Garnnøste Bewertungen

TrustScore 5 von 5

4,8

Kjempefornøyd med service og pris. De tok kontakt og fulgte opp min bestilling, når en farge jeg hadde bestilt hadde gått ut. De ville hjelpe meg når jeg hadde problemer med Postnord og levering.

Hyggelige priser og raske til å sende, men transportselskapet dere bruker, tar mange omveier og ventetiden faller derfor lang. Opptil to uker har det tatt å få en pakke til Risør.

Mye var utsolgt så jeg fikk ikke kjøpt like mye som jeg ønsket, men det jeg bestilte gikk enkelt og greit og kom rett hjem på døra etter kort tid. Veldig bra levering 😊

Min første opplevelse var ikke helt god, for nettsiden deres var fryktelig. Dette er nå rettet opp i, og den fungerer bra. Utrolig hyggelig og hjelpsom betjening👌🏼

1. Hobbygeschäft

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Garnnøste - En kreativ garnbutikk. Vi har Drops garn og Viking garn. For oss er det viktig at det er lykke i hvert nøste.

Hervorragend

Bewertung abgeben

Kjempefornøyd!

14. Jänner 2020

Raskt levert

Raskt levert. Kom på døren etter tre arbeidsdager.

11. Jänner 2020

Antwort von Garnnøste

Så bra :) Dette gleder oss å høre :)

Kjapt levert

Kjapt levert! God dialog og fort løst når bestilling ikke samsvarte med lager.

9. Jänner 2020

Antwort von Garnnøste

Gøy å høre at du er fornøyd med varene, leveringen og servicen ;)

Billig og bra produkt

Billig og bra produkt. Rask levering. Veldig fornøyd.

16. Dezember 2019

Antwort von Garnnøste

Vi ønsker å gi våre kunder riktig pris. Og vi vet at når man ønsker seg garn så er prosjektet gjennomtenkt og da ønsker man garnet omtrent umiddelbart.
Godt å høre du er fornøyd :)
- Heidi

Ble litt kluss med forsendelse

Ble litt kluss med forsendelse, men ble raskt ordnet opp med. Veldig bra service. Tommel opp

8. Dezember 2019

Antwort von Garnnøste

Godt å høre at du fikk den hjelpen du trengte.

Veldig bra!

Bra produkter på rimelig pris. Jeg fikk pakken ganske fort.

8. Dezember 2019

Antwort von Garnnøste

Godt å høre at du er fornøyd med varer og levering. :)

Super kundeservice

6. Dezember 2019

Antwort von Garnnøste

Flott at du er fornøyd med kundeservicen vår. Vi lever for våre kunder.
- Stine

Det garnet jeg bestilte kom kjapt men…

Det garnet jeg bestilte kom kjapt men oppskriftene måtte jeg etterlyse

4. Dezember 2019

Antwort von Garnnøste

Dette er veldig beklagelig. Da må det muligens ha vært en feil i våre systemer. Håper du fikk den hjelpen du trengte.

Kjempefornøyd

Kjempefornøyd! Fri frakt og kjapp levering!

25. November 2019

Kjempe bra ;)

Helt topp

Helt topp! 😊

24. November 2019

Antwort von Garnnøste

Godt å høre at du er fornøyd ;)