Google Bewertungen 20

TrustScore 2 von 5

2,1

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

RSD is al jaren onze favoriet om mee op vakantie te gaan, omdat zij ons compleet begeleiden tijdens de hele vakantie en de keuze van de hotels ook altijd uitstekend zijn. Excusies zijn ook altijd waar... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bij google wordt elke negatieve review niet geplaatst! Denk dat ik alles van Google ga buiten gooien! Mijn 7 positieve reviews werden geplaatst. 5 negatieve werden allemaal geblokkeerd! Zelfs na... Mehr ansehen

2,1

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Google is the last piece of crap - not using Google Business

Google is the last piece of crap, do not use their own services / my Business!

That Google (my Business) is the last piece of crap is undisputed.

People, think about it - Google, the pile of crap, does not use its own services! ...

Google does not use the Google Business / my Business option.

Why -> Users could give Google feedback - and Google would have to respond - according to the terms!

17. März 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Avis google censurés notamment quand il…

Avis google censurés notamment quand il s'agit de grosses entreprises.Même que l'avis est poli et correct, cela ne passe pas.Donc, ce n'est pas la peine de lire les avis google.Cela doit être pareil aux USA aujourd'hui.Merci à Truspillot de respecter la liberté d'expression.

4. Oktober 2025

Wat gaat er mis? Alles

Wat gaat er mis?
Wel alles.
Google is het moeder bedrijf van Google play store, Google maps en ook het zoekmachine Google. Ook van Android.
Ik ben al enkele jaren geleden over gestapt op andere zoekmachines.
Soms zet ik nog een review op Google maps, maar deze wordt nu constant geblokkeerd omdat ik ben wie ik ben, met andere woorden, de weigering heeft niets te maken met de inhoud van de review, maar de blokkade gebeurt nu op naar / email adres. Ik heb een tien reviews, deze hebben al meer 30.000 kijkers gehad en dat staat Google niet aan.
Ze hebben wel genoeg kijkers, maar de waarheid staat op deze reviews.
Oja ik heb bewijzen naar hun gestuurd dat het waar is wat er staat een hoe meer er bewezen wordt des te meer dat Google blokkeert.
Een schande, zeer zeker.
Ook heb ik een tablet geleent aan iemand om zijn bank zaken op te doen, en ja Google blokkeert nu ook alles van de play store.
Normaal?
Wel ja wat verwacht je nu van een censuur bedrijf dat mensen constant overal het leven zuur maakt.
Nu kan ik niets meer van de play store nog op een toestel zetten, want sommige bedrijven vooral banken weigeren om een alternatief te bieden aan hun gebruikers.
Geen Google, geen van meer.
Pech.

26. September 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Le pire de moteurs de recherches !

Le pire de moteurs de recherches en qui il ne faut absolument avoir la moindre confiance comme par exemple les avis de Maps qui sont systématiquement triés suivant la cotation.
Si vous ne donnez que des ⭐⭐⭐ ou plus, ça passe crème sinon nous serez censurés.

29. April 2025
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Review niet gepost

Als je een review doet van een firma op Google dan mag je blijkbaar niet de waarheid schrijven wand anders word het niet gepost ik vind dit niet realistisch zij worden betaald voor het te verwijderen ander kan het niet dit is niet geloofwaardig

5. März 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Voor geld danst de beer.... GOOGLE...

Ik recenseerde een bedrijf waar ik ooit voor werkte, tevens meldde ik aan Google 2 reviews van twee personen die aan het bestuur van dit bedrijf ECC te Wilrijk zijn gelinkt, met name familie van DE NEEF Dirk. Gezien Google het nodig vond mijn review te verwijderen en zo ook de aangevoerde bewijsstukken, meldde ik nogmaals de belangenvermenging. Doch met deze meldingen wordt niets gedaan... Money talks Google, zit daar het probleem?....

5. November 2024

De saga bij Google maps

De saga bij Google maps, omdat ik 1 negatieve review heb geschreven heeft Google beslist van mijn account te blokkeren waarschijnlijk op aanvraag van de firma,en ja, aangezien de firma's betalen aan Google maps hebben ze ook veel macht hetgeen niet zou mogen zijn,hetzelfde gebeurt er ook met Trustpilot die hetzelfde beleid voeren ( ze moeten hun centen van ergens halen), zelfs mijn oude reviews worden ook niet meer gepost. Wie beslist dat en waarom van een account te blokkeren en je hebt goed bezwaar in te dienen, je krijgt telkens hetzelfde antwoord onder de noemer " het beleid van Google", meer kun je van hun niet verwachten en je komt niets meer te weten, al een tiental bezwaren ingediend met telkens hetzelfde antwoord, heel frustrerend .Hetgeen lachwekkend is dat ik gisteren een mail binnen kreeg van Google maps dat ze mij bedankten voor mijn reviews en deze ochtend terug geweigerd" beleid van Google". Dat moogt je toch de vraag stellen over de objectiviteit van Google maps en hun beleid want blijkbaar houden ze geen rekening met de vrije meningsuiting. Het is mij genoeg geweest, heb alles van Google verwijderd op al mijn toestellen en mijn account definitief verwijderd.

19. September 2024

Google ? Nooit meer !

Wanneer het vroeger kinderspel was om een Google Play code in te wisselen is dit niet meer het geval ! Nu moet een ingewikkelde procedure worden gevolgd die voor een leek in digitale zaken zoals ik niet haalbaar is. Dientengevolge heb ik er beego (computerhulp aan huis) bijgeroepen wat mij € 43 heeft gekost. Vandaag krijg ik vanwege Google het ontstellend nieuws dat de twee cadeaukaarten van € 50 die ik voor mijzelf had gekocht ... ongeldig zijn ! De totale schade die ik door Google heb opgelopen bedraagt derhalve € 43 + € 50 + € 50 = € 143 ! Google ? Nooit meer !

11. August 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Negatieve reviews worden bij Google niet geplaatst

Bij google wordt elke negatieve review niet geplaatst!
Denk dat ik alles van Google ga buiten gooien!
Zelfs na klacht en "zogezegd" nazicht werden ze niet geplaatst!

BYE BYE GOOGLE !!!!

22. Juni 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Helft google reviews op niet gepost gezet

Onlangs gemerkt dat de helft van mijn reviews op google maps op "niet gepost" werden gezet. Dat waren er veel. Zowel goede als slechte werden geblokkeerd. Als reactie daarop heb ik al mijn reviews verwijderd, ofwel staan ze er allemaal op ofwel doe ik niet meer mee.

31. Mai 2023
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Ik heb niet echt goede ervaring met de…

Ik heb niet echt goede ervaring met de klantenservice. De jonge helpdeskmedewerkers zijn gebonden aan allerlei regels die ten koste gaan van de diabetische klant. Meteen een sensor opsturen omdat deze is stuk gegaan duurde bij mij twee weken omdat de medewerker die niet uit een doos mocht halen! Ze waren niet los op voorraad en moesten eerst in het buitenland besteld worden, “maar dat kan pas volgende week mandag”.
Mijn ongevraagde advies aan dit zichzelf als zeer professioneel beschouwend bedrijf is:
- first time fix: los het voor de klant meteen op. Geef medewerkers ook de mogelijkheden en middelen dat te doen.
- de klant centraal: denk en handel in het belang van de klant. Maar 10% van je klanten neemt contact op, de anderen gaan elders winkelen!
- Doe je voordeel met opbouwende kr*tiek ipv je klanten te negeren.

1. März 2023
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Quant Google dégueule sur moi

Une étrange affaire me concernant par rapport à Google. J'ai été convoqué par la police fédérale belge, comme quoi, Google les avait informé que mon serveur telenet hébergeait des images et/ou des vidéos pedopornographiques. J'en étais le premier étonné car je n'ai jamais téléchargé de vidéos ou photos pedopornographiques sur quoi que ce soit comme appareil! Je ne suis pas pédophile et je ne commerce pas dans ce domaine non plus! Je suis juste gay et fier de l'être à point c'est tout! J'ai énormément de mal à avoir des informations ou des témoignages à ce sujet et du côté de Google, appart le fait qu'ils confirment qu'ils ont détecté "une anomalie", je n'ai pas plus d'informations! Je me demande si ils se sentent "coupable" de quelque chose et du coup ils en disent le moins possible. J'aimerais avoir des témoignages objectifs sur cette affaire, qui d'après un article sur le net, me fait penser que je ne suis pas le seul dans cette histoire..
Toujours est-il que cela fait maintenant presque un an et demi que les rumeurs sur ma personne vont bon train et mon image est de plus en plus écornée et salie! A un tel point que j'en ai perdu mon seul client DDS+, qui m'employait comme architecte indépendant ! Il y a autour de moi de plus en plus d'histoires dans les histoires alors que je n'ai rien fait de mal !

21. April 2022
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr