Tak til Aykut og teamet i Ghostchef for at levere velsmagende og massere af mad til vores datters konfirmanden. Stor anbefaling herfra. Fin dialog fra start til slut. Maden blev leveret til tiden... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet
Vi fik leveret konfirmationsmenu til min datters konfirmation den 2. Maj 2026. Hele vejen igennem har kommunikationen været godt. Maden kom i god aftalt tid. Det var virkelig lækkert og der var masser... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Maden var der ikke til korrekt aftalt tid. Flødekartoflerne smagte af sæbe og var uspiselige. Ikke noget som GhostChef åbenbart har tænkt sig at kompensere for trods påtale. Resten af maden var upåkl... Mehr ansehen
Fantastisk mad og fremragende service ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Vi havde en rigtig god oplevelse med Ghostchef. Maden var utrolig velsmagende og flot anrettet – man kunne tydeligt smage, at der er kælet for detalj... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Ghostchef er et cateringkøkken i Holbæk, hvor maden laves af uddannede kokke med kærlighed til råvarer, teknik og detaljen. Vi leverer både til virksomheder og private, og vores mål er enkelt: god mad, der løfter oplevelsen og skaber ro omkring værten.
Hos os er smagen altid i centrum. Vi arbejder sæsonbaseret, bruger gode råvarer og laver vores retter i eget køkken. Ingen genveje. Bare faglighed, omtanke og god håndværksstolthed.
Vi leverer på hele Sjælland og sørger for, at planlægningen er lige så god som maden.
Uanset format får du høj kvalitet og en gennemført helhedsoplevelse.
Vi bekræfter tider skriftligt, koordinerer praktisk med dig og følger op, så intet overlades til tilfældigheder.
Mad skal være en glæde – ikke et stresspunkt.
Vi er et dedikeret hold, der brænder for god mad og gode oplevelser. For os handler catering om nærvær, stemning og at skabe noget, der huskes. Vi glæder os til at lave mad til dig.
Vom Unternehmen geschrieben
Professionel, menneskelig kundeservice - hele vejen.
Roskildevej 75, 4300, Holbæk, Dänemark
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Meget lækker tapas, et godt og bredt udvalg, hvor der var masser af mad. Lækkert og hjemmelavet.
Vil helt sikkert prøve noget af det andet de tilbyder og anbefale andre at få mad fra Ghostchef.
Super service, hurtig svar ved spøegsmål.

Antwort von Ghostchef
Vi fik en dejlig jule middag til 4 personer og der var rigeligt mad. Kunne også se mester at det var hjemme lavet og smagte dejligt.
Tak for mad og en god oplevelse

Antwort von Ghostchef
En altid tilbagevendende kunde, en ny julefrokost. Alt som ønsket og mere til. Ghostchef leverede velmagende og kvalitetsmad på et højt plan.
Gæster var alle tilfredse og samme er undertegnede.

Antwort von Ghostchef
Som de tidligere gange var det super god mad, der blev leveret til tiden

Antwort von Ghostchef
Virkelig god mad og god pris.
Der var mere end rigeligt til alle (vi var 9 personer) - faktisk alt for meget, men det jo svært at være negativ om det.
Kan varmt anbefales herfra!

Antwort von Ghostchef
Maden var fantastisk god, og skønt at se at der ikke var gået på kompromis med råvarerne. Stor hilsen til kokken og resten af anretter-holdet, det hele både smagte godt og var flot præsenteret. Vi bestiller med sikkerhed hos Ghostchef igen.

Antwort von Ghostchef
Ghostchef fortjener ros. En julefrokostmenu for 10 personer virkelig god og velsmagende mad. Svært at fremhæve noget frem for andet, for det var virkelig godt - og smukt anrettet. Jeg elsker and, og den, Ghostchef leverede -fløj til himlen waarew!! Karrysild, laks, leverpostej ... og ikke mindst risalamanden -fnug let uhmm. Alle gæster var meget begejstrede, men de kunne jo ikke spise op! Vi var 10 havde bestilt 12 menuer - og der var så rigeligt. Så nu er min fryser fyldt med de skønneste minder (rester) .

Antwort von Ghostchef
Super lækker mad, og rigeligt af det.
Dog en skam vi manglede rødkål til flæskestegen og kirsebærsovs til risalamanden.
Men en sikkert ikke sidste gang der bestilles mad herfra.:-)

Antwort von Ghostchef
Det var nemt at bestille og endda med kort varsel. Der var god kommunikation og muligt at komme med egne ønsker.
Maden var super god og flot anrettet og der var masser af mad.

Antwort von Ghostchef
Nem og hurtig bestilling. Super service. Lækker varieret efterårsbuffet, virkelig velsmagende, mørt og lækkert

Antwort von Ghostchef
Meget velsmagende mad- og nok af det. Kødet dejligt mørt og med dejlige grøntsager til. Maden kom til tiden, og der var god kommunikation gennem hele forløbet.

Antwort von Ghostchef
Fantastisk oplevelse fra start til slut!
Vi bestilte mad fra Ghostchef til vores firmaarrangement, og det overgik virkelig alle forventninger. Kvaliteten, smagene og præsentationen var helt i top – man kunne tydeligt mærke, at der var kælet for detaljerne.
Alle medarbejderne var enige om, at det var noget af det bedste mad, vi nogensinde har fået til et firmaevent. Leveringen var præcis, alt var klar til servering, og servicen fra Aykut og teamet var både professionel og imødekommende.
Vi giver vores varmeste anbefaling – Ghostchef leverer på et niveau, der skiller sig ud!

Wauuuu
Altid spændende at prøve noget nyt.
Vi fik maden fra Ghostchef til barnedåb.
Har aldrig fået så lækker catering mad før.
Alt smagte fantastisk og kødet især, super mørt.
Massere af mad til alle gæster.
Alle kommenterede maden og kun positivt.
Jeg væger helt klart Ghostchef til min næste fest.

Antwort von Ghostchef
Jeg har været så heldig at være gæst til
En barnedåb, hvor maden blev leveret fra jer.
Der var intet at sætte en finger på, alle 3 slags kød var mørt og saftigt, salaterne var smagsfulde, brød, kartofler og sovs var sindssyg lækkert
Alt i alt, en smagsoplevelse af catering jeg ikke har oplevet før.

Antwort von Ghostchef
Vi fik leveret efterårsbuffet til frokost. Dejlig let bestilling og Ghostchef var gode til at tilpasse menuen til at tage hensyn til allergier. Levering til aftalt tidspunkt - og så smagte det bare godt.
Ikke 5 stjerner fordi tilpasningerne til menu'en ikke var afspejlet helt i de små menu-kort vi fik med. Det gav anledning til en smule forvirring blandt de af vores gæster som var obs på allergi-hensyn.

Antwort von Ghostchef
Vi fik leveret den lækreste buffet til vores datters barnedåb. Vi fik sammen sammensat en lækker menu, som bare smagte til u.g.
Alle gæsterne komplimenterede maden og sagde at det er det bedste mad fra catering de har smagt! Jeg er enig!
Altså 10/10. Service og mad i top!!
Derudover leverede de til tiden og maden var varm og klar til at komme på bordet.
Jeg bestiller igen næste gang jeg holder fest.
Endnu engang tak for lækker lækker mad!
Ps der var så meget mad tilbage, så de er ikke nærige med mængden af mad.
Hilsen
Emilie Plum

Antwort von Ghostchef
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.