Greenify Bewertungen 116

TrustScore 4.5 von 5

4,7

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Store og flotte planter Da jeg bestilte mine planter, fik jeg en oversigt og de så da noget små og usle ud, men de planter jeg fik var store flotte og frodige. Selvom jeg fik dem leveret med fragtm... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg handler ind til min lille altanhave hvert år, og jeg er vild med udvalget, at det er øko, og at der er tænkt på forskellige miljøer, bl.a. min forblæste hylde på taget. Jeg går efter krydderurter... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Baumschule

Vom Unternehmen geschrieben

Planter leveret til døren 🚛💨 🌱Inde- og udeplanter 🍃Færdigplantede altankasser 🌿Tilplantede grønne løsninger til firmaer og hjemmet

Kontaktinformationen

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Kæmpe anbefaling

Bedste service og smukkeste planter.

6. Jänner 2026

Antwort von Greenify

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi er virkelig glade for, at du er tilfreds med både servicen og planterne.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk firma og service.

18. Dezember 2025

Antwort von Greenify

Tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os virkelig at høre, at du har haft en god oplevelse med både firmaet og servicen.

Store og flotte planter

Store og flotte planter
Selvom jeg fik dem leveret med fragtmand, med dertilhørende pris, så havde jeg ikke kunne få så flotte blomster til den pris
Så plantens pris og kvalitet opvejer leveringspisen

3. Dezember 2025

Hej Connie,

Mange tak for din anmeldelse. Vi er rigtig glade for at høre, at planterne levede op til dine forventninger og endda mere til. Vi dækker desværre ikke hele landet med egne biler endnu, så i nogle postnumre bruger vi et eksternt fragtfirma. Derfor kan leveringsprisen variere, men vi gør altid vores bedste for at sikre en god oplevelse fra start til slut.

Super flotte planter og hurtig levering

Super flotte planter og hurtig levering

11. November 2025

Antwort von Greenify

Mange tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at du er tilfreds med både planterne og leveringen.

Super fine planter!

Venlig, hurtig service og meget smukke planter!

3. November 2025

Antwort von Greenify

Tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at du både oplevede god service og blev glad for planterne.

En god og fint oplevelse

En god og fint oplevelse

10. November 2025

Antwort von Greenify

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse hos os.

Absolut top sted

Absolut top sted. Fantastiske produkter og fantastisk service - bragt til døren af det mest venlige menneske. Min plante er smuk, og Greenifys egne gødninger er eminente - og top lækkert pakket ind. Kæmpe anbefaling herfra!

18. November 2025

Antwort von Greenify

Tak for din anmeldelse og de flotte ord. Det betyder meget for os at høre, at både planter, service og levering har levet op til forventningerne.

Tusind tak fordi du valgte Greenify.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Flotte planter leveret som lovet og…

Flotte planter leveret som lovet og helt til rette tid - og med godt humør! Jeg vil bestemt handle hos Greenify igen og også anbefale andre at gøre det.

15. November 2025

Hej Lotte,

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det betyder meget for os at høre, at både planter, levering og oplevelsen undervejs levede op til forventningerne. Vi glæder os til at levere til dig igen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Flotte planter og god service

Meget tilfreds med min oplevelse hos Greenify. Planterne er flotte og blev leveret færdigtilplantet i krukker direkte til døren – klar til at blive stillet på terrassen. En nem og inspirerende måde at skabe et grønt miljø. 5 stjerner!️

4. November 2025

Antwort von Greenify

Tusind tak for den flotte anmeldelse. Det er virkelig dejligt at høre, at du er tilfreds med både planterne, tilplantningen og leveringen.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Not a way to treat plants.

The two plants were hand-delivered and looked healthy upon arrival.
However, after a few days, I noticed that leaves had started falling off both plants.
Upon closer inspection, it became clear that the plants had simply been placed into their pots with completely dry roots and then covered with loose topsoil. The soil had buried the lowest leaves, which explains why they began to drop.

The plants look good now - after my replanting.

29. September 2025

Hi Henrik,

Thank you for your review – and great to hear that your plants are now doing well after you replanted them.

We offer a satisfaction guarantee, so if anything doesn’t meet expectations, please don’t hesitate to contact us directly so we can make it right.

Kind regards,

Unik kundeservice

Kæmpe tak til super søde Rikke i kundeservice og hendes kollega på lageret, hvis navn jeg ikke fik.
Men det var service ud over det sædvanlige.

7. Oktober 2025

Antwort von Greenify

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi giver din ros videre til Rikke og kollegaen på lageret – det betyder meget for os.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Beautiful plants, friendly service❤️

Great friendly service; prices are a bit high but quality is good. 4 stars because I am Still waiting to see if fertilizer and leaf spray make a difference but I love my Japanese plant which arrived healthy and well packed😊

25. August 2025

Antwort von Greenify

Thank you so much for your kind words – we’re really happy to hear that you love your Japanese plant and that it arrived in great condition 🌿

We hope you’ll see a nice boost from the fertilizer and leaf spray soon – they usually make a visible difference after a few weeks.

Kind regards,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mega god og venlig service

Mega god og venlig service - langt ud over hvad man kunne forvente:)

27. August 2025

Antwort von Greenify

Tak fordi du tog dig tid til at anmelde os. Vi bliver altid glade for at høre, når vores service gør en forskel.

Stor anbefaling

Flotte planter og virkelig god service

6. August 2025

Antwort von Greenify

Tusind tak for din flotte anmeldelse 🌿 Vi er glade for, at du både er tilfreds med planterne og servicen.

Virkelig god service!

Virkelig god service!

1. Mai 2025

Antwort von Greenify

Tusind tak for din anmeldelse – det betyder meget for os at høre, at du har haft en god oplevelse med Greenify 🌿

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

God Service!

God Service!

6. August 2025

Antwort von Greenify

Tak for din fine anmeldelse – vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse 🌿

Benjamin / Greenify

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr