Greentel Bewertungen 955

TrustScore 4 von 5

4,2

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Greentel er yderst hjælpsomme når man har problemer. Første gang flot hjælp med forbindelsen til min bilvarmer der ikke ville modtage sms beskedder. Anden gang flot hjælo med forbindelsen til min... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har været kunde hos en del teleselskaber efterhånden, men servicen er generelt set virkelig dårlig. Derfor er blevet ved med at vende tilbage til Greentel. Faktisk har jeg nu (og resten af familie... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk kundeservice. Meget hjælpsomme. Konkurrence dygtige priser. Skulle ordne noget med min mors telefon, endte med selv at skifte. Stor anbefaling .

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Skiftede fra Greentel til et andet selskab. Greentel lukkede forbindelsen med det samme og efter en uge uden forbindelse, har jeg stadigt ikke modtaget et simkort fra det nye selskab, man er dermed u... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Mobilfunknetzbetreiber

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Hos Greentel handler det om dig og din mobiltelefon. Greentel tilbyder mobiltelefoni og mobilt bredbånd til både privat- og erhvervs kunder. Vores målsætning er, at mobiltelefoni skal være enkel og overskuelige med stor fokus på valgfrihed - så du får lige det abonnement, der passer til netop dit forbrug. Vi har ingen binding eller opsigelse hos Greentel og du kan altid skifte gratis mellem abonnementerne, hvis dit behov ændrer sig. Udover valgfrihed lægger vi vægt på at være blandt markedets billigste telefoniudbydere, uden at gå på kompromis med kvaliteten og servicen. Hos Greentel er kundeservicen til for dig og vi bestræber os på at besvare alle kundehenvendelser inden for 24 timer på alle hverdage. Greentel er e-mærket, hvilket garanterer dig sikker e-handel. Hos Greentel vil vi gerne gøre noget ekstra for familierne. Du kan hos Greentel samle alle familiens numre under et fælles login og på en regning, så du let og overskueligt kan administrere alle familiens numre på en gang. Om du er privat eller virksomhed, har du samme priser og vilkår hos Greentel. Greentel har stor erfaring i salg af datakort/telemetrikort til overvågning, maskinstyring og alarmer m.m. Kontakt os for et godt og konkurrencedygtigt tilbud.

Kontaktinformationen

4,2

Gut

TrustScore 4 von 5

955 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har kun ros til GreenTel.

Vi er en familie på 5 og vi har i flere år brugt GreenTel og kan kun anbefale det til andre.
Jeg er mere end tilfreds med både service og produkter.
Jeg har intet negativt, kun positivt at sige om dette firma.

23. Februar 2022

Hej Michael
Tusind tak for din flotte anmeldelse, det er vi meget glade for at høre.

"Førstegang's"-oplevelse

Jeg er i gang med at flytte tre numre til Greentel. (For år siden har jeg med et enkelt nummer været kunde hos dem i en kort periode) - hvoraf de ene er en genganger.

1. Jeg kommer altid hurtigt igennem til deres kundeservice; der er ingen besværlige voice-responds-systemer man skal igennem.
2. Ham gutten jeg talte med, havde osse tid til at guide mig igennem, det at signe up til deres tjenester - altså at vælge abonomenter og betale med mere.
3. SIM kort modtaget med PostNord's leverings-"service".
4. Konkurrencedygtige og gennemsigtige priser tror jeg nok.

Pt. godt tilfreds med mit valg er jeg.

5. Februar 2022

Hej Knud
Det er vi virkelig glad for at høre, tusind tak for din anmeldelse

Super koncept , super service

Super service, super gode klina initiativer , god mobil dækning : bare godt 👍

1. Februar 2022

Hej Hanne
Tusind tak for din anmeldelse, det er vi meget glade for at høre.

Måske verdens bedste teleselskab

Måske verdens bedste teleselskab. Gode, billige abonnementer, der løbende kan tilpasses til lige det man har brug for. Super god selvbetjeningsløsning og fantastisk kundeservice, der ved hvad de snakker om og reagere med det samme. Og så kan man få lidt regnskov med i købet :)

20. Jänner 2022

Hej Kresten
Tusind tak for din flotte anmeldelse.
Vi er meget glade for at høre, at du er tilfreds, det betyder meget for os.

Super dækning

Super dækning over alt, billige priser det fungere bare. Jeg er glad for min abonnement.

19. Jänner 2022

Hej Kawa
Det er vi meget glade for at høre.
Tusind tak for din anmeldelse

Sådan skal service være

18. Dezember 2021

Hej Alan.
Tusind tak for de 5 stjerner og din bedømmelse, vi prøve at drive Greentel, som vi selv ønsker et mobilselskab skal være :-)

MVH Greentel, Ida Marie

Super godt selskab

Super god dækning og gode priser

17. Dezember 2021

Hej Henrik. Mange tak, det glæder os at høre :-) MVH Greentel, Ida Marie

Kan kun sige en ting.

Kan kun sige en ting.. Det fungerer bare.. Ingen bøvl og gode priser. Meget glad for at være skiftet til greentel :)

16. Dezember 2021

Hej Lisbeth
Tusind tak for din flotte anmeldelse

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

low signal if you are outside of Copenhagen

I'm at the herlev hospital and I have only 1 bar out of 4 on my iPhone.
this is not good at all.

15. Dezember 2021

Hi Sajjad.

Will you please write an e-mail to our customer service: suppport@greentel.dk with your phone number so we can help you to get a better signal?
You can fx turn on the Wi-Fi and VoLTE calling function on your phone. It can give you a better signal when you are in a low signal area.

Best Regards Greentel, Ida Marie

Forrygende kundepleje

Virksomheden justerer prisen ned på abonnementet helt automatisk.
Det kalder jeg god virksomhedspraksis og kundepleje.

13. Dezember 2021

Hej John
Tusind tak for din flotte anmeldelse, det glæder os at høre.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har kun haft gode oplevelser med…

Har kun haft gode oplevelser med kundeservice samt betaling.. Der har aldrig været noget problem..!

Tak fordi i er her!

8. Dezember 2021

Hej Michael
Tusind tak for din fine anmeldelse, det er dejligt at høre.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Billigt, når du har mange børn

Fungerer som det skal. Med et familieabonnement er der let overblik over familiens forbrug. Der bruges af en samlet mængde date (nationalt), så hvis den mindste i familien ikke bruger så meget data, så er der mere til teenageren ;-)

30. November 2021

Hej Anders
Mange for din anmeldelse, det er vi meget glade for.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God og hurtig service- men at komme…

God og hurtig service- men at komme igennem til og så har man nogle gode pakker, der passer godt til folk, der ikke har behov for så mange GB.

17. November 2021

Hej Peter

Tusind tak for de 5 stjerner, det betyder meget

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Lynhurtig betjening på at stille mit ekstra data nummer i bero.

17. November 2021

Hej Kurt

Tusind tak for din anmeldelse.

Fungerer supergodt

Fungerer supergodt, nemt at udvide abonnement og nemt at følge forbrug. Flot m advarsel når grænsen nærmer sig. Superservice hvis man ringer til jer.

Hej Karny

Hvor er det dejligt at høre, at du er tilfreds.
Tusind tak for anmeldelsen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God service, overskuelige abonnementer og fine priser. En opskrift på Greentels succes!

Hej Steen
Tusind tak for den flotte anmeldelse, det er dejligt at høre.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

god afdækning i Sønderborg/ Åbenrå…

god afdækning i Sønderborg/ Åbenrå område med Telia net. Først betale forud , en form for prepaid /minder om mistanke om pengene kommer.

Hej Malte
Tak for din anmeldelse.
Vi har to former for betaling:
- Gebyrfrit forudbetaling med betalingskort, hvor vi trækker pengene, når der er brug for det.
- Bagudbetaling en gang om måneden med betalingsservice, hvor der er 10 kr. i gebyr pr. regning.

Man bestemmer selv som kunde, hvilken betalingsform man ønsker.

I leverer varen

I leverer varen. Har udelukkende god erfaring med jer.

Hej Jeanette

Mange tak for din anmeldelse.

Line, Greentel

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr