Bij aankomst eerst een lekkere kop koffie in ontvangst mogen nemen. Daarna door een enthousiaste man, denk de eigenaar, een zeer interessante rondleiding gehad. Interessante wereld, die van de worm... Mehr ansehen
Bestelling maken online is zo gedaan. Afhalen kon direct de ochtend er na al, super! De zoden lagen netjes klaar voor afhalen. Vriendelijke hulp met opladen en een extra halve m2. Bij ui... Mehr ansehen
Alles ging perfect, na 's middags te hebben besteld, konden we het gras en de wormenhumus de volgende ochtend al ophalen. We werden vriendelijk geholpen en het gras was mooi gesneden. Het gras konden... Mehr ansehen
Milieubewust, graszoden zonder plastic netten! Bestelling lag dag later al klaar om in te laden. Ook zak wormenhumus aangeschaft, Mijn tuin ziet er weer top uit!
Vom Unternehmen geschrieben
Graszoden Berendsen is een familiebedrijf gevestigd in Markelo. Wij zijn gespecialiseerd in het kweken van graszoden, dit doen wij op onze percelen waar wij dagelijks verse graszoden oogsten. Ook voor andere tuinproducten kunt u bij ons terecht.
Luttekeveldweg 15, 7475RX , Markelo, Niederlande
- 0654243805
- info@graszodenberendsen.com
- graszodenberendsen.com
Bittet Kunden um Bewertungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Nette service en altijd vriendelijk
Goede service en vriendelijke mensen
Goede service en vriendelijke mensen
Ben goed geholpen
Goed materiaal
Goed materiaal, graszoden lagen klaar bij ophalen, hulp bij opladen, mooie prijs.
Vriendelijk en behulpzaam personeel
Vriendelijk en behulpzaam personeel, die je gerust helpen met het oppakken van de lading.
'S avonds laat besteld
'S avonds laat besteld, volgende morgen lag het al klaar. Top!
Graszoden besteld op vrijdag via…
Graszoden besteld op vrijdag via internet en ik zou ze zaterdagochtend ophalen. Ik werd gebeld door een dame dat het bedrijf op die dag moeilijk bereikbaar is door een cross,
Maar als het uitkomt mag u het ook vanavond ophalen dan zorg ik dat ze klaarliggen en dat was ook zo.
Kijk dat is klantvriendelijk en de graszoden zijn ook top dus een aanrader
Top kwaliteit gras en snel beschikbaar!
Netjes en super snel geleverd
Netjes en super snel geleverd. Gras blijft mooi, voor achter het huis besteld en 3 weken later ook voor de voortuin, een aanrader!
Toppie
Top, kreeg alleen pas een maand later een bevestiging dat mijn bestelling klaar lag. Gelukkig had ik t.z.t. al gebeld en werd mij verteld dat ik de zoden af kon halen
Communicatie was helder + kwalitatief goed!
Communicatie was helder en ze leveren kwalitatief goede graszoden voor een prima prijs!
Alles volgens afspraak!
Kwaliteit voor weinig
Zeer snelle levering stond al klaar…
Zeer snelle levering stond al klaar toen
we kwamen op een pallet.
vriendelijke personeel.
zeer goede graszoden
Top service
Top service, makkelijk te bestellen en vriendelijk bij afhalen. Hielp zelfs met inladen!
Jaren lang een vertrouwd adres
Alles stond weer netjes klaar. Er werd even geholpen en een leuk praatjes tijdens het stapelen van de zoden in de aanhanger. Al jaren lang prima zoals het hoort.
Snelle afhandeling
top kwaliteit graszoden. mooiste gras van ons dorp
graszoden lagen op tijd klaar.
wel veel gesproeid nachts ivm extreme droogte.
We hebben het groenste en mooiste gras van het hele dorp.
Topkwaliteit!!!
Staat netjes klaar,kan het zo…
Staat netjes klaar,kan het zo meenemen,geen wachttijd.
Ook de communicatie is prima en verloopt snel.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.