hvad man får for pengene….Absolut ikke sidste gang vi er på Gammelhavn …Så de bedste anbefalinger her fra Lise og JohnB

19. März 2024

Hav og Bøffet i Esbjerg

Vi var 40+ til julefrokost og hovedret og dessert var under al kritik. Serveringen var sløj og personalet var direkte nedladende og frække. Kritikken efterfølgende til deres chef Maria, tog hun ikke til sig men vaskede i stedet sine hænder. Find et andet sted, for det er ikke pengene værd.

10. November 2023

Julefrokost gik i vasken

Var til julefrokost med et selskab og det var mildest talt en chokerende oplevelse. Der var stor mangel på personale og arrangementet var booket i god tid og med fast menu og fri drikkevarer af et udvalg. Men der kom først vin på bordet 45 min inde i arrangementet og maden kom først på 1 time efter. Maden var der ikke nok af og kun et lille buffet bord til 45 mennesker. Der skulle serveres risalamande til dessert, men der kom ingen risalamande men et stykke vanilleis på størrelse med en yankiebar med et stykke jordbær sorbet på. Alt i alt en rigtig dårlig oplevelse. Vi kommer ikke igen

11. November 2023
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

En ringe middag der ikke er prisen værd…

Jeg har i dag købt en komplet middag med en meget lille forret, hovedret med dagens fisk der var en ganske lille portion torsk garneret med en smule grønt og kartofler og så en dessert med æblerulle.
Både forret og hovedret manglede en ordentlig størrelse. Jeg ville forvente mindst 250 gram torsk eller helst laks der jo er en finere fisk. Der var slet ikke nogen WOW effekt på denne mad jeg derfor bedømmer som middelmådig og slet ikke prisen på 527 kr værd. Det bør man kunne gøre meget bedre.

8. September 2023

Super fantastisk service

Super fantastisk service, rigtig sødt personale. Hotellets rigtig hyggelige rammer samt værelset vi bestilte var hyggelig og rar, ikke mindst den lille charmerende altan vi også kunne nyde, bl.a. med et glas vin under vores dyne om aftenen. Super morgenbord med det der hører til. Hotellet kan varmt anbefales andre.
Mvh Laila og Henrik

10. Oktober 2020

Dårlig oplevelse.

Havde købt en sweetdeal med 2 a'la carte retter og på restauranten spurgte vi om vi kunne ændre den ene forret til en der var lidt billigere, og tilbød at vi kunne betale lidt mere hvis det var nødvendigt. Betjeningen sagde at hun lige skulle spørge i køkkenet og kom tilbage med det svar at det var ok at ændre til en anden forret. Da vi skulle betale var der tillagt fuld pris for den ændrede forret. Har været der mange gange før men kommer aldrig igen. De 95,- Kroner taber de mangefold igen.

31. März 2016
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr