GLAMRDiP Danmark 🇩🇰 Bewertungen

1 361
TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Produkterne er af rigtig god kvalitet, nemme at arbejde med og lever fuldt ud op til mine forventninger. Derudover er der altid fantastisk kundeservice. Jeg har fået hurtige, venlige og meget hjæ... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

GlamDrip er blevet min nye selvforkælelses hobby! Det tager lidt tid at blive god til, men til gengæld er det blevet en hyggelig meditativ ting jeg ser frem til i mine weekender. Deres facebook og ins... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Efter længere overvejelse valgte jeg under deres fødselsdags udsalg at give Glamrdip en chance, dog havde der været så travlt at min ordre var flere uger forsinket. Men i den forbindelse har der bare... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg er meget glad for Glamrdip. Når man lige har øvet sig et par gange, kan man få et virkelig flot og professionelt resultat, der holder i flere uger. Og der er så mange fine farver at vælge mellem.... Mehr ansehen

1. Laden für Gesundheits- und Kosmetikprodukte
  2. auch in
  3. Kosmetikbedarf

Vom Unternehmen geschrieben

GLAMRDiP – Salonnegle. Derhjemme. Smukke, holdbare negle uden UV-lys. Vegansk, skånsomt og nemt. Passer til alle. Elsk det – eller få pengene tilbage.

Hervorragend

2 Sterne
1 Stern

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 98 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Alle Bewertungen

(1 361)

698 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Virkelig lækre produkter

Virkelig lækre produkter, flotte farver, gode priser og der medfølger en overskuelig guide.
Rigtig god kundeservice, som man altid kan skrive til og som svarer hurtigt tilbage.

13. September 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har brugt glamrdip siden marts og…

Jeg har brugt glamrdip siden marts og jeg er helt vild med det! jeg startede som neglebiderne og brugte tipper til forlængelse og nu, har jeg fået super flotte og naturlige negle, som kan holde til hverdagens brug samt på mit arbejde uden at blive bekymret om at de knækker, jeg vil klart anbefale det til hvis man skal stoppe med at bide negle

14. September 2026
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Det mest holdbare produkt jeg har…

Det mest holdbare produkt jeg har prøvet til dato. Jeg fik i sin tid allergi for gellak og prøvede så glamrdips pulver i stedet og har ikke haft nogen som helst allergisk reaktion med deres produkt. Eneste minus er at jeg synes det tager lang tid at lave det, men det handler nok også om øvelse.

6. September 2026

Glamrdip kundeservice

Melinda fra Glamrdip kundeservice var meget hjælpsom. Hun gav utrolig god service. Hun var sød og fikset min ordre så hurtigt. Jeg anbefaler Glamrdip ikke bare fordi deres produkter er rigtig gode, men også fordi deres kundeservice fikser problemer med det samme. 10/10 produkter og 10/10 service. Tusind tak til Melinda for at hjælpe mig

10. September 2026

God oplevelse med Glamrdip

God oplevelse med Glamrdip

Jeg har PCOS og kan derfor ikke bruge alm shellak da det bare preller af mine negle med det samme. Jeg opdagede Glamrdip på facebook og besluttede mig for at give det et skud som min sidste mulighed for at gå lidt op i pæne negle og sådan. Det har virkelig virket rigtig godt - neglelakken sidder på i cirka 14 dage og efter noget øvelse er jeg blevet god til at de ikke er for tykke. Dippen holder også til hverdagens slid og situationer, min veninde hoppede på ideen efter mig og hun kan endda gå til klatring uden at lakken flakker af. Jeg skal stadig øve mig noget mere før det bliver helt perfekt, men jeg synes det går rigtig godt og jeg hygger mig med at dele billeder af negle og få inspiration i glamrdip gruppen.

2. August 2026

Rigtig godt produkt

Rigtig godt produkt! Man skal lige lære det at kende, men øvelse gør mester. Jeg elsker at kunne lave flotte negle derhjemme, som holder længe😍

9. September 2026

Jeg er så tilfreds!

Jeg er så tilfreds med deres fantastiske service - hjælpsomhed og hurtig levering 👌🏼 Det er super nemt at bruge og holder meget længere end de gel negle jeg har prøvet og det er en del efterhånden 😏

8. September 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Neglebider kan også bruge Glamrdip.

Jeg havde se så mange der havde prøvet det, og derfor tænkte jeg at nu skal det være, så jeg håber virkelig at mine negle bliver flotte og lang.
Men kunne godt tænke mig at høre om der er en nem måde at få det af neglene igen, ja hvis jeg vil skifte til en ny farve….

8. September 2026

Elsker deres produkter

Jeg har meget dårlige negle og deres færdige negle er det bedste jeg har mødt endnu 🥰
Er på mit første sæt og de sidder efter en uge stadig fast og er smukke. Alle har kommenteret på dem. Jeg købte 4 sæt i forskellige farver, så nu glæder jeg mig til at have flotte negle hele tiden.
I øvrigt er deres kundeservice virkelig søde og meget hjælpsomme. Så win-win hele vejen 😁

1. September 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

DE BRYDER KØBELOVEN, DE ER NU ANMELDT, HOLD JER VÆK

der står levering 2-4 hverdage, og jeg har endnu ikke en gang fået mit afsendt, og svare en på mail kan de ikke, og ringe er jo nærmest umuligt. det er nu en uge siden.
jeg skal bruge neglene til mit bryllup, men ville lige afprøve inden, så de er pæne og gjort rigrigt til når jeg skal være brud om 2,5 uger, men det kan jo være jeg skal bruge penge et andet sted! men synes nu 778kr er rigeligt, det var det min ordre kostede, men det kan være enden af det!
så vil absolut sige HOLD JER FRA DEM

31. August 2026
GLAMRDiP Danmark 🇩🇰-Logo

Antwort von GLAMRDiP Danmark 🇩🇰

Hej Sandie

Tak, fordi du deler din oplevelse med os. Først og fremmest vil vi gerne sige undskyld. Vi er oprigtigt kede af, at din ordre er blevet forsinket, og vi forstår din frustration fuldt ud. Når man skal giftes om få uger, skal neglene bare være helt på plads i god tid, og det vil vi rigtig gerne hjælpe dig med.

Lad os forklare helt åbent, hvad der er sket. I over to år har vi leveret til vores danske kunder på 1-3 hverdage. Under vores fødselsdagsudsalg fik vi omkring ni gange så mange ordrer, som vi plejer. Det er vi dybt taknemmelige for, men det skabte en ordrepukkel på lageret, som har taget længere tid at afvikle, end vi havde regnet med. Ansvaret er alene vores, og det er langt fra den standard, vi normalt lever op til.

Alle berørte kunder har fået flere opdateringer på mail om forsinkelsen, og alle har fået valget mellem at vente på ordren eller få hele beløbet refunderet med det samme. Har du ikke set vores mails, vil vi anbefale, at du kigger i mappen med uønsket post. Samtidig må vi ærligt indrømme, at vores svartid på personlige henvendelser har været længere end normalt i denne periode, og det beklager vi.

Vi tager det meget alvorligt, når en kunde oplever, at vi ikke overholder reglerne, så lad os også være helt åbne omkring betalingen. Hos os trækkes beløbet, når ordren afgives. Det oplyser vi tydeligt ved kassen, hvor du aktivt skal acceptere det, før du kan gennemføre købet, og på vores hjemmeside forklarer vi hvorfor. glamrdip.dk har været e-mærket webshop siden november 2024, hvilket betyder, at e-mærkets jurister har gennemgået vores købsflow og handelsbetingelser, herunder betaling, levering og fortrydelsesret. Og dine penge er på ingen måde tabt. Du kan til enhver tid få hele beløbet retur. Du er selvfølgelig i din fulde ret til at klage, og vi stiller os gerne til rådighed for enhver henvendelse. Vi er trygge ved, at vi lever op til reglerne.

Det vigtigste lige nu er, at du får dine negle i god tid inden brylluppet. Skriv til os på support@glamrdip.dk med dit ordrenummer og "Trustpilot" i emnefeltet, så tager vi personligt hånd om din ordre. Du bestemmer selv, om vi skal sende den med det samme som prioriteret forsendelse, så du kan nå at prøve neglene inden den store dag, eller om du hellere vil have hele beløbet refunderet.

Vi har over 40.000 kunder i Danmark og mere end 1.000 femstjernede anmeldelser fra danske kunder, og det er den oplevelse, vi også gerne vil give dig. Vi håber, du vil give os chancen for at rette op, og uanset hvad du vælger, ønsker vi dig et smukt bryllup.

De bedste hilsner
GLAMRDiP Team

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bestilte varer for omkring 900kr i…

Bestilte varer for omkring 900kr i sidste uge og har ikke modtaget nogen information om afsendelse.

Pengene er blevet trukket og efter jeg har læst anmeldelserne her, kan jeg blive i tvivl om jeg overhovedet får mine varer.
Det er under alt kritik

7. September 2026
GLAMRDiP Danmark 🇩🇰-Logo

Antwort von GLAMRDiP Danmark 🇩🇰

Hej Emilie

Tak for din anmeldelse, og undskyld for den usikkerhed, vi har skabt. Det skal ingen kunde opleve, og vi forstår godt, at tvivlen vokser, når pengene er trukket, og der ikke er kommet besked om afsendelse.

Lad os først slå det vigtigste fast: Du får selvfølgelig dine varer. Din ordre er registreret og bliver sendt, og du modtager et sporingslink på mail, så snart pakken forlader lageret. Og ønsker du ikke at vente, får du hele beløbet retur med det samme. Dine penge er på ingen måde i fare.

Grunden til forsinkelsen er, at vi under vores fødselsdagsudsalg fik omkring ni gange så mange ordrer, som vi plejer. Normalt leverer vi i Danmark på 1-3 hverdage, men den mængde skabte en ordrepukkel på lageret, som har taget længere tid at afvikle, end vi havde regnet med. Det er alene vores ansvar, og vi beklager det.

Alle berørte kunder har fået flere opdateringer på mail om forsinkelsen med valget mellem at vente eller få pengene retur. Har du ikke set dem, vil vi anbefale, at du kigger i mappen med uønsket post.

Hvad angår betalingen, så trækkes beløbet hos os, når ordren afgives. Det oplyser vi tydeligt ved kassen, hvor man aktivt skal acceptere det, før købet kan gennemføres, og på vores hjemmeside forklarer vi hvorfor. glamrdip.dk har været e-mærket webshop siden november 2024, og e-mærkets jurister har gennemgået vores købsflow og handelsbetingelser, herunder betaling, levering og fortrydelsesret.

Skriv til os på support@glamrdip.dk med dit ordrenummer og "Trustpilot" i emnefeltet, så giver vi dig med det samme en præcis status på din ordre og en forventet afsendelsesdato, eller vi refunderer hele beløbet, hvis du hellere vil det. Vi vil rigtig gerne vise dig, hvorfor over 40.000 danske kunder handler hos os, og vi håber, du vil give os chancen.

De bedste hilsner
GLAMRDiP Team

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr