GoParcel Bewertungen 344

TrustScore 1.5 von 5

1,7

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bpost kon ons pak niet leveren door omstandigheden en 4 uur later werd ons pakket afgeleverd door Goparcel. Zeer vriendelijke en behulpzame bezorger die ons pakket netjes binnen zette. We zijn zeer te... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

het is dat ik geen nul kan geven want 1 is zelfs teveel zeggen dat bezorger is langs geweest en kaartje heeft achter gelaten. bezorger heeft nooit aangebeld en geen kaartje achter gelaten en d... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Alles al 2 keer zou er een pakket afgeleverd worden maar helaas nog steeds niks ontvangen, om droevig van te worden. ZOEK EEN ANDERE BEZORGDIENST DIT IS WAARDELOOS!!!!!!!!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Goedemorgen, Zojuist pakketje ontvangen ZONDER de buitenbanden. En deze staan wel op de pakbon. Graag met spoed uw reactie/actie. Mvrg, S. Op za 21 aug. 2021 11:17 schreef Fietson... Mehr ansehen

1. Versandservice
  2. Transport- und Versandservice

Vom Unternehmen geschrieben

Welkom bij GoParcel, dé schakel tussen jouw online aankoop en vooraanstaande vervoerders zoals DHL, PostNL, DPD, FedEx, en meer. Laat het duidelijk zijn: wij zijn géén vervoerder. In plaats daarvan fungeren wij als een innovatief trackingplatform dat de brug slaat tussen jou en de logistieke experts die jouw pakketten bezorgen. Bij GoParcel draait alles om het optimaliseren van jouw winkelervaring zonder zelf pakketjes te bezorgen. Op ons platform kun je de actuele track & trace-status van je pakketje volgen, zodat je altijd op de hoogte bent van waar je zending zich bevindt. Maar dat is niet het enige voordeel. Wij geven jou de controle over jouw bezorgmomenten, waardoor je indien mogelijk een alternatief bezorgmoment kunt kiezen dat beter bij jou past. Wil je een product retourneren? Ook daarvoor kun je bij GoParcel terecht. Via ons platform regel je eenvoudig en snel retourzendingen, waardoor jouw online winkelervaring nog flexibeler wordt. Voor alle inhoudelijke vragen met betrekking tot je bestelling adviseren we je contact op te nemen met de desbetreffende webwinkel. Bij GoParcel staan we klaar om jouw bezorgervaring te verbeteren, zonder zelf de verantwoordelijkheid voor pakketbezorging op ons te nemen. Kies voor gemak, kies voor GoParcel!

1,7

2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Pakket thuis afgeleverd...niet dus

Pakket zou door de brievenbus thuis zijn afgeleverd maar niet dus. Mail gestuurd naar goparcel en antwoorden dat ze het vervelend vonden en dat ze een onderzoek gaan starten. Ondertussen erachter gekomen dat het bij de buren was afgeleverd. Dus ik netjes melden bij goparcel maar helaas de mail kan nu dus niet worden bezorgd..Dus zoek het maar lekker uit dan.

24. April 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

De bezorger geeft aan het pakje te…

De bezorger geeft aan het pakje te hebben afgeleverd op het juiste adres. Heb niks ontvangen. Als ik op de mail wil reageren krijg ik onbestelbaar. Net als mijn pakketje. ticketnummer #571809. Graag oplossen en wil graag weten wie het zogenaamd heeft bezorgd. Het is gewoon diefstal.

27. März 2024

Beste Ronald,

Als het goed is heb je inmiddels contact met onze klantenservice en zijn ze hard hun best aan het doen om te zorgen dat jouw probleem alsnog verholpen wordt.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Het pakketje is niet afgeleverd.

Het pakketje is niet afgeleverd en DHL zegt dat dit wel is gebeurd. Klantenservice van GoParcel is niet bereikbaar en heeft deze case vervolgens zelf afgesloten. Als reden geven zij op: dat er door mij geen reactie is gegeven (wat ook logisch is, als de klantenservice niet bereikbaar is). Waardeloos en hoe is het mogelijk dat zo'n bedrijf bestaansrecht heeft. Brievenbuspakketjes zijn naderhand dus niet meer te traceren.

13. März 2024

Beste A. de Voogd,

Onze klantenservice heeft voor jouw zending speciaal onderzoek laten instellen bij de vervoerder, DHL, die jouw pakketje heeft afgeleverd. Uit het interne onderzoek bij DHL is gekomen dat het pakketje echt door de brievenbus geleverd zou moeten zijn.

Het spijt ons dat we je hier niet verder mee kunnen helpen. Wij zijn slechts een tracking platform en proberen zo goed mogelijk de status van jouw zending weer te geven. Deze informatie komt echter altijd bij onze vervoerders vandaan.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Pakket is kapot en incompleet geleverd

Pakket is kapot en incompleet geleverd. Als ik reageer naar de verzender, die mij gemaild heeft via goparcel, dan krijg ik reactie van de klantenservice dat ik bij de verzender moet zijn. Als ik vraag hoe, krijg ik de mails weer net zo hard terug, want je kunt niet terugmailen. Waardeloos.

15. Februar 2024

Beste Dhr. Christiaan,

Wij zijn slechts een tracking platform en proberen zo goed mogelijk de status van jouw pakketje weer te geven en zo veel mogelijk problemen met het transport ervan te verhelpen. Zo kunnen wij onderzoek instellen wanneer jouw pakketje door een vervoerder kwijt raakt.

Voor inhoudelijke vragen over de geleverde producten moeten we je helaas altijd verwijzen naar de webwinkel waar je besteld hebt, omdat wij niet degene zijn die jouw producten hebben verzameld.

We hopen dat je contact kunt krijgen met de winkel waar je pakketje vandaan komt.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Pakje ontvindbaar, opgelost!

Pakje ontvindbaar, samen met go parcel en de vervoerder toch nog gevonden. Top service.

Enkel als ik dit wil melden krijg ik een fout op hun mailadres?
[GOP#555653]

9. Februar 2024

Antwort von GoParcel

Goed om te horen! Dank voor je review.

Onbereikbaar

Goparcel heeff mij gemaild om te vragen of mijn pakket inmiddels bij mij terecht is gekomen omdat de bezorger zegt dat het is afgeleverd. Natuurlijk zegt de bezirger dat want dat zie ik ook als status in de Traceercode. Alleen is dat dus niet juist. Als ik wil terugmailen met mijn antwoord blijkt hun emailadres niet bekend te zijn.
Hoewel in hun mail duidelijk staat 'schrijf je antwoord boven deze regel'.

Drie keer geprobeerd en het emailadres werkt niet. Heel slecht en onbetrouwbaar.

14. Februar 2024

Beste Gitta,

Als het goed is heb je bericht ontvangen van onze klantenservice. Wij hebben voor jou onderzoek laten doen door de vervoerder, DHL, die je pakketje zou bezorgen. Deze hebben aangegeven dat het pakketje echt bezorgd zou moeten zijn op het juiste adres. Onze klantenservice heeft je gevraagd of dit het geval was maar heeft hierop geen antwoord ontvangen.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Pakketje niet ontvangen

Pakketje niet ontvangen. Track en trace code geeft aan dat het pakketje op mijn adres is geleverd, dit is niet het geval.
Vervolgens gemaild en een mail terug gekregen met antwoord dat het pakketje “misschien” wel op een ander adres geleverd is. Er word gevraagd om het pakketje die “misschien” op een heel ander adres geleverd zou kunnen zijn op te halen. Vervolgens wil ik een mail terug sturen en dit lukt niet meer. Ook nergens een telefoon nummer te vinden van goparcel om contact met hun op te nemen.
Ik zal door gaan met zoeken. Hopen op een reactie, zodat dit opgelost kan worden.

18. Jänner 2024

Hi Joëlle,

De vervoerder heeft onderzoek gedaan en aangegeven op welk adres het pakketje waarschijnlijk wel afgeleverd is. Als het goed is heb je hierover bericht gehad.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Geen pakket ontvangen en gewoon thuis zijn.

Ik heb een bestelling geplaatst bij ideefabriek, helaas verzend goparcel. Ik krijg een melding dat het pakket is bezorgd, helaas niet bij mij, terwijl ik gewoon thuis ben. Er staat dat het ergens anders is bezorgd, maar ook daar is het pakket niet. Wie pakt dit nu op? Bedrijf of bezorger?

24. Jänner 2024

Beste Manouk,

Wij zijn slechts een platform om je zending te volgen en bezorgen zelf geen pakketjes. De getoonde informatie op onze tracking pagina ontvangen wij vanuit de vervoerder die jouw pakketje daadwerkelijk bezorgt. Als je geen pakketje hebt ontvangen kun je wellicht contact opnemen met de webwinkel waar je een bestelling geplaatst hebt.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Nou ik ben niet de enige met een…

Nou ik ben niet de enige met een slechte recensie.
Wat een flut zooi zeg het kan nooit goed gaan elke keer wel weer wat! Gisteren mijn pakket omgestickerd, vandaag wordt het terug gestuurd hoezo?

Verstuur niks meer met DHL GoParcel!!

25. Jänner 2024

Beste Martijn,

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Ik wil even terug komen op een review…

Ik wil even terug komen op een review van mij… mijn pakket is zoek geraakt bij het verzendtraject, geen idee waarom ik dan een melding krijg is afgegeven op desbetreffende aflever adres terwijl het intern zoek geraakt is.
Ik heb immers het geld al terug gestort gekregen… geen idee bij wie de fout ligt.
Bij aanbieder of postorderbedrijf.

20. Jänner 2024

Beste Dominique,

Wij zijn slechts een platform om je zending te volgen en bezorgen zelf geen pakketjes. De getoonde informatie op onze tracking pagina ontvangen wij vanuit de vervoerder die jouw pakketje daadwerkelijk bezorgt. Deze review is waarschijnlijk bedoeld voor de webwinkel waar je besteld hebt of de vervoerder die het pakketje bezorgd heeft.

Niks ontvangen, geen oplossing

Niks ontvangen. Zeggen dat het aan DHL ligt en DHL zegt dat ik bij go parcel moet zijn. Wordt van kastje naar muur gestuurd

20. November 2023

Hi Carmen,

Wij zijn slechts een platform om je zending te volgen en bezorgen zelf geen pakketjes. Als je geen pakketje ontvangen hebt kun je wellicht contact opnemen met de webwinkel waar je een bestelling geplaatst hebt.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mensen snappen het niet

Grappig dat veel mensen zeggen dat dit een slecht bezorgingsbedrijf is dit is alleen een website die track en trace info naar de klant geeft.

Dit is dus geen bezorgingsbedrijf als je pakketje kwijt is moet je bij DHL of PostNL te raden gaan.

16. November 2023

GO PARCEL waardeloos bedrijf

Wat is dit een waardeloos koeriersbedrijf.
Zoals ik in veel reviews lees is ook mijn pakketje "poef" verdwenen.
Go parcel schuift het op de afzender maar het is de koerier van jullie bedrijf die het af heeft geleverd en voilá op dezelfde dag ook weer retour heeft gestuurd.
En we zijn nu 30 dagen verder en ik ben mijn geld kwijt.

24. Oktober 2023

Beste LbjB,

Wij zijn slechts een platform om je zending te volgen en bezorgen zelf geen pakketjes. De getoonde informatie op onze tracking pagina ontvangen wij vanuit de vervoerder die jouw pakketje daadwerkelijk bezorgt. Als je geen pakketje ontvangen hebt kun je wellicht contact opnemen met de webwinkel waar je een bestelling geplaatst hebt.

Onbetrouwbaar en onbereikbaar

Netjes thuis gebleven voor ontvangst. Niemand komt. Lees in de status dat het adres volgens hen niet klopt. Maandag komen ze weer. Onbetrouwbaar en zeer slecht excuus. Daarnaast geen contactgegevens te traceren.

19. August 2023

Beste Anke,

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Pakket nooit geleverd, oplichters!

Pakket nooit geleverd. Goparcel doet vervolgens niets en liegt alles bij elkaar. Wat een flutbedrijf! Gewoon 200 euro weg! Pas op voor dit bedrijf!

Eerst bevestigd dit bedrijf dat ze een onderzoek hebben opgestart om het pakket te vinden en nu zeggen ze dat ze er niet van zijn? Erg treurig hoor!
Nogmaals pas op!

31. Mai 2023

Beste Mark,

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Pickup turned out to be a delivery which they did not do

we were surprised by a person claiming to come and pickup a parcel. We had no parcel to pick up. Turned out he had to deliver a parcel. we know this because we got a mail from the sender that the parcel they sent was on its way back to them. We even did not get any track and trace that is was on its way. VERY BAD. now way of getting in touch too.

Update
I got a response after 1 YEAR. We are only a platform that does track an trace. Really??? Dude in unbranded van did this, so no way to know what carrier to contact. Apperantly sub standard companies hide behind your platform. Still one star.

19. Jänner 2023

Dear Jeroen,

We are only a platform to track your shipment and do not deliver packages ourselves. We receive the information shown on our tracking page from the carrier that actually delivers your package. If you have not received a package, you may want to contact the online store where you placed an order.

Yours sincerely,

Pure oplichters

Pure oplichters, geven aan een pakket te hebben geleverd zonder bewijsvoering. Pakket is nooit aangekomen, maar verantwoordelijkheid nemen kennen ze niet.

Edit: men geeft aan een simpel platform te zijn. Dit klopt niet, ze zijn wel degelijk verantwoordelijk voor de verzorging of het escaleren bij de verzender en/of bezorgdienst.
Het is jammer dat ik geen bijlagen op kan nemen hier, want Monique van jullie team heeft dit in een e-mail ook nog aangegeven.

edit 2: 13-11-2024
Men rapporteert deze review in de hoop hem te verwijderen. Dit is dus precies het probleem, men had ook gewoon mijn klacht serieus kunnen nemen en daar actie op kunnen ondernemen, maar kiest voor de 'goedkope' route.

5. Dezember 2022

Beste Sjoerd,

Leverdag niet nagekomen.

Ik verwacht een pakketje via go parcel. De levering stond gepland voor vandaag. Ik hou hier dus rekening mee met andere afspraken en blijf thuis. Pakketje is aangemeld en ontvangen, maar er gebeurd verder niks. Inmiddels is het tijdvak al lang en breed verstreken. Ik ga over 3 dagen met vakantie en hoop het voor die tijd wel te ontvangen.....

*Besteld in het weekend, dus in principe ruim op tijd voor mijn vertrek

19. Dezember 2022

Beste M'tje,

Team GoParcel

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr