Super venlig og professionel service. Der blev forventningsafstemt inden reperation vedr økonomi. Der var opringning i forhold til hvornår, produktet var klar til afhentning - hvad kunne jeg regne me... Mehr ansehen
Super god og hurtig service. Jeg fik repareret min espresso maskinen super hurtigt og professionelt til en skarp pris. Nem aflevering og afhentning 24-7. Kan varmt anbefale denne virksomhed.
Super oplevelse og god service. Det virkede lidt sjovt at skulle afleverer maskinen uden kvitering, men Mikael ringede helt som aftalt efter ca. 1 uge og gav et tilbud. Har i dag hentet maskinen o... Mehr ansehen
Reparation af en køkkenmaskine, som er lidt over 2 år gammel. Prøvede at få kontakt til virksomheden, som står for det pågældende mærke. Blev henvist til udlandet, hvor man godt kunne vælge en dans... Mehr ansehen
- Elektroreparaturgeschäft
- auch in
- Computerreparaturdienst
- Möbelreparatur-Werkstatt
- Puppen-Reparaturservice
- Reparaturwerkstatt für Elektromotoren
- Staubsauger-Reparaturwerkstatt
Vom Unternehmen geschrieben
Vi reparerer ting, for at fremme genbrug i stedet for at skrotte. Kaffemaskiner, røremaskiner, kompressorer, værktøj. Ja listen er lang, og måske du har noget vi ikke har fikset endnu? Vi står klar til at hjælpe!
Baunebjergvej 2, 4623, Lille Skensved, Dänemark
- kontakt@genstartgenbrug.dk
- genstartgenbrug.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
God service og let proces.
Jeg fik rigtig god service over telefonen, gode råd og gennemsigtighed ifht pris. Det var en nem og hurtig behandling hele vejen lige fra aflevering/afhentning, kontakt til betaling. Og rimelig pris. Jeg anbefaler Genstart Genbrug!
Stor succes. Bedre end forventet.
Wow! Min maskine er så god som ny!! Det havde jeg ikke turdet håbe på.
Jeg indleverede min ret gamle røremaskine, som havde forskellige defekter. Fik en fin pris og har i dag, en uge senere, hentet min maskine, som nu kører perfekt. Tak Genstart Genbrug. I får en stor anbefaling.
Hurtig og kompetent service!
Hurtig og kompetent service!
De ved præcist hvad de arbejder med og er dygtige til at fejlfinde. Har brugt dem flere gange og vil gøre det igen. Finder priserne yderst rimelige.
hurtig service og til en rimelig pris😃👍
Hurtig og lige til.
Hurtig og lige til.
Indleveret onsdag. Færdig tirsdag. Bom.
Klar anbefaling her fra
Siemens eq9 s 500 kaffemaskine stod…
Siemens eq9 s 500 kaffemaskine stod pludselig af. Hvad gør man så, det er en dyr maskine. Faldt over hjemmesiden Genstart genbrug. Læste anmeldelser her på trust pilot, super flotte anmeldelser, så det var værd at prøve. Fik afleveret maskinen i Køge, var lidt nervøs ved det, nogen kunne jo stjæle den da man ikke får nogen kvittering. Blev ringet op efter nogle dage med bud på hvad det kunne være galt med den og en fast pris på reparation . Maskinen blev hurtigt lavet og vi kunne hente den hjem så vi kunne få vores vante kaffe igen. Et seriøst firma og vi kommer helt sikkert igen, hvis vi får brug for reparation af noget. Vores bedste anbefaling herfra❤️
Super service - hurtig ekspedition og god forklaring af fejlen og udbedring heraf.
Hurtig, godt og god pris
Jeg udfyldte en formular og indleverede en Sage Barista der var gået i stykker. Blev ringet op kort efter og fik en pris for reparation. Dagen efter var den klar!
Super service. Masser af klar kommunikation, hurtige svartider. Nem aflevering og afhentning af produktet, og fair priser.
Kan varmt anbefale dem næste gang din kaffemaskine går i stykker.
Havde en god og betryggende oplevelse…
Havde en god og betryggende oplevelse med Genstart-Genbrug. Det er tydeligt at de tager deres arbejde meget seriøst.
Supergod service
Supergod service. Min espressomaskine fik nyt varmelegeme og kører nu fint. Incl. god skriftlig vejledning vedhæftet, da den kom retur 🌻👏 TAK
Indleverede en kaffemaskine hos dem i…
Indleverede en kaffemaskine hos dem i Køge. Hurtig feedback og diagnosticering. Have maskinen oppe og kører igen inden for en uge👍
Hurtigt og perfekt oplevelse
Hurtigt og perfekt oplevelse; kan varmt anbefales 👍
Super god service
Super god service og kaffemaskinen virker perfekt igen!
Den fredeste service og fixede min…
Den fredeste service og fixede min kaffemaskine samme dag!
God og hurtig service.
Jeg er meget tilfreds med den service jeg fik. Hurtigt svar på mail og til at komme med et pris på reparationen.
Kunne derefter afhente dagen efter.
Genganger
Bruger Michael og Michael for anden gang, og endnu engang spiller det bare helt maksimalt
Hurtig og billig reparation af vores…
Hurtig og billig reparation af vores Sage kaffemaskine
Super service. Opgaven udført hurtigt, godt og til den aftalte pris.
Super service!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.