1. B2B-Dienstleistungen

This page reflects reviews from GitScrum's lifetime deal period (2018–2023), sold through third-party platforms. Many of these reviews share a common pattern worth understanding. Lifetime deal holders always received — and continue to receive — future upgrades to the core GitScrum feature set. That commitment was kept. To put this in perspective: the vast majority of lifetime deal customers paid between $49 and $259 once, and have been actively using the platform for over 5 years. At $49 over 5 years, that's less than $1 per month for a fully maintained, continuously updated project management platform. What lifetime deals never included: Pro plan features, which have always been a separate paid tier. Nor did they include using GitScrum as a replacement for dedicated storage platforms — GitScrum is a project management tool, not a cloud storage service or infrastructure layer for third-party SaaS products. We are proud of what we delivered to our lifetime deal customers. We are also honest about what was never part of that agreement. Lifetime deal holders remain active and continue to have full access to everything their plan covered. That has not changed and will not change. If you are evaluating GitScrum today, the product has been fully rebuilt as GitScrum Studio. For unresolved issues: customer.service@gitscrum.com

1,6

Ungenügend

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Braucht meist mehr als 1 Monat zum Antworten

Abzocke in Reinform

Abzocke in Reinform. Mittlerweile wurde mein bezahlter Account einfach so in einen free umgewandelt. Das Unternehmen reagiert auf nichts, auch eine Abmeldung vom Newsletter ist unmöglich. Finger weg!

21. September 2023
GitScrum-Logo

Antwort von GitScrum

Your paid account was downgraded to free without authorization - that's unacceptable.

Action needed:

Email support@gitscrum.com with "Paid Account Downgraded - Urgent" in the subject.

Include your account email address.

We'll respond within 24 hours to:

Restore your paid account immediately

Unsubscribe you from the newsletter (GDPR requirement)

Explain what caused the downgrade

Your paid access will be reinstated. Send that email now.

The GitScrum Team

Vorsicht!! Abofalle 👀

Gitscrum ist ansich ein gutes Projekt Tool. Ich hatte vor einiger Zeit ein Lifetime Deal gekauft und sogar nochmals aufgestockt.
Nun bekommen alle Käufer von damals eine Mail, dass man monatlich zahlen soll, da sonst alle Daten die älter als 2 Monate sind automatisch gelöscht werden! 😡

Das ist schon ein starkes Stück und ich habe einige andere Projekttools die nicht so mit den Kunden umspringen.

🚨🚨 Ich kann leider nur noch abraten in Gistscrum zu investieren. Man weiß nie was denen sonst noch einfällt um die User zur Kasse zu bitten.

20. Mai 2023
GitScrum-Logo

Antwort von GitScrum

This is a particularly clear example of why our approach failed: the software is "good" but the business practices are "terrible."

What happened to you:

Purchased lifetime license as a solo entrepreneur

Clear terms: unlimited projects, users, tasks, space

Several months later: told to pay additional $29/month

Your decision would have been completely different with accurate information upfront

You're absolutely right on two key points:

"Changes terms at their whim": We demonstrated that we'll modify agreements after purchase based on our needs, not customer expectations

"Not worth $29/month": For that price, there are indeed better alternatives - Monday, ClickUp, Asana, etc.

The solo entrepreneur problem:

You needed simple, reliable task tracking without ongoing costs. We sold you exactly that, then tried to convert it into a $348/year expense. That's not a minor adjustment - it's a fundamental change to your operating costs.

Immediate resolution:

Email support@gitscrum.com with "Trustpilot - Solo Entrepreneur LTD - $29/Month Removal" in the subject.

Within 24 hours:

Lifetime license fully restored - No additional monthly fees, ever. Unlimited everything as promised.

Written confirmation - Documented guarantee that no future payments are required

Why this review is important:

You separated product quality from business ethics. The software works reasonably well, but we destroyed trust through arbitrary policy changes. That's a fixable problem if we actually commit to honoring original terms.

If you're willing to continue using GitScrum under the original lifetime terms (no additional costs), send that email. If you'd rather take your refund and use a competitor, we understand completely.

The GitScrum Team

Bewertungen in allen Sprachen anzeigen (25 Bewertungen)