Prettige kennismaking waarbij ze goed geluisterd hebben en met goede oplossingen kwamen voor onze vragen kwamen. Goede communicatie over onze vragen, heldere offerte en planning duidelijk van tevoren... Mehr ansehen
Goed contact met Stephan en Gerben. Altijd goed bereikbaar en meedenkend. Top service. Kozijnen zijn snel en professioneel gezet door het team. Voor herhaling vatbaar bij een nieuwe klus!
Das haben sich andere Leute angesehen
Wij wilden onze laatste ramen laten…
Wij wilden onze laatste ramen laten voorzien van dubbel glas. Je zou verwachten dat je daarvoor een bedrijf in je eigen regio kiest, maar wij zijn uiteindelijk gegaan voor Glaszetters 031, ondanks dat wij in Rotterdam wonen.
Daar hebben we geen moment spijt van gehad. Het contact met Ezra was ontzettend prettig en professioneel. De plaatsing werd snel ingepland en was binnen een dagdeel al volledig afgerond.
Ik kan Glaszetters 031 dan ook van harte aanbevelen: kundig, snel en communicatief zeer sterk. Nogmaals bedankt, heren!
Goed contact met Stephan en Gerben
Topper voor als je wilt verduurzamen met een goed gevoel
Wij wilden graag verduurzamen dus toen we bij onze buren zagen dat hier keurig werk werd geleverd hebben wij een inmeetafspraak gemaakt voor hr++ glas in onze kozijnen, daarnaast kregen we zulke goede adviezen wat wel en vooral niet te doen met verdere verduurzaming dat we daara gelijk al een goed gevoel kregen . Dat gevoel is vandaag waarheid geworden . Wat een fijn bedrijf met professionele mensen die keurig alles plaatsen en netjes alles achter laten en ook nog nagebeld of alles goed was verlopen waar vind je dat nog ?Voor als je wilt verduurzamen echt een aanrader !. Je maakt ze blij met een kopje koffie met een koekje 🤗 .
Een serieuze aanrader
Het contact vooraf tijdens en achteraf was prettig, doeltreffend en eerlijk. Gemaakte afspraken werden nagekomen. De glaszetters leverden prima werk, waren prettig in de omgang en ruimden alles netjes op. Ook de service is prima in orde; i.v.m. een geconstateerde beschadiging in een ruit werd deze wel geplaatst, maar ook meteen een nieuwe besteld ter vervanging.
Mooi eindresultaat en prettige samenwerking
Hoewel de offerte en de uiteindelijke levering langer hebben geduurd dan verwacht, ben ik zeer tevreden over het gehele traject. De communicatie over de voortgang was prettig en regelmatig.
Het eindresultaat is erg mooi en de schuifpui is van goede kwaliteit. De plaatsing verliep vlot, er is netjes gewerkt en de medewerkers waren vriendelijk en professioneel. Het mooie weer heeft het plaatsen bovendien positief beïnvloed.
De punten waar ik vooraf zorgen over had — het transport via de brandgang en de afwerking na het plaatsen van de pui — zijn beide zeer goed opgelost. Kortom: een zeer positieve ervaring en ik ben uiterst tevreden.
We zijn erg blij met de (dak)ramen en…
We zijn erg blij met de (dak)ramen en pui die geplaatst is. De heren werken netjes, geven goede uitleg achteraf en bellen na om te controleren of alles goed verlopen is. Ondanks wat issues tussendoor is er telkens meegedacht voor een goede oplossing.
Top communicatie en vakmanschap
Alle ramen laten vervangen door HR++ glas. Communicatie was top en het werk werd snel en netjes uitgevoerd. Ze dachten goed mee over details, zoals zwarte sponningen bij de zwarte kozijnen en melkglas in de badkamer. Vriendelijke vakmensen, zeker een partij die ik kan aanraden!
Glas vervangen gehele woning
Door deze partij alle ruiten van ons huis laten vervangen. Communicatie is goed verlopen en de afspraken zijn netjes nagekomen. Het werk is netjes opgeleverd en alles is keurig opgeruimd toen de mannen klaar waren. Ik kan dit bedrijf zeker aanbevelen.
Ik ben zeer tevreden over Glaszetters 031.
Ik ben zeer tevreden over Glaszetters 031! Alles is soepel verlopen; de communicatie, de offerte zag er goed uit en het uiteindelijke werk is prachtig. De eerste dag kwamen 5 hardwerkende en vriendelijke jonge mannen om te starten. Er was sprake van een goede samenwerking onderling. De 2e dag werd het werk afgemaakt. Mijn hele huis is nu voorzien van nieuw glas. Het fijne van dit bedrijf is dat ze ook met timmermannen werken. Een veluxdakraam hebben ze er ook keurig netjes ingezet.
Ik zou dit bedrijf van harte aanbevelen.
Hoge kwaliteit, betrouwbaar, vakkundig
Behulpzaam, optijd netjes volgens planning geleverd en gewerkt. Vakkundige mensen, die meteen goed naar het dak hadden gekeken waar een verrot velux dakraam in was gelaten door de vorige bewoners. Heel netjes alles opgeruimd nadat ze zijn weggegaan.
Betrouwbaar en kundig bedrijf
Op advies van onze buren zijn we met Glaszetters031 in zee gegaan. Een bedrijf met kundige mensen die prettig communiceren, zowel in het voorbereidende traject, het uitvoerende traject en het nazorg traject. In 7 uur tijd hebben twee medewerkers de 11 ruiten vervangen zonder enkele tegenslag. Helemaal goed!
Uitstekende service!
Vanaf het inmeten tot en met het plaatsen gaven ze ons een vertrouwd en professioneel gevoel. Ze zijn erg duidelijk en denken mee met wat je zelf precies wilt, en dat leveren ze dan ook.
Er leeft geen inbouwen en weer wegwezen mentaliteit, maar ze nemen de tijd om alles op de juiste manier te installeren en ook de afronding na de installatie.
Ik kom zeker terug voor toekomstige bouw plannen.
Prima service en komen hun afspraken…
Prima service en komen hun afspraken na. Ze hebben goed werk geleverd en alles netjes opgeruimd.
Goede communicatie en hoge kwaliteit…
Goede communicatie en hoge kwaliteit materiaal en installatie. De installateurs waren kundig en netjes en hebben alles beter opgeruimd, dan wat ik normaal zelf doen
glaszetters 031
glaszetters 031 bij ons aan de steynlaan dubbel glas geplaatst en we zijn erg tevreden over hun werk ,de communicatie vooraf verliep soepel en duidelijk, ze kwamen op de afgesproken tijden en werkten netjes en vakkundig alles werd keurig afgewerkt en de ruimte werd schoon achtergelaten, je merkt meteen verschil in isolatie en geluid ,zeker een aanrader
Super service
Voor de vervanging van de ruiten door hr++ beglazing hebben we een goede uitleg gehad en de vervanging ging daarna heel snel en soepel. Ook al paste de glaslatten niet zijn ze blijven zoeken naar een goede oplossing, we zijn zeer tevreden met het resultaat.
Een echte aanrader, altijd correct en duidelijk.
Vakkundige en vriendelijke medewerkers
Vakkundige en vriendelijke medewerkers, die goed meedenken in het vinden van oplossingen. Werkzaamheden zijn keurig verricht.
Wij zijn super tevreden met het werk…
Wij zijn super tevreden met het werk wat Glaszetters031 heeft opgeleverd, binnen een tijdbestek van nog geen 5 uur hadden ze alle 14 ramen van onze woning vervangen, waaronder 4 st. grote ruiten die met behulp van een kraan wagen geplaatst moesten worden.
Echt een top team.
Bedankt!
Vertrouwd uw dubbelglas vervangen door HR++ glas
Boven leeuwen,
Wij hebben onze kunststof schuifpui, ramen en deur met dubbelglas laten voorzien van HR++ glas.
Glaszetters031 heeft deze klus voor ons heel netjes uitgevoerd. In slechts één ochtend zijn de 14 ruiten geplaatst op de begane grond van onze woning. Na enkele dagen met nachtvorst, zien we dat onze ramen, aan de binnenkant, niet meer vochtig zijn. Ook voelt het een stuk aangenamer aan, in de woonkamer.
De prijs, kwaliteit en de manier van werken van Glaszetters031 is dik in orde. Plannen om ook HR++ glas aan te schaffen, dan zeker ook dit bedrijf contacten!
Fijn bedrijf dat afspraken nakomt
Fijn bedrijf dat afspraken nakomt! Vakkundige plaatsing door zeer nette jongens. Een ruit was verkeerd ingemeten, deze werd direct opnieuw besteld en werd kort daarna al geplaatst, hier werd ook rekening gehouden met wanneer dit voor mij kon. Na de plaatsing ben ik nog gebeld om te vragen of alles naar wens is verlopen. Ik ben zeer tevreden!
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.