Nieuwe kozijnen laten plaatsen door dit…
Nieuwe kozijnen laten plaatsen door dit bedrijf.
Wat een ontzettend vakwerk.
Meedenken in ideeën en ontzettend veel passie in hun werk.
Toppers en ik zou dit bedrijf bij iedereen aanbevelen.
Wij zijn een familiebedrijf en richten ons naast de zakelijke markt ook op de consumentenmarkt. We bieden aan : op en aanbouw, kozijnen hout en kunststof, dakkapellen en trappen. Bij ons is er erg veel ruimte voor overleg, wij leveren geen standaard product af, alles is maatwerk.
Roombekerveld 17 Enschede, 7523 JP, Enschede, Niederlande
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Nieuwe kozijnen laten plaatsen door dit bedrijf.
Wat een ontzettend vakwerk.
Meedenken in ideeën en ontzettend veel passie in hun werk.
Toppers en ik zou dit bedrijf bij iedereen aanbevelen.
Wij zijn zeer tevreden zowel over de wrkwijze als het resultaat van de werkzaamheden. Van Merlevoort heeft onze woning een schitterend nieuw aanzicht gegeven.Hun tips tot een paar wijzegingen werkte daar zeker aan mee.
Mijn dakkapel en nieuwe schuifpui zien er prachtig uit. De jongens hebben deze twee klussen zeer professioneel uitgevoerd. Ze werkten netjes, de communicatie verliep prettig. Dit bedrijf is absoluut aan te raden!
Vanaf het eerste contact met de heren van Merlevoort bouwprojecten had ik meteen een goed en vertrouwd gevoel. Tijdens het inmeten werden al mijn vragen en onduidelijkheden duidelijk en geduldig beantwoord. Alles werd helder uitgelegd en er waren achteraf geen verrassingen.
De mannen die alles kwamen plaatsen zijn echte vakmensen. Ze werken netjes, denken mee en lossen eventuele dingen direct en vakkundig op. Ook wanneer je vraagt of er iets extra’s gedaan kan worden, wordt daar niet moeilijk over gedaan.
Ik kan dit bedrijf dan ook van harte aanbevelen. Het is een jong, dynamisch en professioneel bedrijf waar ik zonder twijfel opnieuw zou bestellen. Ze nemen het hele proces uit handen en zorgen voor een perfect resultaat. ⭐⭐⭐⭐⭐
Zeer vriendelijke mensen, zowel Rutger die kwam inmeten en alle afspraken maakte als de jongens die de kozijnen kwamen plaatsen. Kundig, vriendelijk, harde werkers. Ruimen elke dag netjes alles op. Kleine extra verzoekjes als de brievenbus ophangen waren geen probleem. Wij zijn zeer tevreden over dit bedrijf. Een echte aanrader.
Wij hadden een aanvraag gestuurd voor een dakkapel aan de voorkant van ons huis. Binnen een uur belden ze al terug voor wat aanvullende vragen. Vragen waar wij niet eens aan gedacht hadden, ze denken echt goed mee! Uiteindelijk keurig werk afgeleverd!
Bij een goede vriend van ons hebben zij een schuifpui en alle kozijnen en deuren vervangen, echt top gedaan alles ziet er keurig uit en Alister de zoon van Rutger is een echte vakman, voor alles weet hij een oplossing👍
Wij hebben zeer recent een dakkapel renovatie laten uitvoeren door Mervado.
We zijn zeer tevreden met het eindresultaat en ook de deskundige uitvoering van het werk: Een nieuw kozijn met draai-kiep raam erin en de zijkanten van de kapel afgewerkt met Keralit panelen.
De vlakke delen zijn afgewerkt met Trespa in de kleur die we gekozen hebben.
We hebben ook het bitumen dakje laten doen.
Bij het bitumen dakje ontstond er een vertraging / probleem, maar dat is in goed overleg op een goede manier opgelost.
We zijn heel tevreden met het eindresultaat en we hebben nu een onderhoudsarme dakkapel die weer heel wat jaren mee kan. Het is plezierig om de dakkapel nu te zien op het dak. Hij ziet er goed uit
Fantastische ervaring met Rutger & zoons! Van inmeten tot na-service: heel fijn contact, alles is bespreekbaar. Kunststof kozijnen laten plaatsen, dus op voorhand een flinke klus. Alles is uitstekend verlopen, er is netjes gewerkt en resultaat is prachtig. Heel erg bedankt voor alles, we raden jullie bij iedereen aan!
Zeer vriendelijk en vakbekwaam bedrijf. Ze hebben onze boeiboorden aangepakt en het resultaat mag er zijn! In de toekomst nemen we zeker weer contact op met Rutger.
Fijn contact komen afspraak na plaatsing zeer professioneel en zorgvuldig. Denken mee in oplossingen volgende kunstof kozijnen gaan weer via mervado toppers. Ook mijn dak had lekkage hier denken ze ook in mee en komen met collega die dat kan oplossen. Wat zeer fijn is dat je niet voor af hoeft te betalen. Raad iedereen hun aan vriendelijke groet fam. Heidbuurt
Wij hebben ontzettend goede ervaring met Goedekozijnen.nl Rutger en zijn zoons hebben echt vakwerk verricht aan onze woning. Wij hebben door hen 2 zwarte kunstof dakkapellen laten plaatsen. Ze zijn nog mooier geworden dan dat ik van tevoren had gedacht. Super afwerking, werken netjes,komen hun afspraken na, zijn heel vriendelijk en gezellig, ruimen alle rommel op na het werk en hebben een hele goede prijs/kwaliteit verhouding. Vanuit ons een echte aanrader en een volgende klus besteden wij weer aan hen uit.
Ik heb hele goede ervaringen met Mervado. Zij hebben bij ons een plat dak geplaatst, een doorbraak in een dragende muur en kozijnen, een schuifdeur en voordeur geplaatst.
Goede expertise, realistische tarieven en een leuke ploeg om over de vloer te hebben.
Rafael heeft de kozijnen super goed geplaatst. Het was snel en uiterst correct
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.