Banner for Ghostchef

Ghostchef Bewertungen 302

TrustScore 4.5 von 5

4,4

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tak til Aykut og teamet i Ghostchef for at levere velsmagende og massere af mad til vores datters konfirmanden. Stor anbefaling herfra. Fin dialog fra start til slut. Maden blev leveret til tiden... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi fik leveret konfirmationsmenu til min datters konfirmation den 2. Maj 2026. Hele vejen igennem har kommunikationen været godt. Maden kom i god aftalt tid. Det var virkelig lækkert og der var masser... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Maden var der ikke til korrekt aftalt tid. Flødekartoflerne smagte af sæbe og var uspiselige. Ikke noget som GhostChef åbenbart har tænkt sig at kompensere for trods påtale. Resten af maden var upåkl... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk mad og fremragende service ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Vi havde en rigtig god oplevelse med Ghostchef. Maden var utrolig velsmagende og flot anrettet – man kunne tydeligt smage, at der er kælet for detalj... Mehr ansehen

1. Catering

Über Ghostchef

Vom Unternehmen geschrieben

Mad med faglighed, kvalitet og velsmag 🍽️

Ghostchef er et cateringkøkken i Holbæk, hvor maden laves af uddannede kokke med kærlighed til råvarer, teknik og detaljen. Vi leverer både til virksomheder og private, og vores mål er enkelt: god mad, der løfter oplevelsen og skaber ro omkring værten.

Kvalitet fra bunden 👨‍🍳

Hos os er smagen altid i centrum. Vi arbejder sæsonbaseret, bruger gode råvarer og laver vores retter i eget køkken. Ingen genveje. Bare faglighed, omtanke og god håndværksstolthed.

Til private og virksomheder 🎉

• Firmafrokost og mødeforplejning
  • Events, receptioner og medarbejderarrangementer
  • Selskaber, højtider og middage derhjemme

Vi leverer på hele Sjælland og sørger for, at planlægningen er lige så god som maden.

Hvad vi tilbyder 🍷

• Buffet med god variation og smag
  • Tapas og anrettede serveringer til deling
  • Private dining, hvor vi står for hele middagen

Uanset format får du høj kvalitet og en gennemført helhedsoplevelse.

Tryg proces og klar kommunikation 💬

Mad skal være en glæde – ikke et stresspunkt.

Menneskerne bag ❤️

Vi er et dedikeret hold, der brænder for god mad og gode oplevelser. For os handler catering om nærvær, stemning og at skabe noget, der huskes. Vi glæder os til at lave mad til dig.

Se menuer · Kontakt os · Firmafrokost

Vores mission🌟

Vom Unternehmen geschrieben

Mad med faglighed, kvalitet og omtanke
Vores mission er enkel: At bringe glæde og samhørighed til dit event. Vi vil give dig en oplevelse ud over det sædvanlige, hvor kvalitet, kærlighed til god mad og service kan smages i hver bid.

Tryghed og service hele vejen 🤝

Professionel, menneskelig kundeservice - hele vejen.

Hos Ghostchef tager vi ansvar for hele oplevelsen – fra første kontakt til sidste servering. Vi lytter til dine ønsker, rådgiver ærligt og sikrer, at alt forløber gnidningsfrit. Vi bekræfter tider skriftligt, koordinerer praktisk med dig og følger op, så intet overlades til tilfældigheder. Vi står fast på, at god service handler om tryghed, tillid og menneskelig kontakt – hver gang.

4,4

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Meget lækker tapas

Meget lækker tapas, et godt og bredt udvalg, hvor der var masser af mad. Lækkert og hjemmelavet.
Vil helt sikkert prøve noget af det andet de tilbyder og anbefale andre at få mad fra Ghostchef.
Super service, hurtig svar ved spøegsmål.

29. November 2025

Kære Annette,

Tusind tak for din skønne anmeldelse! Det glæder os virkelig at høre, at du havde en god oplevelse med vores tapas, og at både udvalget og smagen levede op til forventningerne.

Det betyder også meget for os, at du fremhæver vores service – vi gør os umage for at være tilgængelige og hjælpsomme, så det er dejligt at mærke, at det bliver bemærket.🌟

Vi glæder os til at kokkerere for dig en anden gang! Og tak fordi du vil anbefale os videre – det er den største anerkendelse, vi kan få.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi fik en dejlig jule middag til 4…

Vi fik en dejlig jule middag til 4 personer og der var rigeligt mad. Kunne også se mester at det var hjemme lavet og smagte dejligt.
Tak for mad og en god oplevelse

29. November 2025

Antwort von Ghostchef

Mange tak for din flotte anmeldelse, Ole!😊🌟
Det glæder os virkelig at høre, at jeres middag blev en god oplevelse, og at I både nød smagen og satte pris på, at maden var lavet fra bunden. Det betyder meget for os at yde den bedst mulige kvalitet og service!

Tak for at vælge Ghostchef – og for at tage dig tid til at bedømme os.

En altid tilbagevendende kunde

En altid tilbagevendende kunde, en ny julefrokost. Alt som ønsket og mere til. Ghostchef leverede velmagende og kvalitetsmad på et højt plan.

Gæster var alle tilfredse og samme er undertegnede.

22. November 2025

Kære Dan,

Tusind tak for din flotte anmeldelse – og for endnu en gang at vælge os!😁🌟

Det betyder meget for os at få lov at levere mad til jer igen.

Vi er virkelig glade for at høre, at både du og jeres gæster var tilfredse, og at maden levede op til forventningerne.

Tak for tilliden – vi glæder os allerede til næste gang!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Som de tidligere gange var det super…

Som de tidligere gange var det super god mad, der blev leveret til tiden

20. November 2025

Antwort von Ghostchef

Tusind tak for din flotte anmeldelse – og for at bestille hos os igen.😊
Det betyder meget for os at høre, at både maden og leveringen endnu en gang levede op til forventningerne.

Vi glæder os til at lave mad til dig igen næste gang!

rigtig god mad

rigtig god mad

11. November 2025

Kære John,

Tusind tak for din anmeldelse!😊
Vi er rigtig glade for at høre, at du var tilfreds med maden.

Vi håber at få lov at lave mad til dig igen en anden gang.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Virkelig god mad og god pris.

Virkelig god mad og god pris.

Der var mere end rigeligt til alle (vi var 9 personer) - faktisk alt for meget, men det jo svært at være negativ om det.

Kan varmt anbefales herfra!

10. November 2025

Kære Rasmus,

Tusind tak for din flotte anmeldelse – det betyder virkelig meget for os!
Det glæder os at høre, at I var glade for maden, og at der var rigeligt til hele selskabet. Vi vil hellere sende lidt for meget end for lidt, men vi tager selvfølgelig din feedback med i vores løbende tilpasninger.

Dejligt at høre, at du kan anbefale os videre – det sætter vi stor pris på.

Vi håber at få lov at lave mad til jer igen en anden gang!

Ghostchef 🍽️

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super god mad og masser af den!

Maden var fantastisk god, og skønt at se at der ikke var gået på kompromis med råvarerne. Stor hilsen til kokken og resten af anretter-holdet, det hele både smagte godt og var flot præsenteret. Vi bestiller med sikkerhed hos Ghostchef igen.

13. November 2025

Kære Sarah,

Tusind tak for din virkelig flotte anmeldelse!😍

Det glæder os enormt at høre, at I havde en super god oplevelse – både med smagen, råvarerne og præsentationen. Vi sender med glæde rosen videre til kokkene og anretter-holdet.

Det betyder meget for os, at I kunne mærke kvaliteten, og vi er virkelig glade for, at I vil bestille hos os igen.

Tak for tilliden!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ghostchef fortjener ros, tak for pragtfuld mad, velsmagende og smukt

Ghostchef fortjener ros. En julefrokostmenu for 10 personer virkelig god og velsmagende mad. Svært at fremhæve noget frem for andet, for det var virkelig godt - og smukt anrettet. Jeg elsker and, og den, Ghostchef leverede -fløj til himlen waarew!! Karrysild, laks, leverpostej ... og ikke mindst risalamanden -fnug let uhmm. Alle gæster var meget begejstrede, men de kunne jo ikke spise op! Vi var 10 havde bestilt 12 menuer - og der var så rigeligt. Så nu er min fryser fyldt med de skønneste minder (rester) .

15. November 2025

Kære Karin,

Tusind tak for din helt fantastiske anmeldelse – den gjorde os virkelig glade at læse!😍🌟

Det betyder meget for os, at julefrokostmenuen ramte plet hele vejen rundt, og at både smag, kvalitet og anretning levede op til jeres forventninger.

At høre, at anden “fløj til himlen”, og at både karrysild, laks, leverpostej og risalamande gjorde indtryk, er lige præcis den feedback, der giver os kæmpe motivation i køkkenet.

Dejligt også at høre, at der var rigeligt – og skønt at vide, at fryseren nu er fyldt med gode rester og minder.

Tusind tak for rosen og for at vælge Ghostchef. Vi står altid klar igen!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Super lækker mad

Super lækker mad, og rigeligt af det.
Dog en skam vi manglede rødkål til flæskestegen og kirsebærsovs til risalamanden.
Men en sikkert ikke sidste gang der bestilles mad herfra.:-)

8. November 2025

Hej Evy,
Tusind tak for din anmeldelse – hvor er det dejligt at høre, at I var glade for maden, og at der var rigeligt til alle 🙏

Det er dog rigtig ærgerligt, at rødkålen og kirsebærsaucen manglede – det skulle selvfølgelig have været med. Det beklager vi. Sig endelig til næste gang, så sørger vi for, at det bliver helt spot on.

Vi sætter stor pris på, at du vil bestille hos os igen – det betyder meget.

Super mad

Super mad, levering til tiden, god kommunikation og service

20. Oktober 2025

Antwort von Ghostchef

Tusind tak for din fine anmeldelse, John!😊
Det glæder os meget, at du har haft en god oplevelse med både maden, leveringen og servicen. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Kan klart anbefales

Det var nemt at bestille og endda med kort varsel. Der var god kommunikation og muligt at komme med egne ønsker.
Maden var super god og flot anrettet og der var masser af mad.

17. Oktober 2025

Tusind tak for den flotte anmeldelse, Ann. 😍
Vi er rigtig glade for at høre, at både bestilling, dialog og maden levede op til forventningerne – især når det var med kort varsel.
Det betyder meget for os, at du tager dig tid til at dele din oplevelse.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Godt sted at bestille mad

Meget venligt personale, nemme at snakke med

21. Oktober 2025

Antwort von Ghostchef

Tusind tak for din fine anmeldelse! 😊

Det glæder os meget at høre, at du har haft en god oplevelse, og at vores team blev oplevet som venligt og imødekommende. Det betyder meget for os.

Fremragende efterårsbuffet

Nem og hurtig bestilling. Super service. Lækker varieret efterårsbuffet, virkelig velsmagende, mørt og lækkert

12. Oktober 2025

Antwort von Ghostchef

Tusind tak for den flotte anmeldelse! 🧡
Vi er rigtig glade for at høre, at efterårsbuffeten faldt i god smag, og at både bestilling og service levede op til forventningerne.
Det betyder meget for os – tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God mad og rigtig god service

Meget velsmagende mad- og nok af det. Kødet dejligt mørt og med dejlige grøntsager til. Maden kom til tiden, og der var god kommunikation gennem hele forløbet.

14. Oktober 2025

Antwort von Ghostchef

Tusind tak for din anmeldelse Britta!

Vi er rigtig glade for at høre, at du havde en god oplevelse med både vores mad og kommunikationen.

Vi glæder os til at lave mad til jer en anden gang :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk oplevelse fra start til slut

Fantastisk oplevelse fra start til slut!

Vi bestilte mad fra Ghostchef til vores firmaarrangement, og det overgik virkelig alle forventninger. Kvaliteten, smagene og præsentationen var helt i top – man kunne tydeligt mærke, at der var kælet for detaljerne.

Alle medarbejderne var enige om, at det var noget af det bedste mad, vi nogensinde har fået til et firmaevent. Leveringen var præcis, alt var klar til servering, og servicen fra Aykut og teamet var både professionel og imødekommende.

Vi giver vores varmeste anbefaling – Ghostchef leverer på et niveau, der skiller sig ud!

3. Oktober 2025

Antwort von Ghostchef

Tusind tak for din flotte anmeldelse – det glæder os virkelig meget, at I var glade for maden og oplevelsen med os hele vejen igennem! 😊

Vi går meget op i, at alt laves fra bunden med omtanke for både smag, kvalitet og detaljerne. Vi er derfor glade for i kunne smage det i alle retterne.

Vi sætter stor pris på din anbefaling og håber at få lov til at levere lækker mad til jer igen en anden gang.

Wauuuu

Wauuuu
Altid spændende at prøve noget nyt.
Vi fik maden fra Ghostchef til barnedåb.
Har aldrig fået så lækker catering mad før.
Alt smagte fantastisk og kødet især, super mørt.
Massere af mad til alle gæster.
Alle kommenterede maden og kun positivt.
Jeg væger helt klart Ghostchef til min næste fest.

Antwort von Ghostchef

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de pæne ord.

Vi er glade for at høre, at maden var som det skulle være. Vi går meget op i, at alt laves fra bunden med omtanke for både smag og kvalitet. Vi er derfor glade for du kunne smage det i alle retterne - og at der var rigeligt af det :)

Vi glæder os allerede til at lave mad til dig, til din næste fest!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har været så heldig at være gæst…

Jeg har været så heldig at være gæst til
En barnedåb, hvor maden blev leveret fra jer.

Der var intet at sætte en finger på, alle 3 slags kød var mørt og saftigt, salaterne var smagsfulde, brød, kartofler og sovs var sindssyg lækkert

Alt i alt, en smagsoplevelse af catering jeg ikke har oplevet før.

Antwort von Ghostchef

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de pæne ord.

Vi er glade for at høre, at maden var som det skulle være. vi går meget op i, at alt laves fra bunden med omtanke for både smag og kvalitet. vi er derfor glade for du kunne smage det i alle retterne.

Antwort von Ghostchef

Tusind tak for din flotte anmeldelse Ane – det betyder meget for os!
Vi er glade for at høre, at både maden, og servicen levede op til dine forventninger, og vi sætter stor pris på din anbefaling.

Vi håber at få lov til at lave mad til dig igen snart.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Let bestilling, leveret til tiden og smagte godt

Vi fik leveret efterårsbuffet til frokost. Dejlig let bestilling og Ghostchef var gode til at tilpasse menuen til at tage hensyn til allergier. Levering til aftalt tidspunkt - og så smagte det bare godt.
Ikke 5 stjerner fordi tilpasningerne til menu'en ikke var afspejlet helt i de små menu-kort vi fik med. Det gav anledning til en smule forvirring blandt de af vores gæster som var obs på allergi-hensyn.

28. September 2025

Antwort von Ghostchef

Tusind tak for din anmeldelse!

Vi er rigtig glade for at høre, at du havde en god oplevelse med både vores mad, bestilling og levering.

Vi beklager meget forvirringen omkring menuen og menukortene!
Vi tager det til os - og sørger for det ikke sker fremover!

Vi glæder os til at lave mad til jer en anden gang :)

Bedste catering!!

Vi fik leveret den lækreste buffet til vores datters barnedåb. Vi fik sammen sammensat en lækker menu, som bare smagte til u.g.
Alle gæsterne komplimenterede maden og sagde at det er det bedste mad fra catering de har smagt! Jeg er enig!
Altså 10/10. Service og mad i top!!
Derudover leverede de til tiden og maden var varm og klar til at komme på bordet.
Jeg bestiller igen næste gang jeg holder fest.
Endnu engang tak for lækker lækker mad!
Ps der var så meget mad tilbage, så de er ikke nærige med mængden af mad.

Hilsen
Emilie Plum

Antwort von Ghostchef

Tusind tak Emilie for din fantastiske anmeldelse og de varme ord!
Vi er virkelig glade for at høre, at buffeten til din datters barnedåb var en succes – og at både maden, portionerne og servicen levede op til forventningerne.

Tak fordi du valgte Ghostchef til en så særlig dag – og ikke mindst for at dele oplevelsen. Vi glæder os allerede til næste gang vi skal lave mad til jer.

Team Ghostchef

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr