Greentel Bewertungen 955

TrustScore 4 von 5

4,2

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Greentel er yderst hjælpsomme når man har problemer. Første gang flot hjælp med forbindelsen til min bilvarmer der ikke ville modtage sms beskedder. Anden gang flot hjælo med forbindelsen til min... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har været kunde hos en del teleselskaber efterhånden, men servicen er generelt set virkelig dårlig. Derfor er blevet ved med at vende tilbage til Greentel. Faktisk har jeg nu (og resten af familie... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk kundeservice. Meget hjælpsomme. Konkurrence dygtige priser. Skulle ordne noget med min mors telefon, endte med selv at skifte. Stor anbefaling .

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Skiftede fra Greentel til et andet selskab. Greentel lukkede forbindelsen med det samme og efter en uge uden forbindelse, har jeg stadigt ikke modtaget et simkort fra det nye selskab, man er dermed u... Mehr ansehen

1. Mobilfunknetzbetreiber

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Hos Greentel handler det om dig og din mobiltelefon. Greentel tilbyder mobiltelefoni og mobilt bredbånd til både privat- og erhvervs kunder. Vores målsætning er, at mobiltelefoni skal være enkel og overskuelige med stor fokus på valgfrihed - så du får lige det abonnement, der passer til netop dit forbrug. Vi har ingen binding eller opsigelse hos Greentel og du kan altid skifte gratis mellem abonnementerne, hvis dit behov ændrer sig. Udover valgfrihed lægger vi vægt på at være blandt markedets billigste telefoniudbydere, uden at gå på kompromis med kvaliteten og servicen. Hos Greentel er kundeservicen til for dig og vi bestræber os på at besvare alle kundehenvendelser inden for 24 timer på alle hverdage. Greentel er e-mærket, hvilket garanterer dig sikker e-handel. Hos Greentel vil vi gerne gøre noget ekstra for familierne. Du kan hos Greentel samle alle familiens numre under et fælles login og på en regning, så du let og overskueligt kan administrere alle familiens numre på en gang. Om du er privat eller virksomhed, har du samme priser og vilkår hos Greentel. Greentel har stor erfaring i salg af datakort/telemetrikort til overvågning, maskinstyring og alarmer m.m. Kontakt os for et godt og konkurrencedygtigt tilbud.

4,2

Gut

TrustScore 4 von 5

955 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Greentel har et supergodt produkt

Jeg er kommet tilbage til Greentel igen efter en kort periode hos en anden udbyder. Lige som sidst er jeg meget imponeret af jeres kundeservices venlighed og hurtighed. Jeg kan også godt lide at man har mange forskellige mobilpakker at vælge imellem, og at man selv kan ændre inde i systemet, hvis behovet ændrer sig f.eks. før en ferie. Derudover er jeg glad for den gode forbindelse her i grænselandet, hvor andre udbydere ofte har problemer.

1. Juli 2025

Antwort von Greentel

Tusind tak for din flotte anmeldelse, det er vi virkelig glade for at høre.

Elendig afbetalingsmodel

Købte en telefon gennem Greentel med rentefri betaling - åbenbart via 3. part: Resurs. Betaling var overkompliceret. Hver måned skulle jeg afvente en mail fra Resurs om at åbne min faktura gennem først browser, så MitID, så app, så vælge at jeg ville dele min betaling op i 12 mdr, så MitID, så min egen bankapp, så MitID … Nogle måneder fik jeg ikke en faktura, nogle måneder kunne jeg ikke klikke for betaling i appen, men blot se min faktura ligge der. Jeg fik et hold rykkere bagud, så selv da jeg fik nok og ville betale det fulde beløb måtte jeg gøre det over flere måneder for at vente på den sidste rykker blev ‘betalelig’.
Elendig afbetalingsmodel. At Greentel vælger sådan en samarbejdspartner ødelægger min tillid til dem.

19. August 2025

Hej Camilla
Jeg er ked af at læse om din oplevelse med Resurs bank, jeg håber, at du har været i dialog med dem for at få hjælp.

Du må endelig kontakte os, hvis der er noget omkring din telefoni vi kan hjælpe dig med.

Laveste niveau af kundeservice

Hos Greentel endte jeg med at skulle bestille det samme produkt igen, fordi medarbejderen åbenbart ikke kunne finde ud af at udføre sit arbejde korrekt første gang. Som om det ikke var nok, blev mit navn registreret forkert, selvom jeg indtastede det korrekt ved bestilling. For en teleudbyder, der håndterer persondata, er det både uprofessionelt og uacceptabelt at lave så simple fejl – og derefter bruge kundens tid på at rette op på dem.

Hvis man forventer et minimum af præcision og kompetence, er der desværre ikke meget at hente her.

14. August 2025

Hej Rasa
Vi er meget kede af, at det er din opfattelse af os, at vi ikke yder en ordentlig kundeservice. VI gør alt for at yde en god kundeservice, der svarer hurtigt, når du skriver og ringer, så det er meget beklageligt, at du ikke er tilfreds.
Din første ordre blev annulleret, da du ikke har dansk adresse.
At vi får stavet dit navn forkert, det beklager vi selvfølgelig meget.

Bedste teleselskab

Jeg har været kunde nogle år nu, og jeg vil bare sige at jeg er så tilfreds. Ringer man derind er folk alting så venlige og imødekommende og yder en rigtig god hjælp og service. Og så er det bare rart at prisen ikke har ændret sig i den tid jeg har været kunde (var grunden til at jeg skiftede til greentel dengang, fordi andet selskab gjorde det) og så vidt jeg husker, er der ikke blevet "taget" noget fra mit abonnement heller. Jeg fik vist lidt mere EU data engang, men prisen forblev det samme. Mega tilfreds - i må ikke ændre noget
Kunne læse på en anden anmeldelse at det koster 50 kr. at skifte til et andet selskab. Det er selvfølgelig ikke særlig fedt, men ikke tanker jeg gør mig i, så det genere ikke mig lige nu

12. August 2025

Hej Maria
Tusind tak for din flotte anmeldelse, det er vi meget glade for.
Vi kan heller ikke lide prisstigninger ;-), så vi sætter aldrig prisen op, men giver ofte mere indhold i pakkerne.
De 50 kr. er et gammelt gebyr vi havde for at få udbetalt restsaldoen, det gebyr har vi ikke længere.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg behøvede et nyt sim kort og Andres…

Jeg behøvede et nyt sim kort og Andres ydede en fantastisk service og bestilte et nyt simkort til mig mens vi talte sammen.
Super service og en meget informativ hjemmeside.
5 stjerner herfra!

24. Juli 2025

Hej Lars
Tusind tak for din flotte anmeldelse og dele din oplevelse, det er vi meget glade for.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg sad hjemme ved en kammerat og så ud…

Jeg sad hjemme ved en kammerat og så ud af det blå får jeg en besked om at jeg havde brugt 80% af min data, og så med det samme lige efter får jeg en besked om at jeg har brugt alt data. Jeg tænker at det var en smule underligt men fair. Så køber jeg 1gb mere data og det bliver også opbrugt MED DET SAMME.

28. Mai 2025

Hej
Jeg er ked af din oplevelse.
Vil du sende mig en mail på LT@greentel.dk med dit Greentel nummer, så kigger jeg på, hvad der er gået galt. Du kan også se i din telefon under databrug, hvad der bruger data på din telefon
Mvh Line, Greentel

Den bedste abonnement

Den bedste abonnement
Jeg har greentel abonnement mange år. Uanset hvor du er i verden så virker din telefon. Greentel har fantastisk og venlig kundeservice medarbejder som er altid klar at hjælpe dig hvis du har spørgsmål eller andet. Tusind tak Greentel.

28. Mai 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

I've been with Greentel for many years

I've been with Greentel for many years, and my experience has always been great. From day one, when I realized I can't wait for my SIM card to be delivered, I called them and picked it up at their HQ day after. They offer very wide range of packages that are reasonably priced and can be changed anytime you need in the app. They also upgraded packages from time to time without raising the price. Most importantly, they work in EU, including Slovakia (Lebara did not work there at the time, that's why I switched to Greentel), and their packages have plenty of EU data. (While not as much as in Denmark, it's still very reasonable).
Their customer support is nice as well, they recently helped me with my 5G connection issue I had with my new phone, even though the issue was on my side, not theirs.

3. Oktober 2024

Hi Erik
Thank you very much for your review.

Regards

Er meget tilfreds med Greentel

Kompetente medarbejdere, som er utrolig venlige når man ringer. Billigt abonnement.
Vi er meget tilfredse med Greentel.

10. Mai 2025

Hej Lene
Tusind tak for de 5 stjerner og de flotte ord.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Alt kontakt jeg har haft med jer…

Alt kontakt jeg har haft med jer angående skift af abonnement og tilbage flytning simkort Ja alt har bare fungeret 🌞

9. Mai 2025

Hej Bjarne

Det er dejligt at høre.
Tusind tak for din flotte anmeldelse

Opsagt på 3,5 timer.

Det skal lige siges at jeg har haft greentel til mine børn i ca. 3-4 år og har også være tilfreds med dem indtil nu.
Jeg beslutter mig for at mine børn og jeg skifter til et andet selskab og derfor opsiger det her ved.
Dette gør jeg den 29 april.
Så den 30 april kl. 20.30 får jeg en mail om at deres abonnement er opsagt og de lukker og slukker for deres forbindelse den 1 maj. Dette har givet mig ca. 3,5 timer at få informeret børnene og plus når man får det afvise så sent, kan man hverken ringe eller noget til nogen, da alle ligeså som er er gået hjem på greental og det nye selskab.
Ved det nye selskab har været i dialog med jer om at de måtte beholde abo ved jer til den 30 maj, så de kunne nå at få deres nye simkort, men det har I da ikke imødekom trods forspørgelse. I lukker det ned på 3,5 timer.
Her sidder jeg så med en dreng på efterskole der ikke har net, taletid eller sms og en teen pige heller ikke kan bruge sin telefon fra i dag af.

Så folkens hvis I opsiger greentel, så være OBS på de opsiger jer og lukker for jeres taletid, internet og sms. Fra dag til dag.

Hilsen en meget frustreret x kunde der ikke sætter mit ben i greentel igen.

1. Mai 2025

Hej Stine:
Jeg er ked af at høre om din oplevelse, men det er dit nye selskab, der har lukket nummeret, nummeret er aktivt ved dem og kan bruges ved dem i dag.
Vi vil meget gerne hjælpe dig.
Du har ikke sendt en mail til os, så du får svaret, hvad du kan gøre for at få telefoni igen.
Vi har ingen binding, så man kan flytte et nummer fra dag til dag, det selskab du har flyttet over til, har desværre godkendt flytningen allerede i går aftes, da du lavede bestillingen til næste dag. Når nummer og simkortnummer stemmer overens, må vi ikke forhindre en flytningn. Så ligesom da du flyttede til os, hvor du var i diaolog med os, hvornår det er smart at flytte, skulle du have valgt ved det nye selskab, hvilken dato du ønskede at flytte til dem, så du kunne nå at få simkort.
Kontakt det nye selskab og hør, om de ikke har eSIM, så kan de sende eSIM (elektronisk simkort) på mail til jer i dag som I kan installere på jeres telefoner, hvis de understøtter det, så I kan bruge telefoner i dag.
Hvis de ikke har eSIM og ikke kan sende de nye simkort til jer som pakke, så I har simkortene i morgen, så er der mulighed for, at vi kan flytte numrene tilbage til os til i morgen, så vi kan gøre de gamle simkort aktive, herefter kan du lave en ny flytning til det nye selskab til f.eks om en uge, så du kan nå at få simkort.
Vi ønsker på ingen måde, at vores kunder står i denne situation og vil meget gerne hjælpe. Du må meget gerne sende en mail til support@mobilevalue.dk hvis vi skal hjælpe dig.
Men numrene er er aktive ved den nye operatør, så vi kan desværre ikke få jeres gamle simkort til at virke i dag, det kræver en flytning tilbage til os.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Min bror har green tel fik sms og mms…

Min bror har green tel fik sms og mms et døgn efter de var sendt.

3. April 2025

Hej Bent

Vi er kede af din oplevelse.
Når sms eller mms er forsinket, kan det skyldes både afsender og modtager, ofte er det en indstilling på telefonen. Det kan være forskellige årsager til det afhængig af om sms og mms sendes via tekst, chat eller iMessage.
Hvis din bror kontakter os, så vil vi meget gerne hjælpe ham at finde årsagen, så problemet kan løses, da sms og mms altid sendes fra netværket med det samme.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Respons tiden er ekstremt god

Er det selskabet med den bedste kundeservice???..... ja, det tror jeg da vidst nok det er.... respons tiden tåler ingen sammenligning med nogen andre selskaber jeg har haft. Virkelig godt gået.

18. März 2025

Hej Hans Ove
Tusind tak for din flotte anmeldelse, vi er virkelig glade for, at du er tilfreds med vores kundeservice. Det har stor betydning for os, at vores kundeservice er let tilgængelig og hurtigt kan hjælpe, så sådan en anmeldelse betyder meget for os.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har simkort til et børneur og der var nogle problemer sidste efterår og jeg ringede derfor til Greentel og fik hurtigt god hjælp, så uret kunne virke igen. Vi har haft Greentel i ca 1,5 år og det har vi været glade for.

1. Oktober 2024

Hej Lise

Tusind tak for din anmeldelse, det er vi glade for at høre.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har tilbage til mobiltelefonens…

Jeg har tilbage til mobiltelefonens spæde start været kunde hos Sonofon , da man kunne købe en Dancall 2701 med GSM i Bilka til kr. 1.00 .. og da vi skiftede til Orance , og det blev opkøbt af Telia , kom vi den vej på deres netværk , lige indtil at Telia skruede deres priser helt ublu op , og nu er det ikke blevet bedre af , at de er blevet opkøbt af “NORLYV” altså Telia.
Så da vi så i 2013 , at Greentel lige var startet op , og vi skulle have ikke mindre end 8 simkort og numre , fik vi dengang lavet en løsning hos Greentel på 1/4 af hvad vi gav ved Telia , for den samme løsning …. Så er bare så mega glade for Greentel , og så sent som i går fandt vi sammen en løsning til min kammerat på mobil og wifi netværk , til en pris langt under CBB og EASY som han havde prøvet , som ikke kunne levere en god stabil fast forbindelse.. På hans adresse , selvom Call centret de 2 steder lovede guld og grønne skove og snakkede et øre af en døv mand.Så igen en glad kunde hos Greentel , og Ja! Dem har jeg skaffet nok 50 stk af , både almindelige kunder med 1-3 sim kort , og 3-5 kunder som erhverv , med 20 stk simkort løsninger , og hver eneste gang , har jeg ringet til Greentel og vi har sammen fundet en god holdbar - stabil løsning , alle har været super glade for , så jeg skifter kun fra Greentel , hvis de også skulle være så tåbelige at fisiminere med NORDLYV …
Mvh. søren i Aalborg
P.S Hos Greentel får man langt bedre service og mobilabonnement end man betaler for , som andre jeg kender på det Danske marked , som tidligere erhvervs chauffør ikke kan matche på både pris - dækning og kvalitet

25. Jänner 2025

Hej Søren

Tusind tak for din flotte anmeldelse, det er vi virkelig glad for.

Line, Greentel

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr