Global Network Bewertungen 28

TrustScore 3 von 5

3,0

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

PLEASE KEEP OFF ONLINE SCAMMERS Globalsciencesnetwork They conned me of around £115 for a a supposed Conference on Mental Health & Wellbeing in Malta on February 16th. I am doing my best to get my m... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Jeg har som medlem af Global Network i to år bl.a. haft lejlighed til at træne korte og præcise præsentationer af min virksomhed, fået styrket mit netværk og modtaget god inspiration til at øge synlig... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Varmeste anbefalinger af Global Network. Møderne er godt ledet og struktureret. Jeg får værdifuld feedback på min virksomhed og jeg får ny inspiration og nye vinkler med hjem hver gang. Jeg blive... Mehr ansehen

3,0

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Et netværk der giver energi, inspiration og stærke relationer

Som fotograf får jeg virkelig meget ud af at være en del af GLOBAL-NETWORK. Det er et netværk, hvor jeg møder en masse spændende mennesker på tværs af brancher, og hver gang går jeg derfra med ny energi, inspiration og gode relationer. For mig er det ikke bare netværk – det er et fællesskab, der giver værdi både personligt og professionelt.

19. September 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

nye leverandører, samarbejdspartnere og kunder.

Jeg har efter få gange i min lokale gruppe fået nye leverandører, samarbejdspartnere og kunder.
Møderne er stramt styret af en fastlagt agenda, så man ikke spilder sin tid.
Møderne byder bl.a. på indlæg om relevante emner fra personer som holder til i de andre netværksgrupper i Global Network.

13. September 2023
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Hyggelig kaffeklub

Hyggelig kaffeklub. Har været med i 1 år. Det har givet absolut ingenting. Har en følelse af, at netværket mest eksisterer for Global Networks egen skyld. Amatøragtig hjemmeside som absolut ikke er opdateret m.h.t. mødeledere og grupper.

26. Oktober 2022
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Netværk som virker..

Netværk som virker..
Jeg har deltaget i Global Network i et halvt år, og er fald og tilfredst med det som netværket og møderne har givet mig allerede. Har fået direkte ordre i min forretning, samt en masse godt faglig sparring.

Kan varmt anbefales hvis du gerne vil sætte lidt skub i dit netværk og have noget sparring som selvstændig..
Mikkel Bergsted. Bjarnes pølser ApS

6. Oktober 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God inspiration og brugbart netværk

Jeg er netop kommet hjem fra et Global netværks møde, fuld af inspiration og nu husker, hvorfor jeg startede i denne gruppe.

Jeg er tilbage efter at have holdt en pause. Stoppede fordi jeg havde for travlt, men kan se at jeg stadig får henvendelser, der kommer fra mine tidligere netværksmøder. Udmeldingen skete smertefrit, for jeg opsagde mit medlems skab i tide og jeg blev budt velkommen, da jeg igen ville med på holdet.

I vores gruppe i Holbæk har vi god sparring med hinanden og giver feedback på den præsentation vi giver. På den måde bliver jeg bedre til at fortælle om min virksomhed, så det er kort og præcist.

I vores gruppe er vi gode til at møde ind til tiden og kommer stort set hver gang, for kun på den måde kan vi hjælpe hinanden til at blive bedre. Netværk virker nu engang bedst, hvis man kommer regelmæssigt til møderne.

Relationen med de øvrige deltager gør at vi får ambassadører til vores virksomheder, fordi de husker at fortælle deres omgangskreds og samarbejdspartnere at de trygt kan køre ud til min virksomhed og handle med mig. De kender mig og anbefaler mig gerne. Det er svært at måle i kroner og øre, men det giver kunder i min butik! Når kunderne først er her i butikken, så gør jeg mit bedste for at give dem en god service, så jeg lever op til den anbefaling jeg har fået fra mit netværk.

Derfor giver jeg min varmeste anbefaling til Global Network og tænker at gebyret er godt givet ud, for ikke mange steder kan jeg få så meget markedsføring for det årlige gebyr jeg betaler.

21. September 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Godt erhvervsnetværk med en fri og let tone

Jeg har været medlem af Global Network i mere end 4 år. Netværket har en fri og let omgangstone og sørger for at man får øvet sin elevatortale, modtager feedback herpå, hører nogle gode indlæg og møder nogle spændende mennesker.

De fleste virksomheder der er repræsenteret i Global Network er små virksomheder og solo selvstændige - men man har et bredt netværk man får gavn af.

Global Network har mange netværksgrupper omkring København - og noget af det jeg værdsætter mest, er muligheden for at besøge forskellige netværk og møde endnu flere på den måde.

16. September 2022

Rigtigt godt netværk

Rigtigt godt netværk hvor deltagerne virkelig prøver at hjælpe hinanden og med masser af muligheder for at komme rundt og mødes med mange spændende mennesker.

15. September 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Stop, lad vær, gør det ikke!!

Stop. Lad vær, gør det ikke!!
Det er det koncept hvor jeg tænker at jeg har spildt både tid og penge, og absolut ingenting fået i retur.
Jeg er oprigtigt ked af at jeg ikke brugte mine penge på reel rådgivning og vejledning. Istedet for dette. Jeg føler mig både snydt og bondefanget af Global networks koncept.

6. April 2022

Varm anbefaling

Global Network er for mig en rigtig god måde at udvide mit professionelle netværk. Der er altid god stemning og vi hjælper hinanden med at skabe forretning.
Global network Svendborg har mange gode faste medlemmer igennem mange år, hvilket beviser udbyttet af netværket.
Det er med netværk som alt andet her i livet. Hvis du giver en hjælpende hånd får du ofte én eller flere igen.

25. März 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg sidder i flere netværk og kan…

Jeg sidder i flere netværk og kan blandt dem varmt anbefale Global Network.
Jeg sidder i Odense gruppen på femte år og har som fotograf fået god hjælp til at få kontakt til nye kunder gennem gruppens store netværk.
I gruppen har jeg også fundet flere solide samarbejdspartnere, der ud over at sende opgaver i min retning, også altid står klar med hjælp på tværs af deres kompetencer.

20. März 2022

Varm anbefaling.

Jeg har været med i GlobalNetwork i Svendborg i de sidste 3 år og ligeledes i Odense gruppen i de sidste 2 år. Jeg nyder samspillet med de andre medlemmer og går altid fra møderne med et smil på læben. Jeg kan takke medlemmerne for rigtig mange gode kontakter og nye samarbejdspartnere, det er guld værd.
Som udefra kommende, kan Svendborg være en svær by at komme ind i, men her kommer netværket virkelig til sin ret.
Kan varmt anbefale Global Network, hvis du ønsker at udvide dit professionelle netværk.

11. März 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har været medlem af GLOBAL-Network…

Jeg har været medlem af GLOBAL-Network i København i snart tre år, og jeg har kun godt at sige om netværket og min gruppe.

Jeg har fået rigtig mange nye kunder, og derudover har jeg fundet gode samarbejdspartnere, fået styrket min forretning og udviklet mig meget personligt.

Jeg vil varmt anbefale GLOBAL-Network til alle :-)

17. September 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Fuldstændigt ligegyldigt net værk.

Fuldstændigt ligegyldigt net værk.
Samme møde hver anden uge, med samme ligegyldige runde.
Når man finder ud af det er spild af tid, og vil ud af det, er man bundet på hænder og fødder.
Ingen som helst flexibilitet, kun inkasso trusler fordi man ikke vil være med mere
Hold jer væk

9. Juni 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

One important thing to note about them…

One important thing to note about them is they tell you there are restictions to what you can withdraw per server. which makes no sense at all I'm truly happy and satisfied to take part of this service still a good platform. I strongly recommend it. Got back all of my money worth $600k USD from them, because they should not be trusted, and if you want to get your cash out you can contact @HITHFX On telegram.

22. April 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Pas på det der står med småt I…

Pas på det der står med småt I kontrakten med GLOBAL-Network!

Som nystartet selvstændig havde jeg brug for at udvide mit netværk. Derfor valgte jeg at starte i GLOBAL-Network selvom det var dyrt. Jeg deltog aktivt hver anden uge i en gruppe på 5-7 aktive medlemmer. 30% af medlemmerne i denne gruppe holdt ca. 3-6 måneder før de stoppede. Over en periode på 5 måneder havde vi 3 nye teamledere der hurtigt stoppede osv..
Jeg fik heldigvis hurtigt via. eget netværk faste storkunder. Jeg ønskede derfor at melde mig ud. Her kom problemet - De ville have et MEDLEMSGEBYR FOR ET HELT EKSTRA ÅR PÅ kr. 8.400,-. (Dette står med meget småt i deres generelle betingelser.) Jeg prøvede at tage en dialog med firmaet omkring rimeligheden, men blev i stedet truet med inkasso.
Jeg har været i andre netværksgrupper og jeg tror på netværk, men ikke via GLOBAL-Network der har givet mig flere omkostninger end omsætning.

Lars Pries
Sælgerrådgivning.dk

4. Oktober 2020
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Gode oplevelser og kontakter med hjem i rygsækken

MËRK Design og Innovation blev i efterår 2019 inviteret med som gæster hos Global Network i Slagelse Gruppen. Der manglede en deltager fra vores branche (markedsføring og CSR), så det ville være oplagt at vi deltog på mødet for at se om det var noget for os.

Allerede ved vores første netværksmøde fik vi et indblik i hvorfor det er så enormt vigtigt og essentielt at være en del af en netværksgruppe.

Vi blev taget godt imod og der var en rigtig god og behagelig stemning. Møderne hver anden onsdag er godt struktureret og der er ved hvert møde et spændende indlæg efter gruppens ønske. Vi får god inspiration, værdifuld feedback nye vinkler med hjem hver gang vi deltager.

Det er en stor fordel at man med denne netværksgruppe har mulighed for at besøge de andre grupper i hele landet. Det er også en fed mulighed at man som virksomhed har mulighed for at komme ud og holde 15 minutter oplæg - vi har brugt dette i 4 forskellige grupper og haft gode erfaringer med det.

Både jeg og MËRK har får en masse gode oplevelser og kontakter med hjem i rygsækken. Jeg giver mine varmeste og bedste anbefalinger og vi ser frem til at være medlem mange år endnu.

11. November 2019
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Værdifuldt netværk der virker og gør dig stærkere!

Jeg har været medlem af Global Network i få måneder og må sige, at jeg får fuld valuta for pengene. Allerede efter første møde, blev jeg inviteret til at lave et indlæg på 15 min. Mødelederen var så venlig at poste et opslag med foto på LinkedIn, hvilket resulterede i at jeg kort efter blev booket til at holde et foredrag, og så var kontingentet tjent hjem. Hvor meget du får ud af det afhænger af, hvor meget du giver. Dit mindset skal helst være: “Hvordan kan jeg bedst hjælpe mine netværkskolleger”, så kommer det andet helt af sig selv. Det er en naturlov :) Én af fordelene ved Global Network er, at du har mulighed for, at besøge alle landets grupper. Hvis du sørger for at få alles visitkort og efterfølgende inviterer dem til at blive en del af dit netværk på LinkedIn, hvor mange nye spændende forretningsfolk, kan du så ikke nå ud til? Rigtig mange ikke :) En anden stor fordel er, at du til hvert møde har mulighed for at forbedre og finpudse din elevatortale, så du på et tidspunkt kan levere en stærk, inspirerende og humoristisk tale, der sparker r.. Også fordi du får feedback fra medlemmerne. Det synes jeg er meget værdifuldt, og det er med i prisen. Hvad koster et salgskursus i taleteknik? Så hvis du sætter dig for at få det maksimale ud af Global Network, vil det give dig værdi. Men hvis du omvendt ikke byder ind, og bare sidder og venter på, at dine netværkskolleger skal købe af dig, ja så spilder du måske din tid. Jeg vil opfordre jer alle til virkelig at bruge netværket.. jeg tror ikke I vil blive skuffet. Jeg har som skrevet allerede fået meget ud af det på de par måneder, som jeg har været medlem, og jeg er overbevist om, at det slet ikke er toppet, og jeg har det bedste til gode.
Bedste hilsner Ole Larsen

10. Oktober 2019
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Varmeste anbefalinger af Global…

Varmeste anbefalinger af Global Network.
Møderne er godt ledet og struktureret. Jeg får værdifuld feedback på min virksomhed og jeg får ny inspiration og nye vinkler med hjem hver gang. Jeg bliver skarpere på min egen virksomheds budskaber og potentiale.Jeg får god energi med hjem.
Jeg får mulighed for at besøge grupper i hele landet.
Jeg oplever fuld åbenhed og tydelighed omkring formen/betaling osv (hvis du læser nogle af de negative kommentarer herunder, kan jeg på ingen måde genkende det).
Hvis du er nysgerrig, så kig ind :) . Det er jo helt uforpligtende.

27. September 2019
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr