Goede product en goede service. Fout artikel ontvangen. Na e-mail contact binnen 24 uur excuus. Mag foute zending houden. Binnen drie werkdagen kwam juiste zending plus tegoedbon van € 10,00. Fantasti... Mehr ansehen
Goed product in diverse uitvoeringen voor het bevestigen van diverse objecten zonder te boren. Duidelijke uitleg over gebruik. Herbruikbaar is lastiger. Maar, met als zoveel dingen, alles met belei... Mehr ansehen
Wat een GEWELDIGE SERVICE. Door mijn eigen fout had ik een verkeerde bestelling gedaan. Verzocht wat ik moest doen om te herstellen/ retourneren. Kreeg ik gelijk de volgende dag een tegoedbon om d... Mehr ansehen
De tochtstrip werkt naar behoren en is makkelijk aan te brengen. Jammer genoeg plakt de strip bij mij onvoldoende, hij laat los op de hoeken van de deur. Ondanks nogmaals ondergrond goed schoonmaken é... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
De mogelijkheden zijn eindeloos met GrippTek. Sinds 2019 zijn wij toegewijd aan het leveren van de meest innovatieve en handige kleefproducten voor elke doe-het-zelver.
Niederlande
- help@gripptek.nl
- gripptek.nl
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Snelle en correcte levering
Snelle en correcte levering. Het produkt voldoet aan de verwachtingen
Prima tape
Prima tape, iets minder brede dan ik had verwacht, maar deed zijn werk
Goede product en super klantvriendelijke service
Goede product en goede service. Fout artikel ontvangen. Na e-mail contact binnen 24 uur excuus. Mag foute zending houden. Binnen drie werkdagen kwam juiste zending plus tegoedbon van € 10,00. Fantastisch.
gripptek
ik had al eens besteld en kan niet meer zonder, zo een goed product zowel voor deuren ramen alsook kaders ophangen
Goed product in diverse uitvoeringen…
Duidelijke uitleg over gebruik. Herbruikbaar is lastiger.
Maar, met als zoveel dingen, alles met beleid en goed lezen.
Snelle levering, en een kwalitatief product
Op tijd en echt efficient!
goede opvolging van de bestelling
goede opvolging van de bestelling, toch liever een afhaalpunt dat dichter bij huis is.
Goed prijs-kwaliteit
Goed prijs-kwaliteit, snelle levering.
snelle service
Een tevreden klusser!!
Als je niet zo handig bent als klusser, zijn de producten van Gripp Tek echt een uitkomt!
Ik ben iig erg blij mee 👍👍👍
Het is al mijn 2de rol van 5m en ik ben…
Het is al mijn 2de rol van 5m en ik ben heel tevreden,alles gemakkelijk op te hangen ,ik vind het SUPPER
Het is super spul
Het is super spul. Heb een metalen stang in de badkamer ermee opgehangen. Netjes de voorschriften gevolgd. Zit als een huis. Muurvast en de handdoeken kunnen makkelijk opgehangen worden. Ik zweer bij Gripptek. Zoek ook voor andere toepassingen om dingen op te hangen. De service is ook fantastisch. Er was een verkeerde bestelling. Na 1 mail opgelost en per omgegaan het goede geleverd. Het verkeerde hoefde ook niet retour. Fantastisch. Menig bedrijf kan hier wat van leren. En nee ik wordt niet betaald door hen. :-))
Het doet wat het belooft
Superhandig om te gebruiken op plaatsen waar je met een schroef niet bijkomt
Geen gaten boren in je muren zonder aan stevigheid in te boeten!
Wij verhuizen naar een nieuwbouwappartement, waarbij ik zó weinig mogelijk gaten wil boren in de muren, zowel binnen als buiten. Net daarom is de kleefband van GrippTek de ideale oplossing: op maat kunnen knippen, elastisch, herbruikbaar en stevig. Bovendien kon ik 3 rollen bestellen voor de prijs van 2!
Zeer goede kwaliteit goede kleefkracht…
Zeer goede kwaliteit goede kleefkracht en zowel op als in de dag te plaatsen en bijna onzichtbaar
Aanrader!!!!
Goede ondersteuning leggers in…
Goede ondersteuning leggers in schoenenkast: U-vormige houten ondersteuning (met gripptek tegen zijkant vastgeplakt) vanaf de bodem, telkens onder elke legger gesteund door de onderliggende legger. Super handig, sterke ondersteuning en makkelijk zelf te doen.
Snel geleverd, goeie korting, lijm is sterk.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.