Banner for Globalcardshop

Globalcardshop Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Geweldig bedrijf, altijd goede service, alles netjes op tijd en eerlijke prijzen. Kan altijd terecht voor advies en uitleg over Pokemon kaarten / sets. Global Grading ook ideaal, in Nederland laten... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Top service! Duidelijke en vriendelijke communicatie, reageren snel op vragen en zijn zeer vakkundig. Handelen vanuit passie en zijn servicegericht. Review van Fluffy Dragon slaat nergens op en st... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Meerdere bestellingen geplaatst bij Global Card Shop en telkens super tevreden. De prijzen zijn prima en de levering is snel. De pakketten zijn altijd zorgvuldig verpakt. Ik had meerdere pre orders... Mehr ansehen

1. Sammelkartengeschäft
  2. Kinderspielzeuggeschäft
  3. Sammlergeschäft
  4. Spielefachgeschäft
  5. Hobbygeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

GlobalCardShop – jouw betrouwbare partner voor alles rondom TCG Bij GlobalCardShop draait alles om de wereld van Pokémon. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbieden van Pokémon-kaarten, verzamelproducten, accessoires en exclusieve items voor zowel beginnende trainers als doorgewinterde verzamelaars. Onze missie is om elke klant een eerlijke, transparante en plezierige winkelervaring te bieden. We leveren snel, zorgvuldig en met aandacht voor kwaliteit, zodat jij met een gerust hart jouw collectie kunt uitbreiden. Van sealed producten tot losse kaarten en speciale sets: je vindt het allemaal bij GlobalCardShop.

Welkom bij Global Cardshop

Vom Unternehmen geschrieben

De betrouwbare specialist voor iedere TCG-liefhebber en verzamelaar
Onze missie is om elke klant een eerlijke, transparante en veilige koopervaring te bieden. Wij leveren snel, zorgvuldig en met maximale aandacht voor kwaliteit, zodat jij met een gerust hart jouw collectie kunt uitbreiden. Waarom kiezen klanten voor Global Cardshop? Breed assortiment: Een zorgvuldig geselecteerd aanbod van diverse Trading Card Games en hoogwaardige beschermingsmaterialen. Transparant en Eerlijk: Duidelijke communicatie en een klantgerichte service staan bij ons altijd op de eerste plaats. Kwaliteit en Zorg: Al onze producten worden met de grootste zorg verpakt en verzonden.

Promotion box for Globalcardshop

Goedkoopste Webshop van Nederland!

Voorraad van alle Trading Card Games, Vandaag bestelt morgen onderweg!

Hervorragend

2 Sterne
1 Stern

Bittet Kunden um Bewertungen

Hat 75 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Alle Bewertungen

117 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Het pakketje is met zorg geleverd

Het pakketje is met zorg geleverd
En ben blij met mijn bestelling
Ik bestel zeker weer bij global cardshop

15. Juli 2026

Antwort von Globalcardshop

Bedankt voor je mooie review! 😊 Fijn om te horen dat je tevreden bent. Veel plezier met je bestelling en graag tot de volgende keer bij Globalcardshop!

Top geregeld

Top geregeld, goed verpakt en netjes op tijd.

9. Juli 2026

Antwort von Globalcardshop

Bedankt voor uw mooie review! Fijn dat alles naar wens is verlopen.

Prima shop!

Snelle levering, leuke mensen, goede communicatie. Aanrader.

5. Juli 2026

Antwort von Globalcardshop

Bedankt voor je mooie review! We waarderen je feedback enorm. Heel veel plezier met het openen van Pitch Black! 😊

Legit en betrouwbaar

De kaart die ik kocht was erg goed verpakt en beschermd, het is duidelijk dat ze hun best doen.

30. Juni 2026

Antwort von Globalcardshop

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat de kaart goed en veilig is aangekomen. Veel plezier ermee!

Bestelling

Snel verstuurd, goed verpakt en op tijd geleverd.

12. Mai 2026

Antwort von Globalcardshop

Bedankt voor uw prachtige beoordeling! Fijn om te horen dat u tevreden bent. We stellen uw vertrouwen en positieve feedback zeer op prijs.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De bestelling is goed aangekomen

De bestelling is goed aangekomen. Bedankt!

12. Juni 2026

Top bedrijf

Top bedrijf! Met goede communicatie

27. Juni 2026

Topshow

Ik heb inmiddels meerdere goede ervaringen met Global Cardshop en ben zeer tevreden. Recent heb ik via de website een booster box besteld voor mijn sealed collectie. Omdat de staat van de doos voor mij als verzamelaar cruciaal is, had ik dit in de bestelling aangegeven. De box kwam perfect (mint condition) aan, echt super netjes verpakt!
​Daarnaast ben ik ze ook tegengekomen op een beurs. Ondanks dat het daar erg druk was, namen ze uitgebreid de tijd voor me om advies te geven. Je merkt echt dat ze passie hebben voor de hobby. Ik heb er ook nog eens hele mooie deals kunnen sluiten. Of je nu online bestelt of ze fysiek ontmoet, de service is top. Absolute aanrader voor iedere verzamelaar!

Antwort von Globalcardshop

Wat een geweldige review, bedankt! Het doet ons veel plezier om te lezen dat u zo tevreden bent. Uw positieve woorden zijn een mooie waardering voor ons team. Graag tot een volgende keer!

Perfecte levering

Perfecte levering

super goede service

super goede service

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Shoutout naar skef en global snelle…

Shoutout naar skef en global snelle levering Betah

Antwort von Globalcardshop

Bedankt voor de geweldige review! 😄 We geven de shoutout met plezier door aan Skef – die kan de complimenten vast wel waarderen! Fijn om te horen dat de levering zo snel was. Veel plezier met je bestelling en graag tot de volgende keer!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Topp alles

Snel en makkelijk

28. Mai 2026

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Waardeloos bedrijf om je kaarten te…

Waardeloos bedrijf om je kaarten te laten graden bij PSA. Nu bijna 9 maanden verder niks; reageren niet op mailtjes. 1 medewerker die IG-account beheert heeft een attitude (grote mond). Zogenaamde service? Ja, wat precies.

8. Juni 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung

Beste TGYGL,

Vervelend om te horen dat je dit zo hebt ervaren. Helaas heeft een bedrijf zoals wij geen invloed op de termijn waarop deze kaarten terug komen. Zoals iedereen weet heeft PSA een aardige achterstand opgelopen. Heb je voor mij misschien een ordernummer, dan kan ik voor je kijken wat eventueel de status is van je kaarten. Ik zou er wel vanuit gaan dat deze nog niet terug zijn.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Gaat goed, kan beter

Heb al 15 jaar niets met mijn verzameling gedaan, maar nu voor het eerst kaarten van zolder gehaald om eens bij PSA te laten graden. Dat vond ik best spannend, maar de goede reviews en de publieke optredens van de mannen achter Global Card Shop gaven mij genoeg vertrouwen.

Mijn waardevolle kaarten wilde ik liever persoonlijk afgeven, maar aangekomen bij het bedrijfsadres bleek het een vestiging van All Safe Storage te zijn. De bediende wilde niet tekenen voor ontvangst, ik ontving géén ontvangstbevestiging vanuit Global Card Shop en telefoontjes werden niet beantwoord.

Dit leverde veel stress op en ik had zelfs even het gevoel dat ik was opgelicht. Via het telefoonnummer van zusterbedrijf Global Grading toch in contact gekomen en alsnog een ontvangstbevestiging gekregen.

Vanaf dat moment was het afwachten, maar dat weet je van tevoren. Deze week gebeld dat ik de kaarten op een beurs kon komen ophalen. Daar heb ik van dichtbij ervaren dat het echt wel een professionele partij is met deskundige en behulpzame medewerkers.

Wie vaker kaarten instuurt, zal het minder belangrijk vinden, maar voor mensen zoals ik (die de afgelopen jaren onder een Geodude hebben geleefd wat de hele business rond Pokémonkaarten betreft) geef ik Global Card Shop als feedback mee om iets beter in de communicatie te zijn om mij als klant het gevoel te geven dat de kaarten in goede handen zijn. Verder prima gasten en een goede service, dus alsnog een dikke voldoende van mij!

25. April 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr