Savier sparer mig for rigtig mange penge. Elsker at appen selv foreslår billigste sted jeg kan købe den udvalgte vare samt at den selv foreslår at afprøve rabatkode, på den på gældende hjemmeside. Je... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Bruger aldrig denne app igen. Jeg skulle købe et par solbriller, hvor savier henviser mig til en hjemmeside hvor de var en smule billigere. Jeg ender så med at bestille solbrillerne fra den... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Den har sparet mig for mange penge, men jeg accepterer kun rabatkoder på sider jeg kender.
Unternehmen hat geantwortet
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
Savier er din shopping-ven/veninde, der hjælper dig, når du handler online. Vigtigst af alt hjælper Savier med at spare penge, men også med andre ting. Ved at poppe op i hjørnet af din skærm, finder Savier rabatkoder automatisk og anvender dem ved kassen for den bedste besparelse. Den tjekker også, om produktet fås billigere et andet sted, og undersøger butikkens troværdighed med information fra Trustpilot og Emærket. Med Savier får du en smartere og sikrere shoppingoplevelse, helt uden besvær.
Kontaktinformationen
Dänemark
- getsavier.com
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 48 Std.
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Så glad
Mega god app, og mega gode rabatter den finder

Antwort von Savier
Finder for det meste gode rabatter😃

Kan klart anbefale savier
Elsker Savier, har lige sparet ekstra 190 kr, med en af deres rabatkode. Kan klart anbefale dem.

Meget smart applikation
Meget smart applikation til, når man handler online. Har flere gange brugt en rabatkode, som den har foreslået mig. Har anbefalet det videre!

Virkelig smart
Virkelig smart. Gratis og nemt at bruge. Når den først er installeret, popper den frem med rabatter, bedre tilbud og mere 😀

Antwort von Savier
Vildt fed app til online shopping
Vildt fed app til online shopping. Bruger altid Savier når jeg shopper online for at være sikker på jeg ikke går glip af en mulig rabat. Derudover har den også flere gange hjulpet mig væk fra svindel shops online. Kan virkelig anbefale Savier til alle andre der ofte handler online :)

Gratis penge!
Super smart! Havde glemt jeg havde det, og da jeg var ind at købe fødselsdagsgave fik jeg 10% rabat fordi den poppede op automatisk!
Det er vitterligt som at få gratis penge!

Fremragende app
Bruger Savier både på min telefon og computer. Har efterhånden sparet MANGE penge. Jeg anbefaler altid appen til mine venner og bekendte, som ikke allerede har downloadet den. Hvem vil ikke have lidt rabat?

Kun roser til Savier!
Kun roser til Savier!
Giver altid mig mere rabat end konkurrenterne.
Er så nemt at bruge på iPhone!

Appen fungere Rigtig godt
Appen fungere Rigtig godt, har sparret 1.700 kr. på Garmin smartwatch ved brug af appen.
Tak for denne app, som efter min mening slår andre apps inde for samme område.

Antwort von Savier
Kanon fedt værktøj til online shopping
Savier har nu flere gange hjulpet mig med at få en bedre pris ved kassen ved automatisk at finde en rabatkode, jeg ikke kendte til. Super fedt værktøj, der tager få sekunder at installere og bruge. Når du har den installeret, fylder den ikke på din skærm, når du shopper online. Den dukker kun tydeligt op, hvis der er en potentiel besparelse, hvilket jeg synes er fedt i forhold til lignende apps, jeg har haft installeret. Stor anbefaling herfra!

Antwort von Savier
Kunne alligevel ikke helt skaffe…
Kunne alligevel ikke helt skaffe rabatten!
App skrev at den kunne skaffe op til 34,7% rabat og jeg prøvede alle rabatkoder den foreslog, men desværre kunne den “kun” give en rabat på 4%. Blev sgu lidt skuffet over den kæmpe forskel fra 4-34%.

Antwort von Savier
Hvorfor skal I have adgang til mine…
Hvorfor skal I have adgang til mine adgangskoder?

Virkelig god app
Virkelig god app, som virker på stort set alle danske forhandleres sider. Dejlig nem og overskuelig, og har sparet mig for en del penge nu!

Appen virkede ikke
Appen virkede ikke. Jeg fandt selv produktet billgere et andet sted, uden den fandt det. Smider den ud igen.

Virkelig nyttig tjeneste
Virkelig nyttig tjeneste, der virker på danske forhandleres sider. Meget godt for forbrugerne at kunne spare mest muligt på onlineshopping. Og nemt at have med at gøre

So funktioniert Trustpilot
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.