Gezongenlied Bewertungen 25

TrustScore 4.5 von 5

4,4

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ontroerend, hoe er door een aantal persoonlijke suggesties, zo’n oprecht mooi liedje is geschreven. Doel geslaagd! En door mijn man als Wauw ervaren en een zeer geslaagd en uniek kado

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De input die wij gegeven hebben komt heel goed in de tekst tot uitdrukking. Wat ik me afvraag is of jullie in deze niet gebruik maken van AI,wat ik overigens begrijp hoor.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De vriendin weende Toen ik haar het lied had doorgestuurd . We hebben er samen al vele keren naar geluisterd en er van genoten Mooi verwoord wat ik er in wou en prachtig gezongen Het is een echt... Mehr ansehen

1. Musikproduzent

Vom Unternehmen geschrieben

Eén lied zegt soms meer dan duizend woorden. ✨ GezongenLied vangt jouw verhaal in woorden en muziek. Elk lied is uniek, op maat geschreven en vol gevoel. 💫 Laat een persoonlijk lied maken dat jouw boodschap tot leven laat komen in een melodie die voor altijd bijblijft. 💙

4,4

1 Stern

Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Kan anders

Jammer genoeg is het niet geworden wat ik hoopte.De tekst klopt niet helemaal en de muziek keuze is niet wat ik wilde. Dit is het 2e lied wat ik bestelde en het vorige lied was een dikke 10. Jammer dat het nu minder is

10. April 2026

Antwort von Gezongenlied

Beste Mary, excuses dit was inderdaad een foutje in ons team, de zin die niet klopte is reeds kosteloos aangepast en naar jou toe verzonden, hopelijk klikt het zo voor je! Erg leuk dat je nog benoemd dat je het vorige lied zo mooi vond. Een lied blijft natuurlijk persoonlijke smaak, hopelijk zal de ontvanger er volop van genieten op zijn verjaardag!

Wat een geweldig lied

Het voldeed precies aan mijn verwachtingen. Doorgeven waar het lied over moet gaan en ik kreeg een prachtig lied waar mijn vrouw ontroerd van werd!

14. Mai 2025

Antwort von Gezongenlied

Wat mooi om te horen dat het lied zo geraakt heeft. Heel erg bedankt voor de fijne woorden en het vertrouwen!

Heel mooi lied afgeleverd

Heel mooi lied afgeleverd. Je voelt de tekst wat ze zingt . Dit ga ik meer bij jullie laten doen .als ik een mooi lied wil hebben
Dank je wel
Groetjes paula

7. Mai 2025

Antwort von Gezongenlied

Wat een mooie woorden Paula, dank je wel! Fijn dat het lied de juiste snaar raakt. We staan graag weer voor je klaar als je opnieuw iets speciaals wil laten maken.

Een heel mooi lied

Het lied heeft weer een toepasselijke mooie tekst en is prachtig gezongen

27. April 2025

Antwort von Gezongenlied

Bedankt voor jouw mooie woorden, leuk om te horen dat je enthousiast bent over de gemaakte liedjes!

De vriendin weende

De vriendin weende
Mooi verwoord wat ik er in wou en prachtig gezongen
Het is een echte aanrader als je iemand wil ontroeren
Bedankt

20. April 2025

Antwort von Gezongenlied

Bedankt dat je dit met ons deelt! Het doet ons goed om te horen dat het lied precies de juiste snaar raakte.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De input die wij gegeven hebben komt…

De input die wij gegeven hebben komt heel goed in de tekst tot uitdrukking.

16. April 2025

Antwort von Gezongenlied

Bedankt voor je mooie review! Goed om te horen dat jullie eigen input zo duidelijk terugkomt in het lied. Bij Gezongenlied zijn echte mensen (getraind om het emotionele gewicht van een persoonlijk lied echt te begrijpen en te vertalen) van begin tot eind betrokken bij de creatie en zorgen voor persoonlijke creatieve input bij elke stap. Van de tekst tot het geluid van de muziek en het handmatig mixen en masteren van het uiteindelijke nummer, een menselijke songwriter/producer staat aan het roer. Hoewel we geavanceerde technologie gebruiken als hulpmiddel om de productie te verbeteren, is geen enkel lied ruwe AI-output. Elk lied wordt met zorg, vakmanschap en echte emotie gemaakt.

Mooi lied

Op basis van aangeleverde tekst een mooi passend lied ontvangen.

15. April 2025

Antwort von Gezongenlied

Wat leuk om te horen dat het lied goed aansloot, dankjewel! Elke keer weer bijzonder om van woorden een persoonlijk lied te mogen maken.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Het klinkt goed en de tekst is verstaanbaar

Het klinkt goed en de tekst is goed te verstaan.
Een minpuntje is de chronologische volgorde van de gebeurtenissen.
Door bij de aanvraag nog iets toe te voegen bij de laatste mogelijkheid staat dit ook achteraan. Dus opletten hoe je het opschrijft
Verder uitstekend

Antwort von Gezongenlied

Bedankt voor jouw eerlijke en positieve feedback! Fijn om te horen dat het lied goed klinkt en duidelijk verstaanbaar is.

Wat betreft de volgorde van de gebeurtenissen: het is goed om te weten dat we niet automatisch alles exact in de volgorde plaatsen zoals het is ingevuld. We proberen het verhaal op een natuurlijke en gevoelvolle manier te laten verlopen, maar het kan zijn dat we de chronologie anders hebben geïnterpreteerd dan bedoeld. Jouw opmerking nemen we zeker mee in het verbeteren van onze dienst.

Nogmaals bedankt en fijn dat je in het algemeen tevreden bent!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Het was een prachtig mooi gezongen…

Het was een prachtig mooi gezongen lied En klopte precies naar de informatie die ik heb gegeven Mijn 3 kinderen Marion Renë en Andy vonden het ook super mooi waren alke drie zeer ontroerd

Antwort von Gezongenlied

Bedankt voor de leuke review! Wat bijzonder dat het lied zo’n indruk heeft gemaakt, dat is precies waar we het voor doen!

Wondermooi💞

Geachte,
Ik kan alleen maar schrijven dat dit lied alles verwoord wat ik niet gezegd krijg. Wie ook de zanger is ..wel hij verdiend een dikke pluim!!
Duizendmaal dank
💞💞

19. April 2025

Antwort von Gezongenlied

Wat een prachtige reactie, hartelijk dank! Het raakt ons om te horen dat het lied precies heeft verwoord wat voor jou moeilijk onder woorden te brengen is. Fijn dat we iets voor je mochten betekenen!

De communicatie was goed

De communicatie was goed, en er werd gezocht naar het beste resultaat, ook al duurde dat even.
Dat het geen 5 sterren zijn komt omdat de dissonant in het liedje is blijven zitten, omdat dit niet werd gehoord bij de 'crew' en ik hoorde het wel, maar goed....dat is dan ook het enige minpunt.

12. April 2025

Antwort von Gezongenlied

Bedankt voor jouw feedback en je waardering voor onze communicatie en inzet. We vinden het belangrijk om mee te denken en samen tot een mooi eindresultaat te komen. Wat betreft het muzikale detail dat je noemt kunnen beleving en smaak verschillen, maar we waarderen dat je het eerlijk benoemt. Fijn dat je verder tevreden bent over het proces en het lied als geheel!

Aan te raden

Goeie service,beloofd in 3 dagen te ontvangen en een super leuke versie gekregen!!

Antwort von Gezongenlied

Hoi Ramona, bedankt voor jouw leuke review. Hopelijk kunnen jullie er samen lekker op springen ;)

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Het is een prachtige stem....mooie…

Het is een prachtige stem....mooie tekst.
Alleen het eind vind ik wat minder.....
Ben benieuwd wat mijn man er van vindt.
Maar het is een prachtig, waardevol ka
do!
Ik weet niet goed hoe ik het moet zeggen......het zakt opeens weg of zo.....maar ben er wel heel blij mee hoor xx

Antwort von Gezongenlied

Hoi Emmy, bedankt voor jouw review. Stuur ons even een mail met wat je mist aan het einde, we zien graag dat je helemaal tevreden bent!

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr