GoldHorns Casino: Monsterlijk Spelaanbod en Onbegrensd Speelplezier Zoek je een online casino dat alle records verbreekt qua spelaanbod en promoties? Maak kennis met GoldHorns Casino, een waanzinnig internationaal platform dat beheerd wordt door FGS Software Solutions S.R.L. (Fair Game Software KFT). Dankzij de offshore-licentiestructuur (Costa Rica / Curaçao) speel je hier volledig buiten het Nederlandse KSA-toezicht en de CRUKS-registratie om. Dit betekent spelen op eigen risico, maar wel met de absolute vrijheid en limieten die je zoekt. Een Geweldige Lobby met 6.000+ Spellen GoldHorns Casino stelt nooit teleur met een gigantische bibliotheek van meer dan 6.000 titels van top studios. Gokkasten-fans kunnen hun hart ophalen met duizenden videoslots van NetEnt, Playn GO en Booming Games, of jagen op levensveranderende winsten met de iconische progressieve jackpot Mega Moolah. In het live casino geniet je van topspellen van Evolution Gaming en Pragmatic Play met roulette, blackjack, baccarat en meeslepende game shows. Dikke Bonussen en Ongekende VIP-Voordelen Het platform deelt direct een klap uit met een gelaagd welkomstpakket. Gebruik bonuscode GLD1 voor 100% tot 200 euro plus 100 gratis spins. Pak daarna de vervolgborders mee: GLD2 (50% tot 500 euro + 50 spins), GLD3 (75% tot 300 euro + 100 spins) en de VIP1 high roller bonus (100% tot 1.000 euro + 100 spins). Bovenop dit pakket profiteer je van Drops and Wins toernooien tot 2.000.000 euro en een VIP-programma met 8 niveaus, persoonlijke VIP-managers en tot 15% cashback. Storten doe je vertrouwd vanaf 20 euro via Visa, Mastercard, Flexepin, e-wallets (Skrill, Neteller, MiFinity) en crypto (Bitcoin, Ethereum). Uitbetalingen zijn mogelijk vanaf 40 euro. Ervaar het mobiele speelgemak via de browser en win groots!
Niederlande
- goldhorns1.nl