Geurtjesking

We wachten al 3 maanden op de door ons bestelde en betaalde Vulcan Vue. We willen nu toch echt het product graag ontvangen of ons geld terug!! Aanvulling op review: Na een hoop mailtjes en ui... Mehr ansehen

Levering duurde wat langer dan gepland, communicatie per whatsapp was goed en duidelijk. Twee geuren zijn naar kwaliteit.

LET OP!!! Deze website is een scam. Had een geurtje besteld waarbij er eerst stond dat het beschikbaar was en vervolgens kreeg ik pas na het bestellen te zien dat het een pre order was. We z... Mehr ansehen

Alle Bewertungen

Blijven lang hangen.
Snelle levering
Aanrader

7. März 2026

Zeer slechte service en onbetrouwbaar

Ik heb vulcan veu besteld als pre order maar na maanden niks ontvangen. Toen heb ik gevraagd om mijn geld terug en werd er tegen me gezegd dat ik geen geld terug kon krijgen en iets anders moest kiezen. Dit mag niet!!

Ik krijg na meerdere berichten naar dit bedrijf geen geld terug. Dit moet een keer klaar zijn. Bestel hier niks.

31. Oktober 2025

Nooit iets ontvangen, klantenservice reageert niet

Ik heb maanden geleden bij Geurtjes King het luchtje Fulcan Feu besteld, maar tot op heden niets ontvangen. De communicatie met de klantenservice is erg slecht: op berichten wordt nauwelijks of niet gereageerd en er wordt geen oplossing geboden. Erg teleurstellend en ik zou dit bedrijf daarom niet aanraden.

10. Juni 2025

Vulcan fue besteld

Vulcan fue besteld. Wacht nu al 4 maanden en krijg niet concrete informatie over de levering. Wel word er op whatsapp gereageerd waardoor het een 2 ster is. Veel uitstel gedrag. Geen voorgestelde compensatie. Als dit niet opgelost kan worden ga ik via stripe mijn geld terug vragen en laat ik mijn review staan.

18. September 2025

***Toch nog opgelost***We wachten al 3 maanden op de door ons…

Aanvulling op review: Na een hoop mailtjes en uiteindelijk betalingsplatform Stripe ingeschakeld te hebben, hebben wij na 3,5 maanden ons geld retour ontvangen. Vulcan Vue was niet leverbaar en blijkbaar nog steeds niet......
Toch nog opgelost als je bijna de hoop opgeeft :-)
Ze hebben het erg druk gehad zeiden ze, en dan zie je weleens iets over het hoofd.

31. August 2025

Erg teleurgesteld in mijn ervaring ze zijn scammers

Erg teleurgesteld in mijn ervaring. Ik heb een product in pre-order gekocht en na weken wachten heb ik nog steeds niets ontvangen. Toen ik contact opnam met de verkoper, kreeg ik te horen dat ze geen geld teruggeven en alleen winkeltegoed.

Dit stond wel ergens in de voorwaarden, maar dat is een misleidende en onklantvriendelijke manier van werken. Er is geen duidelijke leverdatum en ze nemen ook geen verantwoordelijkheid als je pre-order is vertraagd. Ze houden je geld zonder iets te leveren.

Ik raad deze winkel absoluut niet aan. Pas op met pre-orders. Beter iets meer betalen bij een betrouwbare webshop dan je geld riskeren bij deze. 1/5 sterren verspil hier je tijd en geld niet.

Heb in Mei 23 de parfum gekocht het is nu 18 augustus en nog steeds niks ontvangen of update gekregen

23. Mai 2025

Terugbetaling wordt niet gedaan

Ik wacht al 1,5 maand op mijn terugbetaling en telkens wordt aangegeven dat er een storing is in zijn betalingssysteem. Verzoeken om het handmatig over te maken worden weggewuifd omdat dit voor de shop onhandig zou zijn.

Edit 10-08-25: Na 1,5 maand uiteindelijk wel het geld teruggestort gekregen. Weliswaar na het schrijven van een review. Blijft vervelend dat het zolang heeft moeten duren. Daarom de 1-ster aangepast naar 3.

1. August 2025

LET OP!!

LET OP!!! Deze website is een scam.

We zijn nu 2 maanden verder en heb nogsteeds geen bericht of niks te horen gekregen. Uiteindelijk heb ik besloten om op meerdere manieren contact op te nemen met de klantenservice (Chat, telefoon en email) maar kreeg ik geen antwoord.

Conclusie: Weggegooid geld. Heel jammer

14. Juli 2025

Fijne service!

Fijne service en het zijn hele lekkere geurtjes dus goeie keuzes die je kan maken!

23. Juni 2025

I bought a perfume a month ago that was…

I bought a perfume a month ago that was "on stock", after 2 weeks not receiving at all any information the assistance person tells me that it was a preorder, when I asked a simple question such as "Is there any information about when my perfume will be delivered?" the person disappears, and when asked about more information the person calls me "bro" and tells me to have patience and that I talk nonsense, I asked again now about information, the same kid told me "it hasn't arrived yet" seemingly mocking me, I just asked a simple question about my perfume that I paid, what a service, probably got scammed, don't buy on this website

29. Juni 2025