Har hatt gleden av å jobbe tett med Lars-Erik, og det er sjelden man møter noen som kombinerer så sterkt resultatfokus med ekte gjennomføringsevne. Han gir seg ikke før ting faktisk fungerer, ikke... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Først av alt: Teamet i Getresults rocker! Jeg ble møtt av ekte mennesker som genuint er opptatt av min vekst. Mennesker som ikke gir seg når jeg gir meg. Jeg ble nesten overrasket over drive... Mehr ansehen
GetResults hjalp meg å satse på drømmen din. Jeg fikk god hjelp og undervisning i hvordan å selge tjenestene mine. Fikk mange betalende kunder. Det må sies at det er coachen som må gjøre jobben f... Mehr ansehen
Hat 77 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Das haben sich andere Leute angesehen
God personlig oppfølging
God personlig oppfølging. Nyttige kurs og presis leveranse. Lars ringer alltid tilbake!

Antwort von Getresults
Fikk meg ut av "gründerbobla"
Get Results var avgjørende for at jeg kom meg videre. Da jeg startet bedriften min, var jeg fanget i "gründertåka" og hadde absolutt ingen forutsetninger for å lykkes. Jeg hang fast i et kreativt spor som absolutt ikke var salgbart og effektivt. Takket være hjelpen fra Get Results kom jeg meg ut av denne bobla. De kunne med fordel vært litt bedre på oppfølging underveis, men det er småting her og der, og ikke noe stort.
Getting attention on web today is hard
Getting attention on web today is hard, creativity, constant change after seeing what works and not is essential.
It’s impossible to just "click a button" and get results.I really saw that what Getresults did worked for us, and now we just have to keep up doing what we learned. When you reach your goal, set a new one! 💪🏼
Jag började arbeta med Get Results…
Jag började arbeta med Get Results redan från start och har haft en löpande dialog med dem genom hela perioden, med kontinuerlig support och värdefull sparring.
Under en period hade vi också ett mer professionellt samarbete, som idag är avslutat sedan länge. Ändå är det alltid till Get Results – och särskilt Lars och Michelle – jag återvänder när jag behöver stöd kring marknadsföring, hur jag når rätt klienter eller hur jag ska tänka kring prissättning.
De är alltid tillgängliga, engagerade och väldigt skarpa i sina råd. Man märker att de verkligen bryr sig om mig, ser mig, förstår mig, vet och visar mig hur jag kan nå resultaten, inte bara om att leverera en tjänst. De är en total partner som alltid har ett förslag på att nå nästa nivå. Jag kan fokusera på att göra det jag är bäst på.
Vill du ha seriös hjälp med att utveckla din verksamhet som coach, terapeut eller liknande, då behöver du inte leta vidare.
– Peter Coach på Heart Power Coaching
Da jeg kom til Get Results
Da jeg kom til Get Results, visste jeg verken hvordan jeg skulle lage gode landingssider, formulere budskapet mitt eller nå riktig målgruppe. Jeg var ærlig talt usikker på hvem min ideelle kunde faktisk var.
Etter å ha jobbet med Get Results i over seks måneder har jeg ikke bare tjent inn investeringen, men også fått på plass et system som gir meg full klarhet i hvordan jeg kan skalere videre og faktisk leve av dette.
Samtidig er det viktig å si at dette ikke er en “quick fix”. Det krever at du er på, tar eierskap og er villig til å legge ned innsatsen. Læringskurven er bratt, men nettopp derfor gir det også resultater.
For min del har det åpnet øynene for hva som faktisk er mulig, samtidig som jeg har fått gode starteresultater å bygge videre på.
Vi har jobbet med disse over en periode…
Vi har jobbet med disse over en periode nå, og jeg må si at det har vært en veldig god opplevelse fra start til slutt. De har ikke bare hjulpet oss med markedsføring, men også vært en solid sparringspartner når det gjelder strategi og retning.
Det jeg setter mest pris på er hvor tilgjengelige de er. Uansett når vi har hatt spørsmål eller behov for justeringer, har de vært raske til å svare og alltid fulgt opp. Man føler virkelig at de er “på ballen” hele tiden.
I tillegg er de veldig resultatorienterte. Det handler ikke bare om å gjøre ting, men å faktisk få ting til å fungere og skape vekst. De utfordrer oss også når det trengs, noe som har vært verdifullt.
Anbefales på det sterkeste til alle som ønsker en samarbeidspartner som både bryr seg og leverer.
– Filip
God opplevelse med GetResults og...
Godt opplevelse med GetResults og god oppfølging. Temaet vet hva de driver med og har gode systemer for samt setter opp kampanjer som faktisk konverterer!
Styr unna GetResults - svindel og bedrag
Styr unna - å inngå samarbeidsavtale med GetResults frarådes på det sterkeste!
GetResults lover «gull og grønne skoger» med rask inntjening av investering og markedsføring i toppklasse, men leveransen og samarbeidet ble i stedet for kun et stort tapsprosjekt for min del. Jeg har tapt hele investeringen, og har i tillegg betalt dyrt for annonsene som ikke ga én eneste betalende kunde. Leveransen fra Lars-Erik og co er uprofesjonell, leverer ikke opp mot det de lover i salgssamtaler og kontrakt, og det er ingen oppfølging verken på kampanje eller innhold underveis. Flere grove feil slik som betalingsløsning som ikke fungerte, språklige feil og mangler på landingssiden, oppsett av kundereise ikke iht avtale, leads som enten ikke er i målgruppen eller som ikke vet eller forstår hva de har meldt seg på. Ved klage og forsøk på å stille GetResults til ansvar, legger de skylden på meg som kunde - da er det jeg som ikke har solgt nok og ikke fulgt garantikravene de stiller i avtalen. OBS! Garantikravene gjennomgås ikke i salgssamtaler, men ligger nærmest skjult som en link i hovedavtalen. Må kunne regnes for svært uprofesjonell og elendig praksis. GetResults svarer arrogant og nedlatende, og det er ingen oppfølging av kritikk jeg som kunde, sender inn i ukesrapport eller på mail. Jeg måtte til slutt ta dem til Forliksrådet for å få dem til å betale erstatning - der ble dem dømt. Ren svindel og ikke verdt pengene.

Antwort von Getresults
VARNING – slösa inte dina pengar här
Jag önskar att jag hade sett de andra negativa recensionerna tidigare – flera av dem beskriver samma problem.
Jag anlitade GetResults för att få kunder till min sidoverksamhet. Under säljprocessen gav de ett mycket bra intryck och pratade om sexsiffrig inkomst inom 4 månader.
Resultatet efter cirka 9 månader? Inte en enda betalande kund.
Jag tog upp problemen flera gånger och fick själv jaga svar och boka möten, men inget förändrades. Istället fick jag undvikande svar och samtal som styrdes bort från det jag lyfte.
Vid olika tillfällen försökte de till och med lägga skulden på mig, även när det var deras system som inte fungerade.
Jag gjorde det som efterfrågades och de kunde själva inte peka på något konkret jag kunde gjort annorlunda
Jag har 15 års erfarenhet inom träningsbranschen och arbetar dagligen med att få in kunder. Min bedömning är att GetResults tjänst ligger långt under branschstandard, och definitivt ingenting proffesionellt.
Efter att ha betalat närmare 100 000 kr för tjänsten och annonser fick jag inte in en enda kund – inte ens en seriös potentiell kund. Samtidigt uppmanades jag att fortsätta betala för annonser, trots tydliga brister i resultatet.
Detta skedde trots att jag följde deras upplägg fullt ut och gav det gott om tid att fungera.
Jag hade även kontakt med VD:n, Lars-Erik, som kände till problematiken under samarbetet. När jag försökte lösa situationen direkt med GetResults tog han inget ansvar utan erbjöd istället en mindre ”goodwill” med svarstid. Jag svarade att det inte var en rimlig lösning i förhållande till kostnaden och tiden jag lagt och bad dem återkomma – därefter fick jag inget svar.
Oavsett vilka ursäkter de eventuellt kommer med i sitt svar, förändrar det inte utfallet - jag tjänade noll kronor trots att det kostade mig 100 000 kr.
Slutsats: Stor risk att du förlorar pengar och tid utan resultat. Välj någon annan.
Jag har lagt märke till att det ofta dyker upp flera positiva recensioner direkt efter en negativ. Var extra uppmärksam.
Svar till Lars-Erik / GetResults:
Ni påstår att upplägget inte följdes, men det är samma ursäkt ni använder i flera av era svar här på Trustpilot. Under vårt sista möte bad jag er visa vad jag konkret kunde gjort annorlunda – ni kunde inte ge ett enda tydligt exempel.
Samma svar återkommer även på recensioner kopplade till Grunderbox, som levererar GetResults tjänster. Det visar ett tydligt mönster där ansvaret flyttas från er leverans till kunden.
Inga resultat. Inga förbättringar. Att fortsätta lägga pengar på annonser som inte fungerade hade varit rent orimligt.
Jag gjorde allt som efterfrågades och mer.
Ert “erbjudande” om att fortsätta arbetet var inget erbjudande. Det ingick redan i avtalet, samtidigt som jag skulle fortsätta betala för annonser. Det är inte kompensation – det betyder att jag ska fortsätta betala för något utan att få resultat.
Jag mejlade er för 12 dagar sedan och bad om en rimlig lösning. Inget svar. Att ni nu ber mig kontakta er saknar därför trovärdighet.
Ni levererade inte en enda seriös potentiell kund. Då kan ni inte skylla på processer eller strategi – då handlar det om bristande leverans, och det är ert ansvar.
Efter min recension har jag varit i kontakt med flera andra kunder med exakt samma erfarenheter. Detta är inget undantag.
Förtroendet är förbrukat.
Vill ni visa att ni faktiskt tar ansvar finns fortfarande en möjlighet: en rimlig återbetalning som motsvarar de cirka 100 000 kr jag betalat utan att få något tillbaka.
EDIT
Det är svårt att bemöta Lars-Eriks svar nedan när han redigerar det i efterhand och nu fokuserar på att annonseringen "endast" var aktiv i cirka tre månader.
Pauserna berodde på brister jag lyfte vid flera tillfällen. Varje dag annonserna var aktiva betalade jag för något som inte gav några som helst potentiella kunder.
Jag gav samarbetet cirka nio månader, följde upplägget och gav det tid – utan resultat.
Ni hänvisar till dokumentation. Det har jag också, och den visar samma sak: inte en enda kund trots stor investering.
Vill ni ta ansvar återstår en rimlig återbetalning. Inte fler ursäkter.
Då är ni välkomna att svara på mitt mejl från den 26 mars.

My best years was with Get Results
I worked with GetResults for nearly three years, and the experience has been consistently strong. They combine high competence with reliable, high-quality service, and what stood out most was their continuous drive to evolve and level up their own work.
I chose to end our collaboration due to a shift in my own direction, not because of anything lacking on their side.
I can confidently recommend GetResults.
Working with the team for some time now…
Working with the team for some time now and it’s great how they covered all marketing and sales gaps for me.
They really go above and beyond to manage my questions and respond fast. I highly recommend GetResults for anyone who needs a business partner that follows the new trend
Lars helped me a lot in my business
Lars helped me a lot in my business, we went through everything systematically, he is very patient and pays attention to details, this resulting in me crushing ads and better my client acquisition system. Highly recommend
I started working with Get Results in…
I started working with Get Results in apirl 2025, and I had just started doing some coaching and didnt know how to get clients consistently. I have been with them for a long time now, and they helped me to get started and they helped me with all i needed when I didnt know what to do.
I run my own practice now and have a consistent flow of new clients.
If something could be better: Even more weekly group calls.
But other than that, super happy and would recommend.
Paid thousands, received no clients
I signed up with GetResults in May 2024 and made regular payments via Klarna Bank AB, along with additional advertising costs.
Despite several months of payments and following all instructions, I did not receive a single client.
I was continuously encouraged to keep paying and invest more, with assurances that results would follow, but no results were delivered.
When I raised a dispute with the company, my concerns were not resolved and I was still expected to continue payments regardless of the outcome. I then raised a dispute with Klarna due to non-delivery of services; however, payments continued to be enforced and were not paused. The matter was subsequently transferred to a debt collection agency, which added further financial pressure despite my explanations.
This experience was financially and emotionally draining. I would strongly advise others to proceed with caution.
Lars vet hvordan man skriver selgende tekst!
Har jobbet med Lars og GetResults over flere år og han er helt rå på markedsføring og businessvekst. Uansett hva du sliter med så vil han kunne hjelpe deg til next level. Takker Lars 🙂

Antwort von Getresults
Jag är ganska ny men väldigt nöjd.
Jag är fortfarande ganska ny, men min upplevelse så här långt är jag fått ett helhetsstöd i min marknadsföring när det gäller teknik, annonser och säljcoaching. Supporten svarar snabbt på mina frågor men jag har även god kontakt med, och stöd av, mina kontaktpersoner. Dessutom får jag tillfällen att träffa kollegor för inspiration och gemensamt lärande.

Antwort von Getresults
Har hållit vad som lovats.
Har samarbetat med getresults i ca 6 månader nu och jag tycker att det har fungerat bra. Annonser och hemsida anpassas så att jag får relevanta leads. I slutändan så gäller det att du har vad som krävs själv för att kunna "förvandla" en lead till klient och om man, som jag, har svårt för den säljande biten så får man även hjälp med det.

Antwort von Getresults
Milt sagt undermålig tjänst för premiumkostnad
Kontaktade GetResults för att jag behövde hjälp med marknadsföring. Jag fick ett gott intryck av deras säljare och de hade helt okej garantier. Här tar dock det positiva slut.
För en premiumtjänst så levereras en på sin höjd medioker landningssida, en undermålig säljutbildning och leads långt ifrån målgruppen.
Rörig kontakt med nya namn som kommer in från höger och vänster. Kontakter som inte lyssnar på feedback. Varje ny kontakt har dessutom klagat på föregående kontakts arbete, och dessa klagomål har varit helt i linje med de klagomål jag tidigare försökte lyfta.
Utanför Trustpilot har jag inte stött på någon som varit nöjd med deras tjänst eller nått deras mål "som de flesta uppnår", däremot en uppsjö av coacher och terapeuter som är nedslagna för att de har slängt sina pengar i sjön.
Har även hört flertalet som vittnat om påtryckningar att ge positiva recensioner eller ta bort negativa recensioner.
Som svar på denna recension kommer GetResults/GrunderBox troligen att svara att de har gjort det de lovade och att det är mitt eget fel att sälj uteblev helt. För det är så de gång på gång gör för att försvara sig.
Jag råder dig som är intresserad av att använda deras tjänst att söka dig någon annanstans.
Edit. GetResults skriver nedan att de inte valde att fakturera hela beloppet som kompensation. Sanningen är att de var ytterst motvilliga att finna en lösning och jag fick kämpa mig till en återbetalning.

Antwort von Getresults
Jag blev av med min investering på…
Jag blev av med min investering på 80.000kr och tappade all min kraft på att starta min coachning verksamhet.
Företaget lovade mig att jag skulle få igen min investering inom fyra månader.
Det enda jag fick var en lista på tomma leads och en bruten själ. De borde ha informerat om risken att deras modell passar inte för alla typer av verksamhet , som det visade sig. Jag jobbar med parcoaching och deras säljmodell fungerar helt enkelt inte, då i säljsamtalet är oftast endast den ena partnern tillgänglig. Jag tappade helt gnistan att driva mitt företag och känner mig lurad av dem. Mycket tråkig historia.

So funktioniert Trustpilot
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.