Det som drar ner betyget är valet av transportbolag, Bring. Bing's status sida visar att ni inte har levererat till dom förrän dagen innan det kommer fram vilket ger känslan att paketet inte är på... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jag fick vid beställningen, reda på att det kunde ta lite tid innan varan skulle levereras. Men tiden för leverans sköts fram några gånger. Ok det kunde jag leva med. amen sen kom ett meddelande fr... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Mycket trevligt och professionellt bemötande hos kundtjänst, där han hade god kunskap om både produkten och leveransförfarandet. Mycket bra kvalitet på produkten (Trädgårdshägn Grön 5 X 10 cm 150 cm,... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jag är mycket nöjd med leveransen. Tyvärr är jag lite negativ till prissättningen då jag hittade andra leverantörer som hade 30% lägre priser, men ingen av dessa kunde leverera så snabbt som GlobalToo... Mehr ansehen
Kvalitetsverktyg , maskiner, säkerhet och tekniska artiklar säljs billigt på nätet. Kvalitetsprodukter till förmånliga priser. Produkter som du inte hittar någon annanstans - imponerande urval "
Østre Alle 6, 9530, Støvring, Dänemark
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Snabb kundservice, stort utbud!

Antwort von Globaltools.se
Bra pris, bra produkter, snabb frakt. Enda som kan bli bättre är packningen av i mitt fall trallskruv då de 3st askarna inte hade något packningsmaterial runt sig så de låg still i kartongen de skickades i så hade skruvaskarna öppnats i frakten och skruven åkt ut i kartongen! Men förutom det så är jag nöjd

Antwort von Globaltools.se
Enkelt att beställa och snabb leverans kommer ha mycket skoj när jag skapar mina verk

Antwort von Globaltools.se
Mycket snabb leverans direkt hem till dörren!

Antwort von Globaltools.se
VI är nöjda med leveransen. Inom utlovad tid och produkten motsvarade förväntningarna.

Antwort von Globaltools.se
Bra produkter, hittar vad jag letade efter, med super snabb leverans och väl packad. Super rekommenderar!!!

Antwort von Globaltools.se
Jag är nöjd med både beställning, service när jag ringde kundservice, leverans, varan jag beställde.
Kommer att beställa igen!

Antwort von Globaltools.se
Rätt saker och snabb leverans. 👍

Antwort von Globaltools.se
Köpte trallskruv, 9 paket. Tre av paketen hade öppnat sig när dom levererades. Och skruven hade trillat ur och låg lösa i lådan.
Annars billigt och snabb leverans. Rekommenderas.

Antwort von Globaltools.se
Perfekt fick det jag ville ha. Snabb leverans från Danmark.

Antwort von Globaltools.se
Kontinuerlig mailuppföljning och Mycket snabb leverens .

Antwort von Globaltools.se
Inget händer när jag trycker på startknappen. Det är dåligt, tycker jag.
Urdåligt./Torbjörn
Tack för ett snabbt svar! Framförallt tack för manualen, men det hade kanske varit ännu bättre om den hade kommit direkt tillsammans med maskinen. Jag tog hem en manual från nätet, men den jag fick nu var mycket bättre och väldigt klargörande!
Torbjörn

Antwort von Globaltools.se
What a disaster customer service they have. Ordered a band saw which got security switch broken just after few pushes, requested a repair/spare, everything was ok until that point. Was told I'dd get one, but after 4 months still haven't got any.
They say that it's been already sent and I haven't picked it up, but haven't got any notification or anything that I should pick something.
Have got really harsh feedback from their customer service that they don't want to spend anymore time to deal this thing and I have screwed things.. Luckily I know that the ARN is my last option to get things sorted and that means even more time to spend from their end.
Anyways I hope you all the bad things in business.

Antwort von Globaltools.se
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.