Das haben sich andere Leute angesehen
Schandalig!Voor bijna 10.000€ kunstgras en is net zwevend parket
Hebben kunstgras inclusief leggen voor €9.500,01 bij dit bedrijf gekocht en vooruit-betaald.
Slecht gelegd.
Kunstgras zitten plooien in.
De jongens die het legden zeiden dat die er met de tijd vanzelf uit zouden zakken, maar het wordt steeds erger.
En het gras ligt praktisch geheel los (blijkbaar ook op de lijm bezuinigd).
Is, blijkt, ook niet in gestrooid waardoor het op zijn plaats zou blijven liggen. Ik had geen idee wat dat was en of dat noodzakelijk was (zij zijn de expert?) en kon dat ook niet controleren.
Daarna met allemaal uitvluchten waarom het zou loslaten (van in 1e instantie extreem weer tot aan te zware belasting, beide niet het geval geweest).
Verschuilen zich achter mensen die er niet meer werken (zowel diegene die het verkocht heeft als de leggers).
Komen afspraken niet na.
Verplaatsen afspraak tot herstel en zeggen dan last minute af.
Schandalig!
Matige kwaliteit en geen transparant
Onlangs heb ik kunstgras gekocht bij deze shop.
Ik vond de kwaliteit ontzettend tegenvallen maar ik was geen kenner van kunstgras. Daarom stalen opgevraagd bij een concurrent in dezelfde prijsklasse. Het verschil was gigantisch in het voordeel van de concurrent.
Ik wilde het kunstgras daarom retourneren. Ik kwam echter voor een zeer onaangename verrassing te staan want bij het contacteren van de klantenservice gaven zij aan dat het om een maatwerk product gaat en dat deze in principe niet getourneerd kan worden. Ze geven uit 'coulance' wel 50% van het aankoopbedrag terug (uiteraard niet over de hoge verzendkosten).
Ik daag u uit om op de site van grasexpert iets te vinden over het feit dat de meeste producten bij hen niet geretourneerd mogen worden omdat het maatwerk is. Een pagina over 'retourneren' zult u niet vinden op hun site. Door de klantenservice wordt u uiteindelijk gewezen op 1 zinnetje uit de algemene voorwaarden die voor de gemiddelde mens niet te begrijpen is.
Ik geef 2 sterren i.p.v 1 omdat de klantenservice snel en vriendelijk reageerde.