Genderrevealbaby.nl Bewertungen

3,5

The website says the delivery should be next day after the order, but it arrived just few hours before the gender reveal which was 5 days after the order! I almost couldn’t use the product but beside... Mehr ansehen

Fijne winkel, bestelling geplaatst maar had het verkeerde item besteld. Telefonisch contact opgenomen en het werd gelijk opgelost. Reveal was ook erg mooi! :)

Al 4 dagen geleden voor 17:00 uur besteld en nog steeds niet de blusser ontvangen ook geen track en trace. Slechts een mail dat het verzonden was 4 dagen terug, lekker lang onderweg zeg, als ik het wi... Mehr ansehen

1. Geschäft für Partyzubehör
  2. Babyausstattungsgeschäft

Unieke producten voor Gender Reveal.

Akzeptabel

Bittet Kunden um Bewertungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Alle Bewertungen

3 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Geen contact te krijgen

Geen contact te krijgen

31. Juli 2026

Beste R.S. Kagie,

Bedankt voor je review. Het beste kun je even een e-mail sturen. Wij reageren altijd zo snel mogelijk en binnen de aangegeven termijn.

Mvg, Genderrevealbaby.nl

Ik wacht nog steeds op mijn terugbetaling

Ik wacht nog steeds op een terugbetaling van mijn geannuleerde bestelling.
Binnen uiterlijk 2 weken zou ik mijn geld terug krijgen en heb het nog steeds niet gehad, we zijn inmiddels bijna 3 weken verder.

Zelfs na bevestiging op deze review blijft het contact vanuit de klantenservice uit!
Het is een behoorlijk bedrag waar ik op wacht!

23. April 2025

Beste A.Y.G. Peeters-Ve,

Bedankt voor je review. Klantenservice zal contact met je opnemen.

Grote fles gaat maar 5 sec mee

Ik kocht de grote fles om net lang te kunnen spuiten. Na 5 seconden was deze op en ben ik in de plaatselijke winkel een andere moeten gaan kopen. Jammer!

3. Februar 2025

Hallo Debbie Gelders,

Bedankt voor je review. Vervelend om te horen dat de blusser niet naar behoren werkte! Had je wel even geschud van te voren?

Laat met verzenden!

Laat met verzenden!! Niks zoals beloofd op hun website

12. Oktober 2024

Beste M. Doganbas,

Bedankt voor je review. Ik zie dat de bestelling op tijd is verstuurd maar dat je niet aanwezig was ten tijde van aflevering wat wel een vereiste is. Voor meer informatie kan je contact opnemen met de klantenservice.

BESTEL HIER NIKS!!!!!!

Bestel niks bij deze OPLICHTERS!

Slechtste klantenservice ooit.

Wil geen confrontaties aan gaan met de klant terwijl ze weten dat ze fout zitten.

Als ik geen ster kon geven had ik dat liever gedaan!

13. Oktober 2024

Beste D J,

Bedankt voor je review. Ik denk dat jij je vergist in de webwinkel omdat wij geen bestelling van jou kunnen vinden. Wij bieden namelijk uitstekende service.

Fijne winkel

Reveal was ook erg mooi! :)

3. Oktober 2024

Slechte ervaring

Na wat googelen kwam ik bij deze site. Waardeloze service want beloven snelle levering maar dit is niet het geval. Na 4e werkdag pas levering, maakt niet uit voor mij maar dan moet je niet op je site zetten voor 17 00 besteld volgende dag in huis.

Ook klantenservice is slecht bereikbaar en niet helpvol.

3. Oktober 2024

Beste Youri Hirdes,

Bedankt voor je review. Helaas had de vervoerder vertraging waardoor de bestelling niet vrijdag de deur uitging. Doordat het weekend ertussen zat is de bestelling maandag verstuurd en dinsdag door jou ontvangen.

OPLICHTERS!!!!!

OPLICHTERS!!!!!

Na onze retourbestelling hebben ze de retourpagina veranderd en werd onze retourzending niet geaccepteerd, om vervolgens ons geld niet terug te geven.

Ik heb overal bewijs van maar dit bedrijf is echt alles behalve netjes voor klanten.

Omkoperij door te vragen slechte reviews weg te halen en de klant dan pas hun geld terug te geven.

Zo werkt het niet, dat dit bedrijf nog mag bestaan, BAH.

3. August 2024

Beste Quincy Smulders,

Bedankt voor je review. Zie onze reactie op je vorige review.

Mooie ervaring

Producten snel ontvangen. We wisten het geslacht nog niet dus heeft de verpleegkundige de bestelling voor ons geplaatst. We waren blij verrast want er kwam enorm veel ROZE poeder uit de grote variant (zwarte blusser)!! Door die enorme poederwolk heeft mijn familie mooie foto’s kunnen maken!! Poeder is niet slecht voor het milieu wat ik ook belangrijk vindt. Zeker een aanrader!!

5. Oktober 2024