Zeer goede ervaring, alles loopt vlot... Toch een kleine opmerking, ik had 3 retour vluchten nodig en 1 enkele reis. Daarvoor moest ik wel tweemaal het proces doorlopen en een aparte boeking maken;... Mehr ansehen
De Site is heel duidelijk en de vluchten zijn makkelijke te boeken. Alle details die nodig zijn om bij te boeken komen te voorschijn zodat je zeker alles goed kunt plannen.
Goed, maar veel meer kosten als aan het begin aangegeven. En een stap teruggaan laat de boeking weer van voor af aan beginnen.
De verschillende vluchtmogelijkheden waren heel duidelijk. Bij elk supplement was ook een duidelijk uitleg. Ik heb wel 3 maal alles opnieuw moeten ingeven omdat er telkens een error was. Uiteindelijk... Mehr ansehen
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
zeer snelle en correcte afhandeling
naam verwarring
Het is heel raar dat jullie niet de hele naam die op het paspoort staat gebruiken.
Op het einde staat er dan een waarschuwing dat het moet ingevuld worden zoals het op het paspoort staat of je kan niet vliegen.
Dat is heel verwarrend want wat is het nu? De middelnamen staan dus wel degelijk op het paspoort.
Goed
Gemakkelijk in te vullen
Gemakkelijk in te vullen. Indien iets vergeten werd dit duidelijk aangeduid
Goede servies
Goede servies , vlot antwoord,en zeer behulpzaam
Vlucht naar Tirana
vlotte boeking en snel mail gekregen
Duidelijke info
Duidelijke info; veel opties om uit te kiezen.
super makkelijk & snelle boekingen.
eenvoudig te boeken
Makkelijk en duidelijk boekingsproces
Makkelijk en duidelijk boekingsproces
snelle efficiente boeking
Snel,efficiënt en aan de beste prijs
Duidelijk en behoorlijk vlug.
Duidelijk en behoorlijk vlug.
Jammer voor onmogelijkheid van extra bagage boeking voor vluchten van Brussels Airlines en Rwandair.
Het ging vlot en duidelijk
Het ging vlot en duidelijk. De website werkte goed en alle systemen functioneerden naar behoren.”
Zeer goede ervaring
Zeer goede ervaring, alles loopt vlot...
ligt het aan mij of klopt deze werkwijze?
Vlotte boeking en verwerking
vlot verlopen
Heel duidelijke site en makkelijk in…
Heel duidelijke site en makkelijk in gebruik
Zonder problemen kunnen boeken!!!
De Tickets booking verliep vlot