Uitermate slechte ervaring. Ik heb voor 5 personen vliegtickets bij ze geboekt en alle gegevens correct aangeleverd. Toen ik de tickets kreeg bleken: 1. Twee geboortedatums fout ingevuld. 2. Eén... Mehr ansehen
Ik zag een advertentie met en heel goede prijs waarvan ik dacht: dat kan niet. Mooi wel dus! Heerlijke vakantie gehad op Tenerife in een fijne villa met zwembad. Alles top geregeld. Als er weer zo'n m... Mehr ansehen
Gewoon perfect geregeld! Mooie reis gehad tegen een goede prijs. Ik had 'last-minute' nog een wijziging. Geen probleem bij GoMundo. Bedankt!!
Notre voyage était très bien. Petit soucis avec voucher Transfer aéroport hôtel, mais malgré la difficulté d'avoir qqn de chez Gomundo au téléphone, ils ont traité notre e-mail et le problème était ré... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Altijd de beste aanbiedingen voor stedentrips, zonvakanties en fly&drives.
Waarderveldweg 91, 2031 BK, Haarlem, Niederlande
- 020-7006 677
- info@gomundo.nl
- gomundo.nl
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Vind de medewerkers niet echt heel…
Vind de medewerkers niet echt heel hulpzaam.
Ze weten niet veel. Als ik een vraag heb, moet ik eerst 10 minuten wqchten omdat ik dan zogenaamd word doorverbonden met een andere medewerk(st)er.
En dan nog kunnen ze me niet helpen.
Via VakantieVeilingen een veilig…
Via VakantieVeilingen een veilig gewonnen. 5 dagen 4 nachten al inclusieve.
Echter van de 5 dagen zijn het er maar 3 dagen die je kan benutten voor je vakantie.
De eerste dag van ons vakantie vlogen wij om half 9 in de avond en kwamen half 12 aan in Portugal. Daar gaat je volle dag vakantie. Op de terugweg idemtito. In de ochtend terug vliegen en daar gaat je volle dag. Verder is het wel goed geregeld in het hotel. Alleen jammer dat er geen duidelijke afspraken zijn omtrent wat echt all inclusieve is.
Ook de extra bij te boeken ruime bagage via Gomundo is veel duurder dan als je het via de maatschappij doet.
zeer leuke vakantie
Voor weinig geld op vakantie en toch goede service. Nergens liep het fout. Ik boek zeker terug bij GoMundo.
Prima site
Prima site, erg overzichtelijk. Klantenservice is fijn, word snel en professioneel geantwoord.
In vervolg zal ik hier ook nog kijken voor andere vakanties.
Via Groupon een vakantie geboekt en zo…
Via Groupon een vakantie geboekt en zo bij Gomundo terecht gekomen. Ik had laatst vragen over de vlucht tijden en informatie over de reis, ik kreeg van Gomundo direct een uitgebreide mail terug. Ik werd goed geïnformeerd en het was allemaal duidelijk. Tot nu toe zeer tevreden over de service!
Prima organisatie
Vlotte afwikkeling van mijn boeking. Geen verrassingen, goede prijs. Kon nadien transferkosten weer afboeken. Top!
Een reis naar Malta geboekt via…Prima geregeld
Een reis naar Malta geboekt via Vakantieveilingen. Alles keurig afgehandeld Goed hotel. Egenlijk was alles prima geregeld voor een hele scherpe prijs
Gewoon goed en snel
Prettig geholpen
Prettig geholpen, en een goede prijs voor wat je krijgt
Aangenaam en correct
Aangenaam. Via vakantieveilingen boeking gemaakt. Heel duidelijk en correct.
Een aanrader
Sinds 2 jaar dat ik via gomundo reizen boek,
Ze regelen alles goed af. Nooit problemen gehad.
Een aanrader.
Boekingsproces ging goed
Boekingsproces ging goed. Mijn vraag die ik daarna had werd snel afgehandeld. Boekingsbevestiging was snel binnen.
Snel en duidelijk antwoord op vragen
Vriendelijk en professionele houding
Uitstekend!
Uitstekend! Zeer vriendelijk en behulpzaam! Op alles war ik vroeg kreeg ik een duidelijke antwoord! Dankje hiervoor!
Paar keer reis geboekt
Paar keer reis geboekt . Is super goed bevallen . 👍😁
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.