Goalgear Bewertungen 37

TrustScore 2 von 5

2,1

Beställde en tröja 13/12 til julklapp. Efter flertalet mail fram och tillbaka där de kom med ursäkter varför leveransen dröjde så meddelade att jag i april att jag ville ha pengarna tillbaka. Då fick... Mehr ansehen

Så oseriösa!! Skickat 9 mail och får inte min beställning på 2 tröjor som beställdes i januari. Som present. De skickade mail om att kinesiska nyåret gjort att allt hamnat efter men att leveranser s... Mehr ansehen

Ser att många ger dåliga betyg vet inte vad detta kan bero på hade ett jätte bra kund bemötande och inget att klaga på från mitt håll sjukt proffsigt 👍

UNDVIK!!! Efter att inte fått köpta varor på flera månader, ingen återbetalning och inget svar på mail så anmälde jag hos Klarna och fick så småningom tillbaka mina pengar. Men det var nog mest på g... Mehr ansehen

2,1

Mangelhaft

TrustScore 2 von 5

Precis som alla andra redan skrivit…

Precis som alla andra redan skrivit undvik detta företag, beställde två träningsoveraller som inte dyker upp. Skickade beställning i mellandagarna och när jag inte fått ett spårningsid efter 3 vevkor hörde jag av mig. Fick som svar att de haft problem och att det var löst och de skulle påbörja alla ordrar igen. När inget hänt efter ytterligare 1 vecka hörde jag av mig igen och har inte fått npgot svar. Tur jag valde Klarna. Undvik detta företag.

28. Dezember 2024

Inte seriöst!

Beställde 2 tröjor den 18 december med förhoppning om leverans till jul (medveten om kort tid). Frågade om status 29 dec fick till svar att de har problem med tredjepart (leverantör).
Har därefter, med ett par dagars mellanrum, skickat 5st email med fråga om status. De har inte besvarats alls.

Update 20250312
Efter mängder av påtryckningar fick jag den 7:e februari igenom upphävt köp. De svarade och bekräftade att full återbetalning genomförts samma dag.
Återbetalningen är dock ännu inget som varken jag eller Klarna mottagit ännu, Klarna undersöker ärendet vidare.
Väntar med spänning.

28. Jänner 2025

Beställde 2 tröjor 24 december 2024

Beställde 2 tröjor 24 december 2024. Väntar forfarande att få mina varor levererade. Mejlade företaget efter 3 veckor angående leveransen, fick svar att de har problem med sina tredje partner som fördröjer det hela. Men skulle få paket skickat med tagg så snart som möjligt, har inte fått en uppdatering ännu. Med några enkla Googlingar som jag definitivt skulle gjort tidigare märker man att det är ett lur företag. Ett anonymt företag som man knappt kan nå, undviker svar på frågor och låssas som allt är normalt när man väntar månader för 2 tröjor. Känns som ett Kina företag som är skrivet i Sverige som lurar kunder, beställ inte här!

27. Jänner 2025

Tänk dig för..

Tänk dig för... Har inget eget lager. Tar från tex Kina. Vilket, som i vårt fall, kan då ta minst 6 veckor från beställning till leverans. Rekommenderas inte om du vill ha snabb leverans.

17. Jänner 2025

Bluff

Varit i kontakt med dem flera gånger då paketet inte kommit fram. Tog 2 månader. Skulle ha varit en julklapp. När tröjorna anlände var de i vuxenstorlek. istället för 9-10 år som beställdes.
De beställer själva från Kina och tar inget ansvar

16. Jänner 2025

Beställde 2st fotbollströjor där det…

Beställde 2st fotbollströjor där det står att storleken är 13-14 år /Xl.
Trodde ju verkligen att den skulle passa min snart 13 årige son.Men Nej,den var stor och kunde passa en vuxen.Och när man ville returnera, så fick jag göra det till Kina.
Ingenstans på deras hemsida står det att returer görs dit och att man betalar dom själva.
Bluffföretag.
Företaget registrerad i Sverige men verkar i Kina.
Handla inte hos dom.

13. Jänner 2025

No support och lång leveranstid

Jag köpt en tröja som julklapp
I mitt av september 2024 som är inte komit än ( idag 07-01-2025). Jag har skrivit ett mejl runt 20 Dec om status updates de har inte svarat än. Väldigt missnöjd

7. Jänner 2025

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen