De gehele shop ervaring was erg prettig. Van een mooi interieur, gezellige en deskundige verkopers die de tijd nemen voor je (ondanks de drukte) en vaak een hapje/drankje met live muziek. De kledingme... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Ik kom al vele jaren bij Gentlemen. De winkel heeft een luxe open uitstraling en het personeel behandeld iedere klant met volle aandacht en professionaliteit. De winkel heeft een zeer uitgebreide coll... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Goede service en snelle levering. Werd gebeld door het bedrijf dat ze 20 procent van het bedrag terug stortten op onze rekening omdat twee dagen later black freyday deals waren. Heb dit nooit eerder m... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Bij Gentleman kom ik al jaren tot meer dan volle tevredenheid. Vroeger kocht ik ook wel eens elders maar Gentleman heeft de laatste mode en een breed en diep assortiment waardoor ik altijd goed kan sl... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Gentlemen is sinds 1984 gevestigd in het pittoreske centrum van Oud-Beijerland. Een waar begrip in de Hoeksche Waard met een winkel van ruim 1200m2 mannenmode. Georiënteerd op de laatste Italiaanse trends biedt Gentlemen een hoogwaardige casual-, business- en trouw kostuumcollectie. Daarnaast is Gentlemen gespecialiseerd in maatwerk. Gentlemen biedt voor elke gelegenheid de perfecte outfit.
Oost-Voorstraat 4-6, 3262 JE, Oud-Beijerland, Niederlande
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
ik heb online twee artikelen besteld en een artikel geretourneerd in de winkel afgelopen zaterdag en het bedrag zou op mijn bankrekening worden gestort, maar dat is nog niet gebeurt. Raymond de Bruyn

Antwort von Gentlemen Mode
Goede ervaring snelle levering! Retour ook vlekkeloos, zeker een aanrader!

Antwort von Gentlemen Mode
Goede overzichtelijke website en mooie designer kleding voor zeer aantrekkelijke prijzen
Snelle levering en afhandeling
Top winkel

Antwort von Gentlemen Mode
Super kleding! Echt mooie kasjmier trui gekocht

Antwort von Gentlemen Mode
Ik heb de bestelling bij Gentlemenmode als zeer positief ervaren. De bestelling werd op tijd bezorgd. Ik waardeerde de moeite die ze hebben genomen door extra kaartjes toe te voegen met een fijne jaarwisseling en een boekje erbij te doen. Daarnaast was de bestelling goed ingepakt.

Antwort von Gentlemen Mode
Snelle service en prachtige producten! Zeer attent een kaartje met een persoonlijke boodschap!!

Antwort von Gentlemen Mode
Geweldige mooie zaak met super merken en een diepgaand / breed aanbod! Chapeau in deze tijd om het nog steeds ( gelukkig ) zo te kunnen uitvoeren.
Service is uitmuntend, geen 5 maar 6 sterren!

Antwort von Gentlemen Mode
Zeer goede service en heel erg klantvriendelijk. Zeker een aanrader om hier te bestellen. Ook mooie website

Antwort von Gentlemen Mode
Goede foto’s en omschrijving. Prettig contact (telefonisch & per mail). Zeer persoonlijk en de geur van de verpakking was heerlijk!

Antwort von Gentlemen Mode
Perfecte vlotte bezorging van bestelde Mason chino in mooie zwarte doos met leuke kaart van Andries.

Antwort von Gentlemen Mode
Top bedrijf! online bestelling gedaan en kwam snel thuis geleverd. echt een aanrader!

Antwort von Gentlemen Mode
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.