Gopark Bewertungen 13

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Je wordt voor de gek gehouden

Als je hierheen gaat, zelf je auto wegzetten. Onze auto werd weggezet en de sleutel teruggegeven. Bij terugkomst vakantie savonds laat geven wij de persoon de sleutel om de auto te pakken. Komt teruggelopen van de parkeer plaats en zegt: Dead battery, geeft ons de sleutel en rijdt gewoon weg met het busje en verteld ons ik ga eerst andere mensen ophalen en dan regelen we het met de auto. Belachelijk nog een half uur staan wachten dus, terwijl ze daar gewoon een accu apparaat hebben. Bij terugkomst was dit binnen 1 minuut gepiept en wij zijn gewoon weggereden. Want ik had de reviews al gelezen dat ze hier 50 euro voor rekenen. Ze laten zelf de lichten of iets dergelijks aanstaan zodat ze voor 1 minuut werk 50,- kunnen rekenen. Ik kom hier nooit meer

6. März 2026
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Mixed reactie

Bij aankomst verliep alles ok maar wel traag en ongeorganiseerd. De website zegt 'sleutels meenemen' maar je moet de sleutels wel afgeven omdat zij jou auto parkeren omdat ze 'professionals' zijn en jij het niet zou kunnen. Ben dan zelf meegelopen op te kijken en ze hebben de auto correct geparkeerd echter scheelden het een paar keer maar niets of het was goed mis gegaan. Kreeg dan achteraf te horen dat ik hier helemaal niet mocht komen en het prive terein was.

Shuttel naar de luchthaven goed verlopen. Om terug te komen wat minder. Omdat we voor vertrek nog hals overkop een parking moesten zoeken had ik voor terugkomst maar een willekeurig tijdstip ingegeven dat kortbij tijd lag omdat ik nietmeer de juiste tijd wist. ( reservatie aanpassen was dus ook niet mogelijk binnen 24 uur voordat de reservatie begint).

Bij terugkomst hun netjes gebeld pas nadat we de bagage hadden gehaald krijg ik te horen 5 minuten en ik ben er. Na 20 minuten was hij dan uiteindelijk daar, WAAROM 5 minuten zeggen als je er 20 over doet, wees gewoon eerlijk en zeg gewoon 15 minuten, dan moeten wij niet in de kou staan wachten...
Eenmaal ze ons kwamen oppikken kreeg ik al te horen dat wij het niet correct hebben gedaan want we hadden een verkeerd tijdstip ingegeven, een hoop gegrommeld en een gstreseerde bestuurder vertrokken we dan maar kreeg hij bij het vertrek telefoon van andere passagiers die net aangekomen waren en zei hij dat hij onderweg was met ons naar het park te brengen en dan terug zou komen. Hele rit op ons gegrommeld dat wij het verkeerd hadden ingegeven en hij dacht dat wij de personen waren die op dat moment moesten opgehaald worden enzoverder.

ik hoop oprecht dat gopark dit eens leest maar zijn jullie 100 jaar terug? hebben jullie een diploma gehaald? Of zijn jullie gewoon geldwolven? Wij zijn verplicht om onze naam vluchtnummers in te geven en krijgen van jullie een boekingscode...
Vertel mij AUB hoe moeilijk het is om mensen die landen te vragen om eenmaal te bellen met hun boekingscode en eenmaal wanneer ze gereed staan? dan weet je altijd perfect wie geland is en wie opgehaald moet worden. Laat staan als jullie wat willen investeren jullie dit automatisch aan de hand van de vlucht nummer de vlucht data online kunnen opvragen en zo perfect weten wanneer een vlucht geland is of vertraging heeft.

26. März 2026

Perfecte service

Perfecte service.
bij de heenreis, slechts 10 minuten wachttijd om ons naar de luchthaven te brengen.
bij terug reis, eveneens slechts 10 minuten wachten om ons op te halen

17. März 2026

Top en op tijd

Top, 2 dagen geleden om 05u. Op tijd, beleefd en vriendelijk. Duidelijk en niet duur, ik ga dit nog gebruiken.

17. Februar 2026

Niet doen !!!

Niet doen, komen afspraken niet na! Ik moest tegen de afspraken in mijn sleutels afgeven omdat de parking vol was. Later zouden ze mijn wagen parkeren. Als ik niet akkoord was moest ik maar een andere parking zoeken. Bij ophaling, na heel lang wachten op de luchthaven, bleek mijn wagen beschadigd. Toen ik op het terrein overduidelijk bewijs vond van een aanrijding, gaven ze het na een lange discussie toe en ze zouden alles regelen. Intussen zijn we 3 maanden verder en ze reageren nergens op!

31. August 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Avec un départ de navette demande à 5h…

Avec un départ de navette demande à 5h du matin , le chauffeur était ponctuel et sympathique .
Au retour, je les ai prévenu par tel du retard de mon vol , un coup de fil qd j’ai débarqué et 10 min plus tard il était au rdv .
Très bon service , rapport qualité prix très correcte , je recommande .

7. November 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Boek hier geen parking!!!!

Via go park boekten we deze parking. Om zeker te zijn om achteraf geen extra kosten aangerekend te krijgen namen we de boeking ruim in tijd voor en na aankomst. Bleek deze parking slechts 1 medewerker te hebben voor zowel het verlenen van toegang op de parking als het besturen van een shuttle. Bij aankomst kregen we een zeer onvriendelijke en nerveuze medewerker. Doordat er heel wat mensen op hetzelfde moment aankwamen en hij er alleen voor stond om zowel toegang te verlenen als het besturen van de shuttle kon de shuttle niet op tijd vertrekken. Met als resultaat een shuttle die overvol was en meerdere mensen ( +4) die niet meekonden. Doordat het druk was onderweg ( maandagochtend) zou het 50 minuten Ipv 10minuten, zoals aangegeven op de website, duren voor dat de shuttle terug zou zijn om ons en andere klanten naar de luchthaven te brengen. Andere klanten zouden hierdoor hun vlucht missen. We werden dan maar aangespoord een Uber te bestellen. Wanneer we vroegen hoe dit vergoed zou worden werd de medewerker zeer boos en verbaal dreigend. Hij ging onze auto wel buitenzetten en ergens achterlaten op zaventem en we moesten hem niet als hond behandelen. Deze medewerker zocht ruzie, was agressief en was allesbehalve klantvriendelijk. Dit zorgde voor een zeer stressvolle start van trip wat normaal ontspannen en leuk moet zijn en we lieten onze wagen niet met een gerust hart achter. Conclusie boek niet bij deze parking!!
Je bent langer onderweg naar en van de luchthaven dan aangegeven op hun website ( minstens 30 min) en ze besparen op personeel en shuttles wat ten kosten komt van de vlotheid in service. Uit ervaring weten we dat er veel betere opties voor dezelfde prijs in de buurt zijn met een betere service en vlotheid.

7. Oktober 2025

Krijg geld niet terug

Hier een parkeerplaats gereserveerd. Na reservering kreeg ik geen bevestigingsemail en heb ik deze reservering moeten annuleren. Op de website staat dat wij onze parkeerreservering kosteloos kunnen annuleren. GoPark is zowel per email als telefonisch niet te bereiken, reageert nergens op en betaalt ook niks terug. Dit zijn malafide praktijken

12. Oktober 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Verplicht om extra €50 bij te betalen!

Bij de reservering voor GoPark wordt er een prijsberekening gemaakt op basis van datum, automerk, model en aantal personen.
Aangekomen bij GoPark werden we verplicht om nog eens €50 extra bij te betalen omdat onze wagen een camionette was! Dit stond niet vermeld in de berekening en is totaal onlogisch, aangezien er al een berekening werd gemaakt op basis van model en merk van de wagen.
De camionette is ook geen grote camionette en nam slechts de plaats van een gewone wagen in. We werden verplicht dit te betalen op basis van "het moet van de baas".

Men maakt er zich gemakkelijk vanaf door te zeggen dat we maar contact moeten opnemen met Parkos zelf om een terugbetaling aan te vragen.
Er is geen ruimte voor discussie want mensen moeten hun vliegtuig halen. Het is bijbetalen of je staat daar mooi met je wagen.

Dit voelt als pure oplichting!

Niet meer met dit bedrijf dus!

20. September 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bespaar jezelf de stress!

We hebben van 04:46 uur tot 05:34 uur moeten wachten voordat we eindelijk werden opgehaald. Bij aankomst was er totaal niemand aanwezig. Toen er uiteindelijk een busje kwam opdagen, zat dit al helemaal vol met mensen die voor ons waren gearriveerd. Gevolg: we moesten rennen op het vliegveld en hadden alleen geluk dat de dame van de bagage het loket nog één keer wilde openen. Daarnaast is het geen 7 min. van het vliegveld, maar 17 min. op een lege weg. Wij raden dit niemand aan – bespaar jezelf de stress en kies een andere aanbieder.

11. September 2025

Très bon parking

Très bon parking, navette à l'heure sans tracas ! Personnel sympathique et nous avons pu garder nos clefs ! J'y retournerai lors de mon prochain voyage sur l'aéroport de Bruxelles.

22. August 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Opgelet, is puur bedrog en oplichting

Hier een tijd geleden een parkeerplaats gereserveerd maar wegens onvoorziene omstandigheden hebben wij onze reis moeten annuleren. In de overeenkomst staat dat wij onze parkeerreservatie kosteloos kunnen annuleren. Echter, het bedrijf reageert nergens op en betaald ook niks terug. Dit is puur bedrog en oplichting

1. August 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr