All inklusive rejse til Ressort Gold City
Vi bestilte en all inklusive rejse fra Corendon, og selve Corendon service var super god, nemt at bestille og information om rejse og billetter til tiden, dog var nogle af informationerne ikke korrekte.
Vi var informeret om at, man ville blive modtaget af en rejseleder/ guide som skulle føre os til vores private transfer, men der kom aldrig nogen og efter at vi havde løbet rundt i over en 40 min i en bagende sol, fandt vi selv en Corendon “stand” som så kunne vise os hen til vores chauffør, hvilket også tog lang tid, da de heller ikke kunne finde ham. Det havde været rart at vide at, der ikke stod nogen med vores navn udenfor ankomsthallen (som vi troede).
Efterfølgende levede hotellet slet ikke op til 5 stjerner ( Dem må de have betalt sig fra)
Alt var slidt, både i fællesområderne og på værelset. F.eks virkede loftslampen i soveværelset ikke, en af lamperne på badeværelset var i stykker, sengene hårde og du sov med springmadrassens fjedre i ryggen og hoften, da der ikke var topmadrasser, terrassen på værelset kunne man ikke opholde sig på, da de har hængt værelsernes aircondition-motorer op derude, som jo blæser en konstant varm luft ud, så medmindre du har lyst til at sidde i en hårtørrer, sidder man ikke der.
Ville man have en plads ved poolen, skulle man stå op inden kl 7, gå ned og ligge sine håndklæder på solsengene, da der ellers ikke var plads, området var slidt solsengene / bordene og området beskidte, der sad indtørrede rester af diverse væsker, som gennem tiden er blevet spildt ned af dem.
Oplevelsen af restauranten, var at, såfremt du kom ned for at spise efter kl 9 om morgenen eller efter kl 20:00 om aftenen, var der ingen borde og man skulle vente til nogen rejste sig, for så at sidde og spise ved et bord, som godt nok blev ryddet, men du sad med de tidligeres beskidte dug, og ofte var der ikke nok bestik, så man måtte rende rundt og lede/spørge efter noget. Vil dog sige at dette ikke er personalet skyld, for de løber rundt og der er mange af dem, men igen hotellets kapacitet og hvor mange mennesker der er der, gør at de ikke kan følge med. Selve maden var rent ud sagt kedelig og smagsløs, de bruger hverken salt eller krydderier, det lykkes enkelte gange at finde noget lækkert med smag, især der hvor der stod tyrkisk lokalret.
Ville du sidde på terrassen efter maden og få en kop kaffe eller en drink, startede det samme cirkus som med solsengene og bordene i restauranten. Hvis klokken var over 20:00 kunne du godt glemme at få en plads…. Medmindre du havde lyst til at sidde på en af solsengene. Indtrykket var at deres fællesområder var at det er alt for lille, til de mange mennesker der var på hotellet.
Selve betjeningen på hotellet, er der ikke noget at sige til, alle var venlige og smilende, selv om de fleste ikke talte engelsk. Vi fik en fantastisk spa oplevelse i det tyrkiske bad med efterfølgende massage. Vi fik massage hver dag til en god pris:-)
Vandmand er også okay, men igen er der ingen pladser som du kan sidde / ligge ved, hvis du ikke har lyst til at rende rund i rutsje-banerne og så har de kun åbnet fra 10 til 12 og fra 14 til 17.
Konklusionen herfra er at, det nok var et 5 stjernet da det blev bygget, men idag…. Nej det kommer slet ikke i nærheden af 3 stjerner og vi selv om vi sikkert kommer til Tyrkiet igen, bliver det IKKE på Ressort Gold City!
Ligeledes ville det også være rart med information omkring selve betalingen på flyet, på vejen derned var der ingen problemer. Men på vejen hjem kunne man kun betale med cash ( euro, tyrkiske lire eller dollars) hvilket vi ikke havde, så det var en lang rejse uden hverken vådt eller tørt, da vi fløj kl 5:30 om morgen, havde vi ikke fået hverken vand eller mad og havde heller ikke mulighed for at købe noget på flyet, mega dårligt)