Super fedt produkt. Jeg kan ikke huske hvornår jeg sidst har grinet så meget, som da min mand og jeg kæmpede med gelblast pistoler:) Hurtig svar og god service fra kundeservice, da der opstod en man... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Dejlig nemt og hurtigt. Gode priser. Savner en bedre opdeling af våben. Inddelt efter hvad de kan/hvilken alder de passer til/funktioner. Savner også lidt mere tilbehør der er synligt. Ekstra magas... Mehr ansehen
Hurtig levering, dog er kvaliteten ikke som forventet. De skyder uregelmæssigt og “styrken” varierer mellem ikke at kunne mærkes med trøje på til at lave store mærker. Træls ikke at vide om de skyd... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Havde købt en Gel Blaster til knægten i fødselsdagsgave. Efter ca 8 mdr brug gik motoren i stykker. Efter ganske kort korrespondance med kundeservice, sender de en ny Gel Blaster. Intet brok eller... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
GELBLAST er Skandinaviens største og ældste gelblast forhandler. Vores mission er at give vores kunder den bedste oplevelse med vores produkter, og vi er stolte af at tilbyde varer af højeste kvalitet til konkurrencedygtige priser. Vores ambition er at sikre, at hver kunde får en fantastisk oplevelse, og vi arbejder målrettet på at levere fremragende kundeservice. Vi har et dedikeret kundesupportteam, der altid står klar til at hjælpe med eventuelle spørgsmål eller problemer, vores kunder måtte have. Vi ønsker at sikre, at hver kunde får en optimal oplevelse med både vores produkter og service. De positive anmeldelser og feedback, vi modtager på Trustpilot, er noget, vi sætter stor pris på. Siden vi startede, har vi leveret til de største butikker og webshops. Via vores egen webshop har vi allerede haft over 10.000 kunder. Vi ser frem til at fortsætte med at levere topkvalitet og fremragende service til vores kunder og værdsætter al den positive feedback, vi modtager. Vi er stolte af både vores virksomhed og de produkter, vi tilbyder, og vi stræber efter at sikre, at hver kunde får den bedste oplevelse med vores gel blasters.
Thorsvej 11, Port 12, 6950, Ringkøbing, Dänemark
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Hurtig svar og god service fra kundeservice, da der opstod en mangel. Vi har allerede planer om at bestille flere, når skattepengene kommer - kan helt sikkert varmt anbefales- både firma og produkt:)

Antwort von Gelblast
Hurtig levering. Manglede dog brillerne, men måske de er i kassen med skyderen?? Den er ikke pakket ud endnu, da det er til gave.

Det er oki
Det tog noget tid før de fik sendt.
Men fra de blev sendt til jeg kunne hente gik der kun 1 dag. Så en uge i alt skulle jeg vente.
Dog har de sendt det i en plastikpose hvilke ikke er den bedste måde at sende noget i kasser hvor indeholder kan blive slået i stykker. Så det er skuffende.
Håber de virker men da de er til fødselsdagsgave må jeg vente at se, og bare krydse fingre for de gør.

Antwort von Gelblast
Elsker at handle hos gelblast. Hjemmesiden er nem at finde rundt i og tingene kommer hurtigt. Helt klart en anbefaling herfra 👍

Antwort von Gelblast
Ikke virksomhedens skyld, men produktet holder ikke, hvad det lover. Købte en Gel Blaster MP5K. Vil ikke anbefale.

Antwort von Gelblast
Hurtig levering, dog er kvaliteten ikke som forventet.
De skyder uregelmæssigt og “styrken” varierer mellem ikke at kunne mærkes med trøje på til at lave store mærker. Træls ikke at vide om de skyder og når den gør, så ikke at vide hvor hårdt den skyder.
Manglende svar på ovenstående fra kundeservice.

Antwort von Gelblast
Fint overblik ift. varer der har tilgængelige på hjemmesiden. Efter at have lagt ordren i kurven og betalt, så fik der kun et par dage til pakken var fremme. God service og professionel betjening. Anbefaling herfra.

Antwort von Gelblast
Super hurtig levering og produktet virkede bare helt som forventet. 👍

Antwort von Gelblast
Lynhurtig levering, mega fed gave til barnet, det har alt, bestemt et besøg værd

Antwort von Gelblast
God hjemmeside med fantastiske produkter til god fantastifuld leg for både børn og voksne.
Havde udfordringer med brugen af et gavekort, men kundeservice løste det hurtigt og guidede mig videre med købet.
Kan klart anbefale at købe her :o)

Antwort von Gelblast
Hurtig levering og produkterne fungerer perfekt. Meget tilfreds kunde.
Har købt fire gange hos Gelblaster.dk og samme oplevelse hver gang. Batterierne holder og teknikken fungerer. 💪🏽👍🏽

Antwort von Gelblast
God service og pakken kom til tiden.

Antwort von Gelblast
Hurtig levering, men manglende info om kuglestørrelse på hjemmesiden
Billigt, modtaget hurtigt, fin vare og meget glad søn😃

Antwort von Gelblast
Vi havde allerede én Gel Blaster herfra, som sønnen (og faderen 😉) var vild med, så da tilbuddet kom, slog jeg til med det samme. Nu har vi 4 stk., og vi er klar til familie-krig i haven (børn vs. voksne). Det er en genial måde at få alle ud i den friske luft på. Hurtig levering og god kvalitet – kan varmt anbefales til andre legesyge familier!
Det er super fede produkter. Fragt gik virkelig hurtigt, og produktet var utrolig nemt at sætte sammen, så efter jeg fik det var jeg i gang med at bruge det 5 min efter åbning. Produkterne larmer en smule, men synes også det er noget af det der er det fede, da det får oplevelsen til at virke mere levende og virkeligt. Så, virkelig gode produkter og sjove at bruge! Tak
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.