Ganens Fryd Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi bestilte buffet nr 3 til 18 personer; alt var veltilberedt, kødet mørt, dejlige saucer og salater - og gæsterne roste maden. Det var rigeligt af alt. Det er ikke sidste gang, vi bestiller mad f... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Maden var klar på afhentningstidspunktet Den var pakket fint og alt var veltilberedt og Velsmagende. Vi var alle begejstrede for menuen Det kan absolut anbefales

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Buffet nr. 01 var en rigtig god oplevelse. God og velsmagende mad i rigelige mængder, måske med undtagelse af rejecocktailen. Der kunne godt være lidt flere rejer. Men ikke nok til at trække ned i kar... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Maden var nem at gå til sammen med den vedlagte instruktion. Forretten var super lækker, men desværre var vores hummerbisque alt alt for salt og næsten uspiselig. Hovedretten var fin men kartoflerne m... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Lieferservice

Vom Unternehmen geschrieben

Take away i Esbjerg og omegn – Mad leveret af Posthuset i midtbyen ✓ Bestil mad ud af huset i hele Esbjerg

Kontaktinformationen

Alle Bewertungen

18 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bestilte brunch til 6 personer

Bestilte brunch til 6 personer. Rigtig god mad og meget rigeligt!! Dog krævede det at man selv tilrettede de forskellige retter i glas, skåle og fade mv.
Men ellers var alt fint og godt.

28. September 2025

Konfirmationsbuffet.

Konfirmationsbuffet.
Fantastisk dejlig mad. Lækkert, varmt og veltilberedt. Og rigeligt. Maden blev leveret til tiden af en flink ung mand.
Kan varmt anbefales.

10. Mai 2025

Hej Brigitte
Tusinde tak for stjernerne. Det sætter vi stor pris på!

Særdeles lækker madoplevelse

Alt var bare perfekt fra start hvor jeg mødte et kvarter før den aftalte tid for afhentning. Maden var så allerede klar og en super flink ung mand hjalp til med at få maden i bilen. Både alle vore gæster og vi selv var imponeret over den lækre mad og der var mere end rigeligt af alt. En bestilt kalvecullutte var blevet til oksemørbrad af en eller anden grund og det er jo svært at klage over😋
Vi vender bestemt tilbage næste gang vi ønsker mad ud af huset - Stort 12 tal herfra

12. April 2025

Hej Niels
Tusinde tak for at tage dig tid til at skrive en anmeldelse. Dejligt at høre I syntes godt om maden. Tak for at vælge os!

God oplevelse.

God oplevelse.
Maden blev leveret til tiden og det var god mad.
Kødet var mørt, men nakkestegen var lidt for fed, og der vare rigeligt af det.
Kan varmt anbefales.

8. März 2025

Hej Torkild
Tak for din anmeldelse og tak for at vælge os!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Virkelig lækkert og meget mad til en…

Virkelig lækkert og meget mad til en god pris!
Mine gæster og jeg kan varmt anbefale mad fra Ganes Fryd, og bestiller gerne derfra igen. 🤩

22. März 2025

Hejsa Cecilie
Tusind tak for din skønne anmeldelse! Det betyder meget for os, at både du og dine gæster var tilfredse med maden. Vi glæder os til at levere til jer igen næste gang!

Cecilie, Posthuset

Super lækkert mad

Super lækkert mad, havde valgt konfirmation buffet, der var ikke et ord at sætte på det, super lækkert kød, tarteletter, salat og brød.. alt var helt i top, Ganens fryd har mine varmeste anbefalinger

22. März 2025

Hejsa Michael!
Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os at høre, at du nød vores konfirmationsbuffet, og at både maden og oplevelsen levede op til forventningerne. Vi sætter stor pris på din anbefaling og håber at få lov til at levere mad til dig igen i fremtiden!

Cecilie, Posthuset

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Byg selv menu i topklasse

Byg selv menu i topklasse. Gode og friske råvarer med gode smage som vores gæster nød med velbehag.
Første gang men absolut ikke sidste. 🤗

8. März 2025

Hej Kent

Tusind tak for den fine anmeldelse, og tak for at I valgte os!
Hvor er det bare godt at høre at I har lyst til at bestille fra os igen!

Kaya,

Super lækker mad

Super lækker mad, virkeligt pengene værd! Gode råvarer og så var der rigeligt 😁

8. Februar 2025

Antwort von Ganens Fryd

Tusind tak for den fine anmeldelse! Dejligt at I syntes om det, og at der var rigeligt:-)

Kaya,

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Lækker mad af god kvalitet og rigeligt…

Lækker mad af god kvalitet og rigeligt af det hele. Kan bestemt anbefale Ganens fryd hvis man vil være sikker på god mad til næste fest/sammenkomst😊

11. Jänner 2025

Hej Heidi
Tusinde tak for din fine anmeldelse! Rigtig god dag til dig :)

Lækker nytårsmenu.

31. Dezember 2024

Hej Lisbeth
Tusinde tak for stjernerne og mange tak for at I valgte os!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi fik vores nytårs mad fra ganens…

Vi fik vores nytårs mad fra ganens fryd.
Maden var pakket i fine anretninger - opskrifterne nemme at følge- det var tilpas med mad - og alt var velsmagende.
Et lille suk var kødet - der var voldsom meget fedt i, hvilket ikke er super lækkert.
Så alt i alt en dejlig start på et nyt år.
Tak for mad 🎉

31. Dezember 2024

Hej Pia
Tusinde tak for din fine anmeldelse og tak for at i valgte os!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Meget lækkert mad til vores fødselsdag…

Meget lækkert mad til vores fødselsdag fra Ganens Fryd. Veltilberedt og smagsfuldt. Kan varmt anbefales.

20. November 2024

Hej Pro-Pipe Support ApS
Tusinde tak for jeres fine anmeldelse og TAK for at vælge os!

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Ganens Fryd leverede maden præcis til…

Ganens Fryd leverede maden præcis til tiden, og det var klar til servering. Der var nok mad til alle. En middel oplevelse samlet set.

10. November 2024

Hej Orietta
Tak for at tage dig tid til at skrive en anmeldelse, og tak for at vælge os. Hvordan kan vi forbedre os til næste gang?

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Anretningen matcher ikke beskrivelsen.

Anretningen matcher ikke beskrivelsen.
I menuen var der en forret. En rejecocktail. Det blev så leveret i et ta´-selv-fad og var ikke portionsanrettet. Ergo kan det vel næppe blive kaldt hverken en forret eller en "cocktail" for den sags skyld. Så kan det vel kun kaldes en blandet salat med rejer.
Men vi havde lovet forret, så vi ville selv anrette. Men der var langt fra nok til at vi selv kunne portionsanrette det til det købte antal kuverter.

Så vi måtte bare stille den, hvilket gjorde den til en lidt malplaceret salat, som ikke passer med det øvrige mad. Og der var heller ikke nogen der tog af det.

Det var altså en ret tam oplevelse, som gjorde at vi ikke kunne give vores gæster den mad vi havde håbet. Den chance tager vi ikke igen.

7. September 2024

Hej Kasper
Tak for at tage dig tid til at skrive en anmeldelse. Vi er kede af at høre din Ganens Fryd oplevelse ikke levede op til forventningerne. På vores hjemmeside reklamerer vi med at alle menuer er anrettet som buffet inklusiv vores rejecocktail. Derudover er vores portioner nøje udregnet af vores dygtige kokke. Jeg vil tage din kritik med videre, så vi kan blive ved med at forbedre os.

Skriver normalt ikke anmeldelser

Skriver normalt ikke anmeldelser, men må nok lige gøre en undtagelse.
Fik mad fra ganens fryd i går d.6/9 og det var super godt, 5 stjerner herfra.
Vores gæster ved nu hvor de skal få maden udefra næste gang 😊
Mvh. Frank Nelson.

6. September 2024

Hej Frank
Tusinde tak for at du ville bruge tid på at skrive en så fin anmeldelse. Tak for at vælge os.

Super lækker meny

Super lækker meny
Vi fejrede familiedag d. 31-8 og fik det det bedste mad 👍👍fra Ganens fryd
Mange tak
Mvh Lejf ☀️👍

31. August 2024

Hej Lejf
Tusinde tak for dine fine ord!

Super god mad

Super god mad, stor ros fra alle, og der var nok. ikke sidste gang vi skal have mad fra Ganens fryd.

31. August 2024

Hej Eva
Det gør os så glade, at du skriver sådan en fin anmeldelse. Tusinde tak for det!

Super lækkert mad

Vi fik en rigtig god service ved bestilling, maden blev bragt ud til aftalt tid og maden var super lækker og levede fuldt ud op til vores forventninger

24. Juni 2024

Hej Mette
Tusinde tak for at vælge os til at lave maden til jeres dag. Vi håber på at kunne servicerer jer igen!

Rigtig dejlig mad.

Rigtig dejlig mad.
Der var rigelig med mad

22. Juni 2024

Hej Hanne
Tusinde tak for din gode anmeldelse. Dejligt at I syntes godt om maden, og at der rigeligt til alle.

So funktioniert Trustpilot

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr