Jeg fik hurtigt svar på min henvendelse om salg af guldarmbånd, og god rådgivning. Meget pålidelig og kompetent betjening, og hurtig afregning med straksoverførsel. :-)
Unternehmen hat geantwortet
Jeg havde en rigtig god oplevelse med Good Old Days. Kommunikation var venlig, hurtig og professionel hele vejen igennem, og man følte sig virkelig godt behandlet. Jeg fik en rigtig flot pris for... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
God service og behagelig møde. Alt fungeret upåklageligt og var meget tryg ved handlen, det ikke sidste gang.
Unternehmen hat geantwortet
Afgørende for mit valg af Michael var, ud over bedste guldpris, 100% gode anmeldelser hos Trustpilot i mere end to år, nem adgang ved motorvejen og perfekt parkering. Vurdering og prisforslag for hver... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Good Old Days køber guld, sølv og porcelæn til højeste pris!!!
Dänemark
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Et hyggeligt besøg, hvor vi følte os godt behandlet. Kan bestemt anbefales.

Antwort von Good Old Days
Venlig, reel og imødekommende.
Vil helt sikkert vende tilbage og kan klart anbefale

Antwort von Good Old Days
God service og behagelig møde.
Alt fungeret upåklageligt og var meget tryg ved handlen, det ikke sidste gang.

Antwort von Good Old Days
En rigtig god oplevelse Fik en rigtig god pris for mit guld som blev afregnet med det samme.Michael er særdeles behagelig og competent ,jeg var helt tryg

Antwort von Good Old Days
Super fin handel, hvor jeg følte mig tryg hele vejen og jeg fik en god og behagelig betjening. Fin pris for varen.

Antwort von Good Old Days
God kommunikation og rigtig god pris

Antwort von Good Old Days
Jeg fik en rigtig flot pris for min ring, og hele salgsprocessen var nem, tryg og gennemsigtig. Det gjorde en stor forskel, at de tog sig tid til at svare på spørgsmål og var så imødekommende.
Jeg vil helt sikkert bruge dem igen, hvis jeg skal sælge flere smykker, og jeg kan varmt anbefale dem til andre. Tak for en super god oplevelse!

Antwort von Good Old Days
Super professionel vurdering og høj pris.
Har brugt dem flere gange.

Antwort von Good Old Days
Tak for en super hurtigt aftale og så på en søndag .
Super service
Super god pris
Kan ikke rose dem nok
Modtog pengene med det samme
Alt ialt en god oplevelse 🙏tak herfra
Dbh.Dennis og Lene Gellert

Antwort von Good Old Days
Meget sød, serviceminded og absolut fair i deres priser. Kan virkelig anbefales!

Antwort von Good Old Days
Always good service and fast ,

Antwort von Good Old Days
Altid nem at lave aftaler med og reel at handle med
Og ligger super centralt få kilometer fra motorvej og nemt at parkere

Antwort von Good Old Days
Vi har nu handlet tre gange med Good Old Days og alle tre gange har været en positiv oplevelse, god vejledning, ikke noget pres, meget reel behandling, vi kommer igen. Helle og Rolf

Antwort von Good Old Days
God kommunikation, fin behandling, gode priser.

Antwort von Good Old Days
Vi fik hjemmebesøg af God Old Days, det var en fantastisk oplevelse og meget professionelt.
Pengene blev overført som straks overførsel og vi kunne se at de var gået ind.
Vi kan kun anbefale God Old Days på højt plan

Antwort von Good Old Days
En fin handel og en god pris .
Meget professionel og venlig betjening. Kommer gerne igen☺️

Antwort von Good Old Days
Hurtigt svar. Venlig modtagelse. Omgående afregning. Virker professionelt.

Antwort von Good Old Days
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.