GLAMRDiP Danmark 🇩🇰 Bewertungen

1 361
TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Produkterne er af rigtig god kvalitet, nemme at arbejde med og lever fuldt ud op til mine forventninger. Derudover er der altid fantastisk kundeservice. Jeg har fået hurtige, venlige og meget hjæ... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

GlamDrip er blevet min nye selvforkælelses hobby! Det tager lidt tid at blive god til, men til gengæld er det blevet en hyggelig meditativ ting jeg ser frem til i mine weekender. Deres facebook og ins... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Efter længere overvejelse valgte jeg under deres fødselsdags udsalg at give Glamrdip en chance, dog havde der været så travlt at min ordre var flere uger forsinket. Men i den forbindelse har der bare... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg er meget glad for Glamrdip. Når man lige har øvet sig et par gange, kan man få et virkelig flot og professionelt resultat, der holder i flere uger. Og der er så mange fine farver at vælge mellem.... Mehr ansehen

1. Laden für Gesundheits- und Kosmetikprodukte
  2. auch in
  3. Kosmetikbedarf

Vom Unternehmen geschrieben

GLAMRDiP – Salonnegle. Derhjemme. Smukke, holdbare negle uden UV-lys. Vegansk, skånsomt og nemt. Passer til alle. Elsk det – eller få pengene tilbage.

Hervorragend

2 Sterne
1 Stern

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 98 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Alle Bewertungen

(1 361)

698 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Returnering er et cirkus

Jeg har egentlig været nogenlunde tilfreds med produkterne - men kundeservice er lidt en anden snak.

Jeg har forbrudt købet af en ordre og skriver dette i mail til kundeservice (man kan ikke ringe). Jeg skriver kort og klart årsagen til returnering og beder om returlabel som det står jeg skal på hjemmesiden.

I stedet for en returlabel, får jeg en mail med en masse spørgsmål om, hvad der er galt med produktet, og ting jeg kan gøre i stedet. De spørgsmål har desuden ikke relevans for det produkt, jeg ønsker at returnere.

Jeg synes det er ringe, at man behøver at gensende sin forespørgsel om et returlabel, når man er ret specifik om mailens oprindelige formål. Indtil videre har jeg ikke fået svar på anden forespørgsel vedrørende en returlabel. Jeg synes ikke det er ordentlig kundeservice

17. August 2026

Hej Josefine,

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os. 💜

Vi kan desværre ikke se dine kundeoplysninger her på Trustpilot og kan derfor ikke se den konkrete mailkorrespondance eller præcis, hvad der er sket i dit tilfælde. Ud fra det, du beskriver, forstår vi dog godt din frustration - især når du oplevede, at du allerede havde forklaret årsagen til returneringen, men alligevel blev mødt med spørgsmål, som ikke var relevante for det produkt, du ønskede at returnere.

Generelt starter vi vores returproces med kort at undersøge årsagen til, at kunden ønsker at returnere. Det gør vi ikke for at gøre det vanskeligere at returnere eller for at overtale nogen til at beholde et produkt, de ikke ønsker. Vi tilbyder 30 dages tilfredshedsgaranti, og man kan naturligvis benytte garantien, uanset hvorfor produktet ikke var det rette match.

Vi spørger ind, fordi feedbacken er utrolig værdifuld for os og hjælper os med løbende at forbedre både vores produkter, vejledning, service og sortiment. Herefter består selve returneringen af en kort returformular, hvor årsagen til returneringen angives, hvorefter kunden modtager en returlabel og kan sende produkterne tilbage til os.

Vi hjælper selvfølgelig altid vores kunder med at gennemføre returneringen så hurtigt og enkelt som muligt, så snart returformularen er udfyldt. 💜

Kontakt venligst vores kundeservice igen, så hjælper vi dig selvfølgelig videre med din sag og sørger for, at du kommer videre med returneringen så hurtigt og enkelt som muligt. 💕

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Synes godt nok det er længe at vente…

Synes godt nok det er længe at vente mere end end måned på en ordre, man har betalt 700kr for. Kundeservicen er flinke nok, og fik en ekstra gratis farve i ordren, men hold da op.... er ved at miste tålmodigheden en smule nu

17. August 2026

Hej Jacob 💜

Tusind tak for din anmeldelse. Vi forstår virkelig godt, at tålmodigheden bliver sat på prøve, når du har ventet over en måned på en ordre, du allerede har betalt for. Det er alt for lang tid, og bestemt ikke den leveringstid eller oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Vi har desværre været ramt af en ekstraordinær situation på vores lager, som har skabt langt større forsinkelser end først forventet. Det ændrer selvfølgelig ikke på, at du har ventet alt for længe, og det beklager vi oprigtigt. 😓

Vi er glade for at høre, at du trods situationen har følt dig godt behandlet af vores kundeservice. 💜 Vi arbejder på højtryk for at få de sidste ventende ordrer afsted og håber meget snart at kunne gøre den lange ventetid til fortid.

Vi kan desværre ikke se dine kunde- eller ordreoplysninger her på Trustpilot, men hvis du kontakter vores kundeservice, kan vi selvfølgelig slå din ordre op og give dig en helt aktuel status på, hvornår den forventes sendt. 💕

Tak for din tålmodighed og for din ærlige feedback.

Jeg har bestilt den 5. August

Jeg har bestilt den 5. August, Og måtte selv skrive og spørge hvorfor de endnu ikke var afsendt. Som mange andre skriver er sommeren kommet bag på dem, men der blev lovet at de blev sendt afsted indenfor 14 dage.
Jeg accepterede en ekstra farve, men er godt nok ked af at de stadig ikke er afsendt. Havde to store begivenheder jeg skulle til og troede jeg bestilte rettidigt. Jeg kan godt se at jeg skulle havde tjekket trust pilot først. Øv øv. Håber de snart kommer

9. August 2026

Hej Christina,

Tusind tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. 💜

Først og fremmest vil vi oprigtigt undskylde for forsinkelsen – og især for, at du selv måtte kontakte os for at få en opdatering på din ordre. Vi forstår virkelig godt, hvor skuffende det må være, når du netop bestilte i god tid, fordi du havde to særlige begivenheder, du gerne ville have produkterne til. 😔

Normalt behandler vi alle ordrer inden for 24 timer, hvorefter leveringen typisk tager 1–3 hverdage. Det er den standard, vi ønsker at levere, og derfor er vi oprigtigt kede af, at vi ikke har kunnet leve op til den over for dig.

Vi har desværre oplevet uventede problemer på vores lager, som har skabt væsentligt længere forsinkelser end først forventet. Det er ikke blot sommerperioden, der har været årsagen, og vi beklager, hvis vores tidligere kommunikation har givet det indtryk.

Vi er glade for, at vi i det mindste kunne tilføje en ekstra farve til din ordre som en lille kompensation, men vi ved selvfølgelig godt, at en ekstra farve ikke erstatter det vigtigste – at få den ordre, du har betalt for, leveret til tiden.

Vi kan desværre ikke se dine konkrete ordreoplysninger her på Trustpilot, men du er meget velkommen til at kontakte vores kundeservice igen, hvis du ønsker den seneste status på netop din ordre. Vi hjælper dig meget gerne og håber virkelig, at vi får mulighed for at vende oplevelsen, når din bestilling kommer frem. 💜

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Manglende levering med dårlige undskyldninger

Bestilling den 7 juli, penge trukket den 9 juli, nu 15 august og stadig ingen vare på vej. Den ene dårlige og usammenhængende undskyldning og autosvar efter den anden. Så får man tilbudt en ekstra farve som kompensation, men når man vælger en farve, ( samme dag) så det for sent for ordren er sat i gang. Hmm dog stadig 3 uger efter det, stadig ikke sendt. det er heller ik været muligt at ændre leveringen til hjemme leveringen fordi ordren er i gang. Og alligevel over en måned efter, er varen stadig ikke på vej. Det må være nogle lange sommerferier man holder i Sverige. Efter præcis 4 uger får jeg nøjagtig den samme mail om en ekstra farve som kompensation - som vi jo ved faktisk slet ikke kan lade sig.
Og så imens i reklamere her og der ned store fødselsdags tilbud- som I vel så heller ikke han levere …
Upersonlig og voldsom dårlig kundeservice!
I behøver ikke svare med det samme autosvar de andre anmeldere har fået. Det alligevel tomme ord og de samme som man for på mail. Det er simpelthen rent til grin og uacceptabelt. Hvis I virkelig har så stort et problem med at levere jeres vare, så luk dog ned for bestillinger og får fikset skidtet.

Minus 5 stjerner

7. Juli 2026

Hej Camilla,

Vi forstår, at du specifikt ikke ønsker endnu et standardsvar, og det skal du heller ikke have.

Først og fremmest vil vi oprigtigt undskylde for den meget lange ventetid. Du bestilte den 7. juli og har nu ventet i over en måned. Det er meget langt fra den oplevelse og leveringstid, vi ønsker at give vores kunder, og vi forstår fuldt ud, at din tålmodighed er sluppet op.

Normalt behandler vi alle ordrer inden for 24 timer, hvorefter leveringen typisk tager 1–3 hverdage. At din ordre stadig ikke er kommet afsted, er derfor på ingen måde vores normale standard.

Vi vil også gerne forklare én del af forløbet, som vi godt kan forstå har virket selvmodsigende. Det stemmer, at din ordre allerede var begyndt at blive behandlet på lageret. Når lageret begynder at plukke en ordre, bliver den automatisk låst for ændringer i vores system. Det var derfor, vi på det tidspunkt ikke længere kunne ændre leveringsmetoden eller tilføje produkter til ordren.

Efterfølgende har vi desværre oplevet yderligere problemer på lageret, som har forsinket selve afsendelsen. En ordre kan derfor godt være påbegyndt og låst for ændringer uden endnu at være blevet afsendt. Vi beklager virkelig, at vi ikke har forklaret dette tydeligt tidligere, og at vores beskeder omkring ændringer, kompensation og status derfor har fremstået modstridende. Det skulle vi have kommunikeret langt bedre.

Vi forstår også din kritik af, at vi samtidig har gennemført vores Birthday Sale. Kampagnen var planlagt længe i forvejen, og vores forventning var, at lageret ville være tilbage i normal drift inden da. Det viste sig desværre ikke at være tilfældet, og vi forstår godt frustrationen over at se en ny kampagne, mens du stadig venter på en ordre fra juli.

De problemer, vi har oplevet, forklarer, hvorfor forsinkelsen er opstået, men de ændrer ikke på, at du som kunde skulle have haft en langt bedre og mere sammenhængende oplevelse fra os.

Vi kan ikke se dine konkrete ordreoplysninger her på Trustpilot, men vi vil meget gerne gennemgå netop din sag ordentligt. Hvis du fortsat ønsker ordren, hjælper vores kundeservice dig gerne med den seneste status. Hvis du ikke længere ønsker at vente, hjælper vi selvfølgelig med at annullere ordren og refundere hele beløbet.

Vi kan ikke ændre den oplevelse, du allerede har haft, men vi kan tage ansvar for den og gøre vores bedste for at håndtere resten af dit forløb ordentligt. Det håber vi, at vi får mulighed for. 💜

Flotte holdbare negle

Jeg er glad for jeg prøvede at springe ud i glamrdip.
Jeg var lidt skeptisk da jeg synes det var lidt dyrt. Men det er klart pengene værd! De holder længe og ser flot og skinnede ud. Det tager dog lidt lang tid og det er også lidt en process når det skal fjernes, derfor 4 stjerner. Men når det er lagt er jeg rigtig godt tilfreds.

11. August 2026

Manglende ordre.

Manglende ordre.

Jeg bestilte en startpakke den 18/7 desværre har jeg stadig ikke modtaget noget fra dem.

Pengene blev trukket samme dag, men nu 24 dage senere har jeg stadig intet modtaget.

Jeg fik en mail kort efter at jeg havde afgivet ordren om problemer på deres lager og en pakkemaskine der ikke fungerede. (Derfor fik jeg en “gratis” farve) men hvad hjælper det hvis den aldrig dukker op? Her skrev de at min ordre ville være ca 1 uge forsinket.

Jeg har været i kontakt af flere omgange med deres kundeservice, men jeg får altid samme “undskyldning” = problemer på deres lager og en pakkemaskine der er brudt sammen. Men det virker mystisk at hvis de har så store problemer med det overstående, at de samtidig vælger at “holde fødselsdag” og dermed presse lageret og den ødelagte pakkemaskine yderligere.

Hvorfor får I ikke styr på jeres lager/maskiner inden i afholder fødselsdag?
Hvor længe vil i mene at det er acceptabelt for jeres kunder at vente på jeres vare?
Hvor længe skal man vente på at i refundere pengene, på en ordre man ikke længere ønsker at modtage?

I skriver på jeres hjemmeside at i leverer indenfor 1-3 dage, det burde i måske redigere?

18. Juli 2026

Hej Lisbeth,

Tusind tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Først og fremmest vil vi gerne sige oprigtigt undskyld for den meget lange ventetid. Vi forstår fuldt ud din frustration. Du bestilte med en forventning om hurtig levering og fik efterfølgende besked om cirka én uges ekstra ventetid. Når forsinkelsen derefter bliver væsentligt længere end det, vi først oplyste, er det selvfølgelig ikke godt nok, og vi beklager virkelig, at de tidligere tidsestimater ikke har holdt.

Normalt behandler vi alle ordrer inden for 24 timer, hvorefter leveringen typisk tager 1–3 hverdage. Det er den standard, vi ønsker at levere til vores kunder, og derfor gør det os oprigtigt kede af det, at vi denne gang ikke har været i stand til at leve op til den over for dig.

Situationen på lageret har desværre udviklet sig og vist sig at være mere omfattende end først forventet. Vi forstår også godt din undren over, at vores Birthday Sale blev gennemført samtidig. Kampagnen var planlagt længe i forvejen, og vores forventning var, at lageret ville være tilbage på normal drift inden da. Det viste sig desværre ikke at være tilfældet, og vi forstår fuldt ud kritikken af den situation.

I forhold til dit spørgsmål om refundering: Hvis du ikke længere ønsker at vente, skal du selvfølgelig ikke være bundet til din ordre. Kontakt vores kundeservice, så annullerer vi ordren og gennemfører refunderingen med det samme. Når refunderingen er behandlet hos os, kan der gå op til 3–5 hverdage, før pengene er synlige på din konto, afhængigt af din bank. Du modtager samtidig en bekræftelse på mail med information om refunderingen.

Vi tager både din oplevelse og din feedback alvorligt. Vi beklager oprigtigt, at din første oplevelse med GLAMRDiP er blevet sådan, og vi håber, at vi får mulighed for at genoprette din tillid til os. 💜

God kundeservice

Fortjener faktisk en halv stjerne mere.
Virkelig god kundeservice. Når jeg skrev, kom der hurtigt et fyldestgørende og venligt svar.
Selvom varerne ikke fungerede for mig, var det muligt at returnere varen indenfor en periode, og beløbet (minus et gebyr) blev returneret.
Eneste ting der trækker lidt ned, er en forsendelsestid.

17. Juli 2026

Hej Sandra 💜

Tusind tak for din fine anmeldelse og de søde ord om vores kundeservice! Det betyder virkelig meget for os at høre, at du har følt dig godt hjulpet og har fået hurtige og fyldestgørende svar, når du har kontaktet os. 🥰

Selvom produkterne desværre ikke viste sig at være det rette match for dig, er vi glade for, at vi kunne hjælpe dig med returneringen og refunderingen på en god måde. 💗

Vi tager selvfølgelig også din feedback omkring leveringstiden til os. Normalt behandler vi alle ordrer inden for 24 timer, hvorefter leveringen typisk tager 1–3 hverdage. Vi kan desværre ikke se dine ordreoplysninger her på Trustpilot og kan derfor ikke undersøge, hvad der har været årsagen til en længere leveringstid i netop dit tilfælde.

Hvis du har spørgsmål eller undrer dig over noget omkring din ordre, er du altid meget velkommen til at kontakte vores kundeservice. Så kigger vi selvfølgelig nærmere på det og hjælper dig. 🥰

Tusind tak igen fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os og for de fine ord om vores team. 💜

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg bestilte et sæt for næsten en måned…

Jeg bestilte et sæt for næsten en måned siden, pengene blev hævet samme dag, jeg kontaktede dem via e-mail, og de svarede, at de ville sende det til mig "næste uge". Det er en uge siden, og jeg har stadig ikke modtaget nogen bekræftelse på forsendelse. Meget skuffende.
Jeg ikke anbefale den Glamrdip.dk

3. August 2026

Hej,

Tusind tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Først og fremmest vil vi gerne sige oprigtigt undskyld for den lange ventetid. Vi forstår virkelig godt din skuffelse. Når man bestiller med en forventning om hurtig levering og efterfølgende får besked om, at ordren forventes sendt den følgende uge, er det selvfølgelig utrolig frustrerende, når den tidsplan heller ikke holder.

Vi har desværre oplevet en uventet situation på vores lager, som har medført væsentligt længere forsinkelser, end vi først blev informeret om og forventede. Vi har løbende forsøgt at videreformidle de seneste oplysninger fra lageret, men vi er oprigtigt kede af, at de tidligere tidsestimater ikke har holdt. Det er ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Vi vil meget gerne hjælpe dig videre og finde den bedste løsning for dig. Du er derfor meget velkommen til at svare i den eksisterende mailtråd med vores kundeservice, så sørger vi for at følge op på netop din ordre og hjælpe dig videre derfra.

Vi tager din feedback meget alvorligt og beklager endnu en gang, at vi ikke har levet op til hverken dine forventninger eller vores egen normale standard denne gang. Vi håber virkelig, at vi får mulighed for at vende oplevelsen for dig. 💜

Jeg bestilte en startpakke 18

Jeg bestilte en startpakke 18. juli med leveringstid på 24 timer. Pengene blev straks trukket fra min konto, og efter et par dage modtog jeg en mail om at min ordre blev forsinket fordi deres pakkemaskine var brudt sammen. Så langt så godt - det kan jo ske. Da jeg rykkede efter en uge, fik jeg at vide at den ville blive sendt i slutningen af ugen. Ingen pakke. Jeg bad om at få annulleret ordren, da jeg ikke har tillid til at de sender den - så nu venter jeg spændt på, om jeg får mine penge tilbage. Responsen fra kundeservice har været rigtig fin hele vejen igennem, og jeg er med på at man jf. (svensk?) lovgivning godt må trække pengene med det samme - det virker bare ikke tillidsskabende at pengene bliver trukket og 16 dage senere er der stadig ingen levering i sigte på noget der er 24 timers leveringstid på.

18. Juli 2026

Hej Kerstin,

Tusind tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Først og fremmest vil vi gerne sige undskyld for den lange ventetid. Vi forstår fuldt ud din frustration. Når man bestiller med en forventning om hurtig levering og oplever en væsentligt længere ventetid, er det ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Vi har haft en løbende dialog med dig på mail, og da du ønskede at annullere ordren, sørgede vi naturligvis for at gøre det med det samme. Din tilbagebetaling er sat i gang, og du modtager en bekræftelse på e-mail, så snart den er gennemført.

Vi sætter stor pris på, at du fremhæver den hjælp, du har fået fra vores kundeservice. Den lange ventetid skyldtes en uventet teknisk fejl på vores lager, som desværre fik større konsekvenser, end vi havde forudset. Det beklager vi oprigtigt.

Selvom vi denne gang ikke fik mulighed for at leve op til dine forventninger, håber vi, at vi en dag får chancen for at give dig den oplevelse, som vi normalt er kendt for.

GLAMRDiP 💜

Ikke vildt imponeret.

Ikke vildt imponeret.
Det er nemt nok med pensel negl, dyp, vent og gentag. Princippet super, men....
Desværre er neglene flere steder bløde så det flosser når man burde kunne file. Og glow til sidst synes jeg ikke er pænt, jævnt og tør efter 10 minutter.....
Har prøvet både at følge deres videoer, papir guiden der fulgte med, og har været i kontakt med dem....
Tror desværre bare jeg vender tilbage til alt andet produkt som jeg brugte før. 😬

30. Juli 2026

Hej Eva,

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os 💜

Vi er virkelig kede af at høre, at resultatet ikke er blevet, som du havde håbet - især når du både har fulgt vores videoer og guide og allerede været i kontakt med os for at få hjælp. Vi forstår godt, at det bliver frustrerende, når du har gjort en reel indsats for at få systemet til at fungere.

Det, du beskriver, med bløde negle under filning og en Glow, der hverken bliver jævn eller tørrer ordentligt, er faktisk en udfordring, vi kender rigtig godt - særligt ved de første påføringer. De to ting hænger sammen, og vi ved, hvordan vi kan hjælpe dig med at løse det.

Seal er det trin, der aktiverer og hærder pulverlagene. Inden du begynder at file, skal neglene derfor være helt hårde. Hvis Seal ikke har fået aktiveret og hærdet lagene ordentligt, vil neglene stadig føles bløde og kan begynde at fnulre under filning. Det påvirker også næste trin direkte: Glow vil ikke tørre korrekt, hvis Seal underneden ikke er fuldt hærdet.

Glow skal desuden påføres i to meget tynde lag. Hvis lagene bliver for tykke, kan tørretiden blive markant længere, og finishen kan blive ujævn. Kombinationen af fuldt hærdet Seal og to meget tynde lag Glow er derfor afgørende for, at Glow tørrer korrekt og giver den glatte, blanke finish, den er udviklet til. 💅✨

Det gode er, at det kan løses med ganske små justeringer - blandt andet en mere generøs mængde Seal, tilstrækkelig tørretid og meget tynde lag Glow. Når Seal er hærdet korrekt, skal neglen føles helt hård ved filning, og Glow skal efterfølgende kunne tørre på få minutter.

Vi vil rigtig gerne hjælpe dig med at få det til at fungere, for det, du oplever nu, er ikke det resultat, du skal nøjes med. Vores manicureeksperter kender præcis denne udfordring og kan hjælpe dig med de konkrete justeringer, der skal til.

Men hvis du efter dine forsøg føler, at GLAMRDiP simpelthen ikke er det rette system for dig, forstår vi selvfølgelig også det. Vi ønsker aldrig, at en kunde skal føle sig fastlåst med et produkt, de ikke er tilfredse med.

Du er meget velkommen til at kontakte vores kundeservice på support@glamrdip.dk og nævne din anmeldelse. Så står vores team klar til at hjælpe dig personligt og finde den bedste løsning for dig. 💜

Tak igen for din ærlige feedback. Vi håber virkelig, at vi får muligheden for at give dig den oplevelse og det resultat, du oprindeligt havde håbet på.

mest holdbare neglelak

Absolut det mest holdbare neglelak jeg nogensinde har brugt. Det svinder en del mens man laver det, da pulveret ikke er så nemt at arbejde med. Det gør også at kanten ned mod neglebåndet er svært at få pænt. Men når holdbarheden er så lang og lakken så stærk så opvejer det finish.
Jeg kan have flotte negle, hvor jeg kun skal lave små reparationer i op til 1 måned

30. Juli 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg er total forelsket i dette produkt

Jeg er total forelsket i dette produkt. Jeg har ikke kunne tåle gel eller arkryl negle de sidste mange år. Og havde opgivet at lave negle igen. Men dem her kan jeg tåle ♥️ det er let at arbejde med og let at få af uden at skal file. Og det bliver så flot

24. Juli 2026

Uendelige stjerner til GLAMRDiP ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Uendelige stjerner til GLAMRDiP ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jeg er ny i dette univers og jeg elsker det.
Som alt andet kræver det øvelse, men når man har fanget hvordan man gør så vil man ikke have andet på!
Holdbarheden er til UG og når glow kommer på, så er neglene next level!
GLAMRDiP er stærkt vanedannende 🤩
Leveringstiden er der heller ikke en finger at sætte på og deres kundeservice er i top 💎
Anbefalelsesværdigt i den grad❤️

27. Juli 2026

Det her er så fedt

Det her er så fedt! Jeg elsker at lave mine negle nu:) glamrdip er virkelig nemt at bruge, og det ser meget flot ud!
Den eneste grund til det ikke får 5 stjerner, at fordi jeg synes de Max holder 2 uger…

1. Mai 2026

Hej Juliane,

Tusind tak for din skønne anmeldelse! 💜 Det gør os virkelig glade at høre, at du elsker at lave dine negle med GLAMRDiP, og at du synes, systemet både er nemt at bruge og giver et flot resultat. 💅✨

Når det gælder holdbarheden, vil vi dog rigtig gerne hjælpe dig lidt videre. To uger er allerede et fint resultat, men mange af vores kunder opnår 3–4 ugers holdbarhed, og vi er sikre på, at der er mulighed for at få endnu mere ud af din manicure med nogle små justeringer i forberedelsen eller påføringen.

Vores manicureeksperter hjælper meget gerne med at gennemgå din rutine og finde ud af, hvad der kan gøre forskellen for netop dine negle. Du er altid hjertelig velkommen til at kontakte os på support@glamrdip.dk, så står vi klar med personlige tips til din næste manicure. 🥰

Tusind tak igen, Juliane. Vi håber, at vi kan hjælpe med at gøre din allerede gode oplevelse til en 5-stjernet en!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Trækker pengene uden at afsende

Desværre, kan man næsten sige, har jeg bestilt et startsæt den 12/7-26. Den 14/7-26 trækker de pengene fra min konto, MEN jeg har til dags dato endnu ikke modtaget min vare eller en track and Trace fra Glamdip. Kundeservice bruger undskyldningen om en pakkemaskine som er i stykker og mindre bemanding pga. ferie. De skriver, at de helt lovligt må trække pengene fra min konto inden de har afsendt varen, da det står i deres handelsbetingelser og at det er lovligt i Sverige, hvor de holder til.

De kan ikke give mig et estimat på afsendelsen af min vare, men som kompensation må jeg vælge en ekstra farve.
Vil nu allerhelst modtage det jeg har betalt for!

22. Juli 2026

Hej,

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. 💜

Vi forstår virkelig din frustration. Vi kan godt forstå, at det er skuffende at vente så længe på en ordre, du allerede har betalt for. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker, og det beklager vi oprigtigt. 😓

Normalt behandler vi alle ordrer inden for 24 timer på hverdage, og leveringstiden er typisk 1–3 hverdage. Desværre har en uventet teknisk fejl på vores lager kombineret med sommerferie betydet, at behandlingstiden lige nu er længere end normalt.

Vi har allerede været i kontakt med dig via e-mail og holdt dig opdateret omkring din ordre. Som en lille gestus har vi også tilbudt en ekstra farve, men vi har fuld forståelse for, at det vigtigste for dig er at modtage den ordre, du allerede har betalt for.

Da vi desværre ikke kan se dit ordrenummer eller dine kontaktoplysninger her på Trustpilot, vil vi meget gerne bede dig om at kontakte os direkte på e-mail. Så hjælper vi dig videre med det samme og følger personligt op på din ordre.

Vi gør alt, hvad vi kan for at få alle forsinkede ordrer afsted hurtigst muligt, og vores mål er at vende denne oplevelse til en positiv en. Vi håber, at du får den samme fantastiske oplevelse med GLAMRDiP, som tusindvis af kunder har haft 🙏✨

24 dage senere – stadig ingen afsendelse

Jeg må ærligt sige, at jeg er meget skuffet over håndteringen af min ordre.

Jeg bestilte et startsæt den 9. juli, og på jeres hjemmeside står der, at ordrer behandles inden for 24 timer på hverdage. Nu er der gået 21 dage, og min ordre har stadig ikke forladt jeres lager.

Jeg har været i kontakt med kundeservice flere gange. Først fik jeg at vide, at ordren var ved at blive pakket og ville blive sendt samme dag. Det skete ikke. Dagen efter fik jeg besked om lagerproblemer og, at den ville blive sendt inden weekenden. Det skete heller ikke. Siden da har jeg flere gange fået at vide, at I arbejder på sagen, men der er stadig ingen forsendelse.

Det, der gør oplevelsen ekstra frustrerende, er, at jeg i mellemtiden modtager e-mails med fødselsdagstilbud og opfordringer til at købe flere produkter, mens jeg stadig venter på den ordre, jeg allerede har betalt for.

20. Juli 2026

Hej Freja,

Tusind tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Vi er virkelig kede af at læse dette. Vi forstår godt, at det ikke kun er ventetiden, men især de gentagne beskeder om, at ordren ville blive sendt, som har været frustrerende. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker, at vores kunder skal have.

Vi har desværre været ramt af uforudsete tekniske udfordringer på lageret, som har medført længere behandlingstid end normalt. Det forklarer forsinkelsen, men vi er helt enige i, at vi burde have givet dig en mere realistisk opdatering undervejs i stedet for at skabe forventninger, som vi ikke kunne leve op til.

Vi tager din feedback meget alvorligt, og vi har allerede taget denne sag op internt med vores lagerteam for at sikre, at lignende misforståelser omkring forventede afsendelsestider ikke opstår igen. En tydelig og ærlig kommunikation er utrolig vigtig for os.

Vi sætter stor pris på, at du har vist forståelse for situationen, og vi beklager oprigtigt, at vi ikke har levet op til den service, du med rette kunne forvente.

Vi har allerede været i kontakt med dig via e-mail og følger naturligvis din ordre helt til den er fremme. Vi håber, at vi får mulighed for at vende denne oplevelse, og at du bliver lige så glad for systemet, som så mange af vores kunder er 💜

Venlige hilsner,
GLAMRDiP-teamet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har nu brugt produktet i et år

Har nu brugt produktet i et år. Det er super nemt at bruge og giver nogle smukke resultater. Jeg kæmper lidt med holdbarheden, når build/basen er blevet brugt til 4-5 sæt - har må jeg købe en ny, men det er stadig væsentligt billigere end salon. Servicen er også kanon og der er altid hurtig svar tid

15. Juli 2026

Jamen altså

Jamen altså - sikke en service.
Havde bestilt remover og beholder, men der var desværre hul på remover flasken, da den ankom. Skrev til dem- og vupti: ny flaske på vej OG en gratis farve. Det er da lige til at blive glad i låget af:)
Så nu glæder jeg mig endnu mere til at udforske GlamrDip verdenen.

13. Juli 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr