Goloan er en fantastisk formidler af pengeudlåning. Fik jeg mit ønskede lån på 15 minutter. Jeg bøjer mig i støvet. Goloan får helt klart mine bedste anbefalinger.
Unternehmen hat geantwortet
God service og god tjeneste. Fik flere lånetilbud og brugte ingen tid på at gå det hele igennem. Det var nemt at bruge og jeg kunne vælge mellem flere tilbud, jeg valgte det der var billigst. Anbefale... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
syndes i er gode selv om jeg dummer mig i ansøgningen og døjer med nogle af jeres måde så fejlen er min taaaak
Unternehmen hat geantwortet
Super god service og rigtig søde medarbejdere, som hjalp mig med at få et lån 🙂 Vil til enhver tid anbefale jer 🙌
Unternehmen hat geantwortet
Hos Goloan.dk har du mulighed for at få lånetilbud fra mange banker, herunder forbrugslån og samlelån. Du indsender én digital låneansøgning og får tilbud tilbage fra bankerne. Den billigste måde at låne penge på, er at indhente tilbud fra flere steder på samme tid, så du kan sammenligne lån og ikke blot vælger det første lån, som du bliver tilbudt. Det er 100% gratis og uforpligtende at ansøge om lån på GoLoan.
Vesterbrogade 149, Bygning 3, 2. sal, 1620, København, Dänemark
Ind til videre er jeg tilfreds.! :-)

Antwort von Goloan
Rigtig nødig til gode lånemuligheder.

Antwort von Goloan
I var hurtige og jeres anbefaling var den eneste jeg søgte på og meget kort tid efter blev lånet bevilget og så synes jeg også at jeres hjemmeside er nem at finde ud af

Antwort von Goloan
Det var en god oplevelse, tjenesterne var gode, og tingene var forståelige og lette
De har været gode til at hjælpe hvor og huske på orientering af låneansøgning . God service
Hurtigt tilbagemelding på ansøgning og hurtig udbetaling

Antwort von Goloan
Jeg brugte Goloan i går, og fik et super tilbud, kan varmt anbefales.

Antwort von Goloan
Rigtig godt service jeg vil anbefalde til dem der har brug for lån

Antwort von Goloan
Rigtig god behaldling , damen der ringede var sød og venlig

Antwort von Goloan
Utrolig god og professionel personale de gjorde hele forløbet nemt og til en god oplevelse👌🏼😊

Antwort von Goloan
Goloan er en fantastisk formidler af pengeudlåning.
Fik jeg mit ønskede lån på 15 minutter.
Jeg bøjer mig i støvet.
Goloan får helt klart mine bedste anbefalinger.

Antwort von Goloan
Det var dejlig at i er så søde når der er brug for det

Antwort von Goloan
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.