Savier Bewertungen 58

TrustScore 4 von 5

4,2

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Savier sparer mig for rigtig mange penge. Elsker at appen selv foreslår billigste sted jeg kan købe den udvalgte vare samt at den selv foreslår at afprøve rabatkode, på den på gældende hjemmeside. Je... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bruger aldrig denne app igen. Jeg skulle købe et par solbriller, hvor savier henviser mig til en hjemmeside hvor de var en smule billigere. Jeg ender så med at bestille solbrillerne fra den... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Den har sparet mig for mange penge, men jeg accepterer kun rabatkoder på sider jeg kender.

Unternehmen hat geantwortet

Vom Unternehmen geschrieben

Savier er din shopping-ven/veninde, der hjælper dig, når du handler online. Vigtigst af alt hjælper Savier med at spare penge, men også med andre ting. Ved at poppe op i hjørnet af din skærm, finder Savier rabatkoder automatisk og anvender dem ved kassen for den bedste besparelse. Den tjekker også, om produktet fås billigere et andet sted, og undersøger butikkens troværdighed med information fra Trustpilot og Emærket. Med Savier får du en smartere og sikrere shoppingoplevelse, helt uden besvær.

4,2

Gut

TrustScore 4 von 5

58 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 48 Std.

Så glad

Mega god app, og mega gode rabatter den finder

24. Oktober 2024

Antwort von Savier

Tusind tak for din anmeldelse! Det er så fedt at høre, at du har glæde af Savier 😍

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Finder for det meste gode rabatter😃

21. Oktober 2024

Antwort von Savier

Tusind tak for din fine anmeldelse, og ikke mindst fordi du tog dig tid til at skrive den!
Det er rigtig dejligt at høre, at du har glæde af Savier, og fået nogle gade rabatter :-)

Kan klart anbefale savier

Elsker Savier, har lige sparet ekstra 190 kr, med en af deres rabatkode. Kan klart anbefale dem.

17. Oktober 2024

Antwort von Savier

Tusind tak for din flotte anmeldelse!
Vi er rigtig glade for at høre, at du har glæde af rabatkoderne, og ikke mindst at du vil anbefale Savier :-)

Meget smart applikation

Meget smart applikation til, når man handler online. Har flere gange brugt en rabatkode, som den har foreslået mig. Har anbefalet det videre!

7. Oktober 2024

Antwort von Savier

Tusind tak for din flotte anmeldelse, og ikke mindst fordi du tog dig tid til at skrive den!
Vi er rigtig glade for at høre, at du har glæde af Savier :-)

Virkelig smart

Virkelig smart. Gratis og nemt at bruge. Når den først er installeret, popper den frem med rabatter, bedre tilbud og mere 😀

15. Oktober 2024

Antwort von Savier

Tusind tak for din anmeldelse og ikke mindst fordi, du tog dig tid til at skrive den! Det er dejligt at høre, at du er glad for Savier. :-)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vildt fed app til online shopping

Vildt fed app til online shopping. Bruger altid Savier når jeg shopper online for at være sikker på jeg ikke går glip af en mulig rabat. Derudover har den også flere gange hjulpet mig væk fra svindel shops online. Kan virkelig anbefale Savier til alle andre der ofte handler online :)

15. Oktober 2024

Antwort von Savier

Mange tak for din flotte anmeldelse!
Det er dejligt at høre, at du har glæde af Savier, og handle shoppe sikkert online :-)

Gratis penge!

Super smart! Havde glemt jeg havde det, og da jeg var ind at købe fødselsdagsgave fik jeg 10% rabat fordi den poppede op automatisk!

Det er vitterligt som at få gratis penge!

Antwort von Savier

Mange tak for din flotte anmeldelse! Og for at du har taget dig tid til at skrive den.
Rigtig dejligt at høre at du har glæde af rabatterne - hvem vil ikke gerne have gratis penge? ;-)

Fremragende app

Bruger Savier både på min telefon og computer. Har efterhånden sparet MANGE penge. Jeg anbefaler altid appen til mine venner og bekendte, som ikke allerede har downloadet den. Hvem vil ikke have lidt rabat?

14. Oktober 2024

Antwort von Savier

Vi er rigtig glade for at høre, at du er glad for Savier, og ikke mindst, at du har glæde af rabatterne :-)

Kun roser til Savier!

Kun roser til Savier!
Giver altid mig mere rabat end konkurrenterne.
Er så nemt at bruge på iPhone!

14. Oktober 2024

Antwort von Savier

Tusind tak for din anmeldelse, og fordi du tog dig tid til at skrive den! Dejligt at høre at du har glæde af Savier, og ikke mindst rabatterne!

Fed og intuitiv app!

8. Oktober 2024

Antwort von Savier

Tusind tak for den flotte anmeldelse, og fordi du tog dig tid til at skrive den! Det er fedt at høre, at du har glæde af Savier🙌

Appen fungere Rigtig godt

Appen fungere Rigtig godt, har sparret 1.700 kr. på Garmin smartwatch ved brug af appen.

Tak for denne app, som efter min mening slår andre apps inde for samme område.

Antwort von Savier

Mange for den flotte anmeldelse, og fordi du tog dig tid til at skrive den! Det er rigtig dejligt at høre, at du har glæde af Savier, og allerede har fået nogle gode rabatter🙌

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kanon fedt værktøj til online shopping

Savier har nu flere gange hjulpet mig med at få en bedre pris ved kassen ved automatisk at finde en rabatkode, jeg ikke kendte til. Super fedt værktøj, der tager få sekunder at installere og bruge. Når du har den installeret, fylder den ikke på din skærm, når du shopper online. Den dukker kun tydeligt op, hvis der er en potentiel besparelse, hvilket jeg synes er fedt i forhold til lignende apps, jeg har haft installeret. Stor anbefaling herfra!

Antwort von Savier

Tusind tak for den flotte anmeldelse, og fordi du tog dig tid til at skrive den! Dejligt at høre at du har glæde af Savier 🥰🙌

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kunne alligevel ikke helt skaffe…

Kunne alligevel ikke helt skaffe rabatten!
App skrev at den kunne skaffe op til 34,7% rabat og jeg prøvede alle rabatkoder den foreslog, men desværre kunne den “kun” give en rabat på 4%. Blev sgu lidt skuffet over den kæmpe forskel fra 4-34%.

24. Juli 2024

Hej Pia

Mange tak for din feedback!

Jeg er ked af at høre, at du har haft en negativ oplevelse med Savier. Hvis du har mulighed, så må du meget gerne sende mig en mail på mni@obsidian.dk, med info omkring hvilken webshop du oplevede det på. Så kigger vi på det med det samme.

Vi arbejder dagligt på at forbedre Savier. Så jeg håber at du vil give Savier en chance mere, og du forhåbentligt kan få nogle gode oplevelser og gode rabatter :-)

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Hvorfor skal I have adgang til mine…

Hvorfor skal I have adgang til mine adgangskoder?

15. Juni 2024

Hej,

Vi skal ikke have adgang til nogen adgangskoder.

Den tekst der vises af Apple ved aktivering er en standardtekst, som gælder bredt for alle browserudvidelser. Savier er meget mere begrænset. Vi læser kun siden, når du er på en webshop, så vi kan finde rabatkoder og anvende dem automatisk - hvilket kræver udvidelser læser siden.

Med andre ord, vi kan ikke se adgangskoder eller kreditkortinformation. Vi indsamler under ingen omstændigheder følsomme oplysninger om vores brugere. Apple skal skrive det, de skriver, fordi vi er en browserudvidelse, der teknisk set kunne indsamle den slags data, hvis det var udviklet til det, men det gør vi naturligvis ikke under nogen omstændigheder.

Vi tager dit privatliv meget alvorligt, og du kan læse mere om det i vores privatlivspolitik.

Virkelig god app

Virkelig god app, som virker på stort set alle danske forhandleres sider. Dejlig nem og overskuelig, og har sparet mig for en del penge nu!

8. Februar 2024

Antwort von Savier

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har glæde af Savier :-)

Appen virkede ikke

Appen virkede ikke. Jeg fandt selv produktet billgere et andet sted, uden den fandt det. Smider den ud igen.

3. Jänner 2024

Hej Thomas

Jeg er ked af at høre, at Savier ikke virkede optimalt. Siden din anmeldelse har vi givet Savier en større opdatering, så jeg håber at du vil give os en chance mere for en god oplevelse :-)

Skulle du støde ind i problemer igen, så må du meget gerne skrive til os på kontakt@savier.dk - vi vil altid gerne forbedre os :-)

Virkelig nyttig tjeneste

Virkelig nyttig tjeneste, der virker på danske forhandleres sider. Meget godt for forbrugerne at kunne spare mest muligt på onlineshopping. Og nemt at have med at gøre

8. Dezember 2023

Antwort von Savier

Hej Frederik! Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du har glæde af Savier :-)

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr