Greatpropertyexperience Bewertungen 8

2 Sterne
1 Stern

Misleidend, piramidespel en onprofessioneel

Misleidend en onprofessioneel - afrader
Grote teleurstelling en financieel drama
Na maanden intensief werken met GPE en Black Badge coaching moesten we noodgedwongen stoppen. De werkelijkheid bleek totaal anders dan beloofd.
Misleidende voorstelling van zaken:

Rendementen worden veel te rooskleurig voorgesteld
Kosten en risico's worden verzwegen of gebagatelliseerd
"Passief inkomen" blijkt helemaal niet passief te zijn
Vele verborgen kosten: searches, sollicitors, accountants, certificeringen, verzekeringen, etc.

Concrete problemen:

Projecten lopen eindeloos vertraging op
Verbouwingen kosten meer dan begroot
Onvoldoende vastgoedaanbod waardoor je in seconden moet beslissen over tonnen
Belastingen op Proranq vaak veel te laag ingeschat
Wekenlange wachttijden op antwoorden

Risico's worden verzwegen:
Nergens worden leden gewaarschuwd voor rentestijgingen, dalende vastgoedprijzen, herfinancieringsrisico's, flooding, krakers, of dat vastgoed helemaal niet passief is.
Kwaliteit coaching:
Coaches leven meer van hun coachwerk dan van vastgoed. Weinig kritische begeleiding, te weinig praktische handvatten. Geen SOPs, geen stappenplannen - iedereen moet zelf het wiel uitvinden.
Conclusie:
€21.175 investering, talloze kosten, slapeloze nachten en nul rendement. Beter ten halve gekeerd dan ten hele gedwaald. Wij vrezen voor andere deelnemers die nu te diep in zitten. Dit had een pensioenplan moeten zijn, maar voelt als een piramidespel.
Absoluut afraden.

17. Dezember 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Win een fles champagne wanneer je een orginele review post op google review

Ik heb zojuist hoe review van Mireille verhoef gelezen over de "echte" reviews. Tijdens één van de GPE-avonden was er een kans om een fles champagne te winnen door direct een positieve originele review achter te laten via Google Reviews. Het is dus wel ernstig om daar naar te verwijzen terwijl dit ook opgezet is.

1. November 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik heb ook nog wel een heel verhaal.

Ik heb ook nog wel een heel verhaal.. "Niet goed geld terug, gegarandeerd, echt waar!" Zei Pieter Monsma in de live webinar. Uiteindelijk 2500 euro uitgegeven en... met een scala aan redenen ontevreden. Helaas! Ik wou financieel vrij worden en ik geloofde in Pieter en zijn personeel die ons zelfs heeft gebeld en gerust gesteld heeft. Na talloze emails die veelal onbeantwoord waren en nog meer telefoongesprekken met onze ontevredenheid en referenties naar de belofte ons geld echt gewoon terug te krijgen... moesten we na heel veel 'zeuren' bijna, maar genoegen nemen met 1500 euro terug. Meer konden ze niet doen. Vermoedelijk was deze 1000 euro minder de bonus van het vriendelijke personeelslid/een accountmanager. Toch werd daar van tevoren niets over gezegd. Wij waren er echt niet vrolijk van, de hele cursus niet en de extreme moeite om op zijn minst een deel terug te krijgen! Diefstal is het toch? Dat is MIJN geld! Ik zou het echt waar gewoon terugkrijgen als ik niet tevreden was. Ik was (en ben nog steeds) niet tevreden. De cursus was compleet onzinnig, ten minste voor ons. Maar 1000 euro kreeg ik niet terug. Gewoon even 1000 euro he. Dat is geen 10 euro. Wij dachten "hij heeft een groot bedrijf, hij wil écht mensen helpen vrij te zijn, hij heeft youtube videos met zijn gezicht in beeld, hij straalt iets heel vriendelijks uit... daar kunnen we op vertrouwen." Nou... stom verbaasd waren we en zijn we nog steeds.

Dit was in 2021, april. Trustpilot geeft dat jaar niet meer als optie. Wij hebben ons stil gehouden omdat duidelijk was dat we belazerd waren en wij al zoveel moeite hebben moeten doen om een deel terug te krijgen. Nu werden wij door andere destijdse cursisten benaderd dat een rechter uitspraak heeft gedaan en GPE ruim een half miljoen euro moet gaan terugbetalen aan cursisten door hun nu vastgestelde en berechte misleiding. Dit motiveerde mij om mij toch dan ook maar eens te uiten. Alleen met eerlijkheid komen werder, niet met dit soort hele nare rotstreken waarin bedrijven doen alsof ze de waarheid spreken, je kunt ze vertrouwen, en dan bestelen ze je. Stel je voor dat we allemaal zo deden?

8. Februar 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Great Property Experience is…

Great Property Experience is veroordeeld door de rechtbank Lelystad bij vonnis van 19 oktober voor "misleidende handelspraktijken" en moet 100% het Black Badge lidmaatschapsgeld terugbetalen. De google reviews zijn bijna zonder uitzondering niet gepost door mensen die zelf daadwerkelijk Black Badge lid zijn geworden maar alleen een evenement hebben bijgewoond en vervolgens dringend zijn verzocht daarover een review te posten. Deze ervaringen zeggen niets over het door GPE niet nagekomen contract met Black Badge leden die 20.000,- hadden betaald en niets daarvoor terug kregen. PV

1. Jänner 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Krijg mijn geld niet teruggestort, communiceren ook niet.

Ik heb een Black Badge cursus gevolgd bij The Great Property Experience wat niet heeft geresulteerd in een succesverhaal, dit vooral door privé omstandigheden.
Na 1 jaar werd mijn abonnement dan ook beëindigd en had ik geen toegang meer tot exclusieve aanbiedingen. Dit kon alleen doorgaan als ik maandelijks een bedrag zou betalen, wat ik eigenlijk flauwekul vond na die 20.000 die ik al had betaald. Moet ook wel zeggen dat 20.000 enorm veel is voor hetgeen wat je er voor terugkrijgt.

Maar mijn klacht gaat meer over het volgende:

Ik had een woning op het oog die ik had gereserveerd voor € 500,- het hele proces doorlopen en uiteindelijk gaf de huiseigenaar aan dat hij het toch niet meer wilde verkopen. Kan gebeuren, mijn pech.. Wel veel kosten gemaakt die niet terug te halen zijn. Maar had graag de reserveringskosten vanuit GPE willen ontvangen, omdat de koop niet doorging. Ik dus mailen mailen mailen maar geen reactie terug. Wel via instagram, maar ook daar word je aan het lijntje gehouden.

Gezien de rechtszaak die ook loopt tegen GPE en de scheiding van Frank uit het bedrijf en + mijn ervaring moet ik zeggen.. Beste mensen geen bedrijf dat professioneel handelt, en meer uit is op jouw geld dan succes. Er zijn betere en goedkopere alternatieven.

1. September 2022
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr