GreenEtiqBewertungen

TrustScore 5 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Utrolig lækker og skøn duft. Pænt indpakket og fik små prøver med ovenikøbet på forskellige produkter. Bliver ikke sidste gang jeg køber cremer herfra. Huden bliver silkeblød.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mit køb blev behandlet hurtigt og blev afsendt umiddelbart efter. Produkterne var pakket lækkert ind og desuden små prøver på div produkter. Lækkert og indbydende.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk service og helt igennem lækre creamer! Jeg kan ikke undvære deres bodylotion, den fugter uden at fedte og så gør den huden så pæn. Den bedste bodylotion mod tør hud på markedet!!!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg er virkelig begejstret for GreenEtiq cremerne, som har vist sig at være helt igennem fantastiske for min hud. Allerede fra første brug kunne jeg mærke, hvordan produkterne arbejder nænsomt og effe... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Parfum- und Kosmetikanbieter
  2. Bio-Landwirtschaftsbetrieb
  3. Biomarkt

Vom Unternehmen geschrieben

English in the bottum: Eksklusiv hudpleje til en fornuftig pris. Certificeret af Natrue Organic. Minimum 95% økologi, vegansk og produceret på bæredygtigt landbrug. Ingen overflødig emballage. Spækket med helt naturlige vitaminer, mineraler og fugt. Fri for skadelig kemi, hormonforstyrende stoffer samt syntetisk parfume, kun lette milde dufte af æterisk olie. Exclusive skin care at a reasonable price. Certified by Natrue Organic. Minimum 95% organic, vegan and produced on sustainable agriculture. No superfluous packaging. Packed with completely natural vitamins, minerals and moisture. Free of harmful chemistry, hormone disrupting drugs, synthetic perfume, only light mild scents of essential oil.

Kontaktinformationen

2 Sterne
1 Stern

Bittet Kunden um Bewertungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Alle Bewertungen

67 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Meget lækre produkter og god service

Gode produkter, hurtig levering og flot service.
Kan helt klart anbefale Green-etiq.
Vi er en gruppe piger, der bruger produkterne, og er alle meget tilfredse!

15. August 2023

Kære Karina,
Sikke en flot anbefaling, -den er vi rigtig glade for. Tusind tak, -det var super dejligt, at du gad give dig tid til, at skrive den, det har stor værdi for os.
Fortsat rigtig god dag til dig,

Kære Jan,

Tusind tak for din fine 5 stjernet anmeldelse. Det betyder rigtig meget for os, at du har taget dig tid til dette.

Og så er det herligt at høre, at du er super glad for vores creme.

Rigtig god søndag,

TIne - GreenEtiq

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig ekspedition og god information

Hurtig ekspedition med god information om pakkens status i forsendelsen.

3. Juni 2023

Kære Anne,
Dejligt at du har brugt tid på at anmelde os og skønt at det fungerer mht. information omkring pakkens status.
Tusind tak for din flotte anmeldelse, den er vi meget glade for.

Vild med produkterne

Vild med produkterne. Jeg har dagcreme med solfaktor og lifting cremen. Begge rigtig gode.

29. Mai 2023

Kære Jennifer,
Tusind tak, hvor dejligt at høre, at du er glad for cremerne og især den nye dagcreme med faktor. Det er jo altid spændende, når man lancerer et nyt produkt, om kunderne tager godt imod produktet. Så super dejligt, at du har taget dig tid til, at give os en anmeldelse.

Lækre produkter

Lækre produkter, der holder hvad de lover.

15. Mai 2023

Kære Anette,
Hvor er det det dejligt, at du har givet dig tid til at give os en anmeldelse, -og så er den kort og præcis, -ikke til at tage fejl af.

Tusind tak, -det sætter vi stor vi stor pris på.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De skønneste og lækreste produkter

De skønneste og lækreste produkter, kæmpe anbefaling herfra 🙏🏼

14. Mai 2023

Kære Mette,
TUSIND TAK, -en kort og meget præcis anbefaling, som ikke er til at tage fejl af.
Vi sætter virkelig meget pris på, at du har taget dig tid til, at give os denne anmeldelse.

Kære Ulla,

Tusind tak for din flotte 5 stjernet anmeldelse, -det sætter vi stor pris på. Det er rigtig dejligt, at du har villet bruge din tid på det.

Virkelig lækre produkter

Virkelig lækre produkter, der er til at betale!
Elsker at bruge mine nye produkter. Skøn duft og nu fløjlsblød hud 😍

15. Februar 2023

Kære Mia,
Hvor er det dejligt at høre, at du er så glad for vores produkter.
Det betyder rigtig meget for os, at modtage disse herlige og skønne tilkendegivelser.
Tusind tak, fordi du gav dig tid til at skrive denne anmeldelse.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Gode produkter med smart pumpe

Gode produkter med smart pumpe. Tester af andre produkter var vedlagt, super Nice. Hurtig levering.

9. Dezember 2022

Kære Marion,
Tusind tak for den fine 5 stjernet anmeldelse, -den sætter vi rigtig stor pris på. Det er et af vores bevis på, at vi har et godt produkt og det kan andre have glæde af at læse. Altså er det en stor hjælp, for en lille virksomhed.
Mange tak...
Fortsat god dag,
De bedste hilsner

De fineste naturlige produkter

De fineste naturlige produkter og den sødeste service. Så taknemmelig for at have lært dette mærke at kende.

30. November 2022

Kære Martine,
Tusind tusind tak, -hvor var det en fin anmeldelse, som du gav os der. Det er så dejligt at høre, når nogen bliver rigtig glade for vores produkter...
Vi sætter stor pris på din fine anmeldelse, da det jo klart er een af vores veje, at vise at vi har et godt produkt til vores omverden.
Fortsat rigtig god dag til dig,
De bedste hilsner

Perfekt

Effektiv bestilling og levering at super produkter til super pris 🎉

5. Jänner 2023

Kære Claus,
TUSIND TAK for den fine anmeldelse, -den sætter vi rigtig stor pris på. Hver eneste anmeldelse tæller rigtig meget og vi er super glade for, at du tog dig tid til, at skrive denne fine anmeldelse.

Meget hurtig levering

Meget hurtig levering, og den pågældende vare levede fuldt ud op til forventningerne.

19. Dezember 2022

Kære Michael,
Tusind tak for den fine anmeldelse.
Hvor er det dejligt at høre, at vi lever op til forventningerne og rigtig dejligt, at du gad bruge tid på, at hjælpe os på vej, med din fine anmeldelse.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Enestående økologiske produkter til en…

Enestående økologiske produkter til en rigtig fair pris. Gode beskrivelser og vejledninger til hvert enkelt produkt.

20. November 2022

Kære Birdy,
Tusind tak for en rigtig fin anmeldelse af vores produkter, -det sætter vi rigtig stor pris på. Det hjælper os på vej og viser andre, hvad de kan forvente, når de køber et GreenEtiq produkt.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Every time I use my GreenEtiq products…

Every time I use my GreenEtiq products I marvel of how wonderful they smell and feel - and look :) That is already a lot - but within two months my skin has completely changed - which has not happened with any other skincare regiment, so I'm a huge fan. I now no longer have reddish scaled dry skin but think more like the skin of a peach. Thank you GreenEtiq and so affordable for an organic vegan product too <3

16. November 2022
Bewertung ohne vorherige Einladung

Dear Charlotte,
What a wonderful recommondation you have given us, -we are very glad and grateful to hear, that the GreenEtiq products has this effect, on your skin as well...
Thank you very much again !
Wish you a wonderful weekend,
Kind regards

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mega lækre og velduftende produkter

Mega lækre og velduftende produkter. Jeg har lyse striber i håret(lidt tørre længder) og tendens til fedtet hovedbund, og shampooen renser blidt men effektivt og plejer længderne. Håret føles dejlig "let", og ikke fedtet/tungt af fx silikone som er i mange "almindelige frisør shampooer". Balsamen er let i håret og dufter lækkert. Hudplejeserien er også virkelig lækker. Jeg vil klart anbefale mærket.

2. November 2022
Bewertung ohne vorherige Einladung

Kære Karen,
Woow... Hvor er det dejligt, at få så fin en anmeldelse på disse hår-produkter og selvfølgelig hudplejen, -det sætter vi meget stor pris på.
Tusind tak, -og rigtig god dag til dig...

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Efter at have prøvet mange forskellige…

Efter at have prøvet mange forskellige produkter, har jeg forelsket mig i GreenEtiq. Min klare favorit. Tak

26. August 2022

Kære Hanne,
Tusind mange tak for din fine 5 stjernet anmeldelse, -det gør os rigtig glade at modtage og ligeså, at høre, at du er så glad for vores produkter.
Tak 💗 💗 💗
Tine - GreenEtiq

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr