Glam Up Kids Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag är extremt nöjd med de kläder jag fick hemskickat! Kläderna kändes som nya! Otroligt bra pris för så fina saker. Kommer bara handla härifrån under tiden min lille växer upp 🥰 Väldigt trevlig oc... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag är otroligt nöjd med allt jag har beställt, varje gång . Jag älskar numera att handla second hand. (Kläderna är ju ändå som nya) Kundservice är både snabba på att svara och proffesionella. Jag f... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag handlar ofta hos Glam up kids och är alltid nöjd med varan/varorna jag får därifrån. De är rena och hela. Kontakten med vederbörande personal är alltid snabb, enkel och trevlig. Ett positivt bemöt... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har både sålt och handlat via Glam Up Kids och är mer än nöjd! Snabb återkoppling via kundtjänst, otroligt trevligt bemötande av personal, lätt att navigera på hemsidan, bra och korrekta beskrivningar... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Unternehmensdetails

1. Kinderbekleidungsgeschäft
  2. Geschäft für Babybekleidung
  3. Babyausstattungsgeschäft
  4. Gebrauchtwarenladen
  5. Geschäft für Second-Hand-Kleidung

Vom Unternehmen geschrieben

Hos oss hittar ni fina och billiga begagnade barnkläder. Vi säljer alla våra kläder på kommission. Välkomna!

Hervorragend

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Den var inte värd 149kr

Den var inte värd 149kr
Det hängde massa trådar över allt

1. Februar 2023

Hej Frida!

Tack för ditt omdöme. Jag har kollat din order och ser att du beställde en stickad munkjacka. I beskrivningen stod att få dragna trådar förekommer.

Vi går igenom tusentals barnkläder varje vecka och ibland missar vi saker. Fanns det mer än "få" trådar som vi beskrev är det något vi missat och då får du gärna kontakta oss.

Vi uppskattar dock om du som kund kontaktar oss innan du lämnar ett omdöme då vi gärna vill hjälpa er på bästa sätt!
Ett 1-stjärnigt omdöme känns lite orättvist när du varken kontaktar oss eller tar hänsyn till hela upplevelsen från köp till leverans hem till dig.
I våra villkor kan du även läsa att om något inte står rätt till med plagget, dvs något fel som inte vi upptäckte, missat eller inte beskrev får du returnera plagget till oss (där vi står för returen) och få pengarna tillbaka för det.

Du kan höra av dig till oss på support@glamupkids.se så hjälper vi dig gärna!

Ha en fin dag idag och hoppas vi hörs snart!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Otrevligt bemötande mail

Otrevligt bemötande mail, utan att förstå.

31. Jänner 2023

Antwort von Glam Up Kids

Tack för ditt omdöme. Tråkigt att höra att du tyckte vi var otrevliga i vårt bemötande. Jag har nu läst igenom mailen igen och jag kan inte se att vi besvarade dig på ett otrevligt sätt, utan vi försökte förklara för dig hur våra villkor och returhantering fungerar.

Detta gällde en order som lades för över 1 och en halv månad sedan. Du fick förhinder och inte kunde hämta ut ditt paket vilket gjorde att paketet kom i retur till oss. Du har inte hört av dig till oss eller svarat på vårt mail angående ditt ärende förrän nu.
Detta medför extrakostnader för oss som företag i form av frakten till dig som kund och returfrakten som leverantören fakturerar oss för. Utöver det kommer en kostnad på administration och hantering. För nuvarande tar vi en avgift på 150 SEK som täcker en del av kostnader vi har för varje paket som ej hämtas ut, och det var detta och frakten till dig vi debiterade dig för.

Vi har även betalat tillbaka summan för kläderna som du inte ville längre ha.

Vi förstår vad du beskrev till oss men vi måste tyvärr hålla oss till våra villkor, så hoppas du förstår det.

Tack för att du handlar hållbart hos oss!
Tveka inte att höra av dig till oss igen om det skulle behövas! Vi hjälper dig gärna.

Önskar dig en trevlig dag!
Med vänlig hälsning, Carla

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jättefina kläder i bra kvalité/skick

Jättefina kläder i bra kvalité/skick. Enkelt att handla och snabb leverans. Är såå nöjd och kommer garanterat handla hos glamupkids igen! :)

8. Jänner 2023

Hej Frida!
Tack för att du tog tid att recensera ditt köp hos oss! 💚💚 Det betyder mycket!
Så roligt att höra att du blev nöjd! Du är välkommen åter! Ha en fin dag idag!

Helnöjd

Enkel hemsida, snabb leverans, rättvist beskrivet, bra prissatt. Är ständigt återkommande kund.

9. Jänner 2023

Hej Sanna!
Tack för ditt omdöme och för att du är en trogen kund! Det betyder mycket för oss! Du gör skillnad 💙💚! Ha en fin dag idag och välkommen åter!

Älskar konceptet.

Älskar konceptet.
De är ärliga och tydliga i sina beskrivningar av kläderna.
Kommer bli fler köp ❤

2. Jänner 2023

Hej Moa!
Tack för dina fina ord! Skönt att höra att beskrivningarna var ärliga och tydliga då vi lägger stor vikt på just det i vår butik!
Tack för att du handlar hållbart hos oss! Välkommen åter! Ha en fin dag idag!

Helt fantastisk företagsidé

Helt fantastisk företagsidé! Kommer använda denna hemsidan så många gånger när min lilla väl tittat ut. Kommer även skicka in urväxta kläder. Snabbt, smidigt och bra med klarna!

27. Dezember 2022

Hej Wilma!
Tack för dina fina ord!!! Va roligt att höra att du vill skicka in dina barnkläder när din lilla väl växt ut dem. Du är så välkommen! Tveka inte att kontakta oss om frågor eller funderingar skulle uppstå! Tack för att du handlar hållbart hos oss och hjälper vår planet, det betyder extremt mycket för oss och våra barn och barnbarn! Ha en fin dag idag och välkommen åter!

Alltid lika nöjd

Alltid lika nöjd! Smidigt överlag att handla, tillförlitliga beskrivningar och snabb leverans. Rekommenderas varmt!

24. Dezember 2022

Hej Sofie!
Tack för att du recenserar din upplevelse hos oss! Det hjälper oss och våra framtida kunder jättemycket! Tack för att du är trogen kund! Du gör skillnad! Ha en fin dag idag och välkommen åter!

Enkelt och snabb leverans

Enkelt och snabb leverans. Levde upp till förväntningarna.

2. Jänner 2023

Hej Jea!
Tack för ditt omdöme! Roligt att höra att kläderna levde upp till förväntningarna! Vi lägger stor vikt på kvalitetssäkra alla våra barnkläder och känns så kul när vi får feedback att det syns! Tack!
Ha en fin dag idag och välkommen åter!

Lika smidigt som vanligt

Lika smidigt som vanligt! Enkelt och bekvämt. Ni gör ett fantastiskt jobb!

28. Dezember 2022
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hej Therese!
Tack för dina dina ord och för att du är en sån fin trogen kund! Det betyder otroligt mycket! Du gör skillnad! Ha en fin dag idag och välkommen åter!

Så bra!

Handlat flera gånger och kläderna är alltid som det är beskrivet. Så nöjd!

10. Dezember 2022
Bewertung ohne vorherige Einladung

Supernöjd

Snabb leverans av varor som verkligen stämmer med beskrivningen de angett. Handlat flera gånger och är alltid så nöjd.

1. Dezember 2022

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr